*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
anca eu am dormit doar prima noapte pe canapea la bitzi in camera .. bine incorect spus dormit caci bebe a urlat toata noaptea .. dupa aceea m-am mutat in dormitorul conjugal .. noaptea se trezeste, ii dau sa pape si apoi la nani. eu sunt norocoasa .. bitzi doarme de pe la 10.30-11 pana la 3.30 noaptea si apoi se ma trezeste pe la 8 .. deci dorm bine, as putea spune! sper sa nu-si strice programul!!
abia astept s-o cantaresc si eu maine pe bitzi .. joia trecuta avea cu 410 grame mai mult decat la iesirea din maternitate (in 2 saptamani) si cu 2 cm mai mult.
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gabrittza spune:
buna fetelor.stiu ca sunt relative ecografiile dar totusi e o diferenta prea mare!maine m-a chemat iar la control.nu stiu ce s amai zic.pana la 30 saptamani a fost totul ok.de atuci au incept sa apara diferentele intre cele doua varste!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 6 zile?
Tinna S. spune:
Fetele mele dragi, tineti-mi pumnii! In curand ma duc la dr. la control, si aflu in sfarsit daca maine e ziua cea mare... Din pacate nu sunt convinsa ca vreau sa imi induca maine nasterea, dar astept sa vad ce argumente imi da dr. pentru lucrul asta...
Oricum dupa ce ma intorc intru sa va anunt ce am facut... S-ar putea ca azi sa fie pentru mine ultima zi cu burtica, si deja simt ca am niste fluturasi in stomac...
Va pup mult,
Tinna
38s+4z cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 zile ???
gabrittza spune:
uitasem sa schimb semnatura!
felicitari noilor mamici,bebelusi sanatosi si mancaciosi si revenire cat mai rapida!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 4 zile?
ottilia spune:
fetelor,pt mine cred ca maine e ziua cea mare.M-a chemat dr la spital sa-mi faca un film,sa vada daca bebe e ok si dk se mai dezvolta si daca i se pare lui ca ceva nu e in regula il scoate maine.Si eu si sotul avem presimtirea ca maine se va intampla...dupa multe asteptari...
Ottilia
+40??? cu Daniel
rlc_sandor spune:
Stie cineva cum e bazinul eutocic?Am dat cautare pe google dar nu m-am lamurit
,va rog daca stie careva sa imi raspunda ca pana marti cand merg la control mai e...
raluca,
37+
Sonia Andreea
creata2008 spune:
Emiliaaaaaa si Ralukaaaaaa, sa fie intr-un ceas bun, fetelor! Cum ati devenit voi mamici in aceeasi zi! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati in fiecare zi de ei!
creata2008 spune:
Adryana si Iulia - multumim de urari si vi le intoarcem multiplicate! Aveti niste comori superbe!
Restul fetelor... care v-ati exprimat cu privire la Mariuca noastra. Nu-i asa ca e frumoasa rau??? Vedeta o fac! 

creata2008 spune:
Daca ti-o induce si ai 2 ore dureri si apoi nasti, ca mine, eu zic sa accepti.
Adica vreau sa te incurajez... am mai postat eu motivele pentru care am fost amantrei de acord (eu, Dani si doctorul) cu nasterea indusa. Daca vrei, poti cauta mesajul si poti citi pe acolo motivele noastre. Poate te ajuta, pe langa ce iti spune medicul tau. Cert e ca nu-mi pare rau nici o secunda ca am decis asa. Si pana la urma, indusa a insemnat ca mi-a pus o pastila de dimineata. In rest, nu a fost nimic artificial.
Dar tinem pumnii si sustinem decizia pe care o vei lua!
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetele mele dragi, tineti-mi pumnii! In curand ma duc la dr. la control, si aflu in sfarsit daca maine e ziua cea mare... Din pacate nu sunt convinsa ca vreau sa imi induca maine nasterea, dar astept sa vad ce argumente imi da dr. pentru lucrul asta...
Oricum dupa ce ma intorc intru sa va anunt ce am facut... S-ar putea ca azi sa fie pentru mine ultima zi cu burtica, si deja simt ca am niste fluturasi in stomac...
Va pup mult,
Tinna38s+4z cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 zile ???
alinaatudor spune:
Buna fetelor,
intram si noi...mai rara...dar pitik mea e cam pe dos...noaptea face de paza si ziua doarme...sau cel putin dormea...ca azi nici ziua nu a mai dormit...acum o tin in brate si se pasre ca ii prieste...sper sa isi schimbe ritmul asta ca altfel..zombie ne cheama...
Vreau sa o incurajez pe Tinna...si sa ii urez mult succes si mult curaj..sigur va fi bine bine 
Am vazut si noi npoze..nu pe toate, dar recuperam...Creatza, Adriana, Alina023, Ellenutsa, Miri..aveti niste puiuti minunati...doar atatea poze am reusit sa vad...dar promit sa recuperez...