*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

...si daca va uitati la pozele de la botez va rog sa observati rochita cu cristale Szwarovski

POZE IRIS

Iulia si IRIS MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Miri , despre mine poti doar sa nascocesti...sau daca se aplica definitia:suntem suma a ceea ce cred oamenii despre noi....poate iese ceva ...ca ma pricep grozav sa ascund ce-i rau si incerc din rasputeri sa dau bine...

Vezi, ca Bruno avanseaza considerabil sentimente de dragoste pura catre fratiorul lui?Ce dragut e cand mediteaza la capul lui sau cand il saruta....Eu credeam ca Bruno are 3 anide asta vorbeam de frustrarea cu ceva...ieri...acum vad ca face abia 2 pe 1 Martie???

Spune-mi esarfa aceea super e mai buna sau cel putin la fel de buna ,comoda ca marsupiul...ca noi avem din ala ...E mai practica esarfa? ;ca de frumoasa e mai frumoasa si mai expresiva...Ah ,si ai cumparat-o sau ai facut-o?Cat material,lg,latzime?Cum o asez cu bebe in ea?

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

IULia e superba Iris ,o grasunica frumoasa si dulce!Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Isi, Miri nu ma mai iubeste

Pentru problema mea am cautat pe net, mi-au mai raspuns fetele de la Alaptatul help-line, pun aici un link daca mai are cineva problema asta sa se informeze:
http://www.kellymom.com/bf/concerns/mom/mastitis.html

am gasit pe acelasi site si despre inegalitatea productiei intre cei doi sani, acuma daca e sa fac treaba pentru canalul infundat (si anume printre altele sa alaptez/mulg la 2 ore) nici o sansa sa egalizez productia. Cazul rau, asta e, mergem cu doi sani inegali. am inteles ca dupa intarcare oricum iau dimensiuni similare, chiar daca acum mi se pare ca dreptul e deja un pic mai mic (dar scriau si pe site, de obicei diferenta e evidenta doar pentru mama -ca si burtica, grasimea pe fundulet, barbia dubla si alte mici obsesii feminine post-partum)

va pup si refuz sa ma simt invizibila

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Mai intai, felicitari Laura_D pentru printesa; sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Apoi, Miri, o poveste extraordinara; desi nu pot spune ca ma regasesc in ea (eu n-am decat un copil), ai scris exact cum gandesc (nu numai eu) referitor la "meseria" de mama.

Dak stau si ma gandesc, cred ca nu sunt facuta pentru aceasta meserie - e ca si atunci cand am dat la facultate: desi mi-a placut - si imi place inca - meseria de avocat pledant, n-am dat la drept pentru ca n-as putea niciodata sa sustin cauza unui infractor.

Spun ca nu sunt facuta, pentru ca am impresia ca nu fac ce trebuie pentru bubulina mea: ma uit la mama - mama m-ajuta, ca dak n-ar fi ea,am fi "macati" - si vad cum bubulina se pierde in ochii ei.
Nu ca m-ar deranja, dar asta ma face sa ma gandesc la viitor (atunci cand nu va mai fi mama), cand voi fi doar eu cu ea (si cu ta'su).

Va rog sa ma scuzati ca m-am "plans" dar azi am o stare de kko; poate si din cauza faptului ca bubulina face kk pe ea, si se indreapta spre diaree.
Kk este tot la fiecare masa, dar acum seamana cu branzica de casa (cam plastica exprimarea) - numai bobite de mustar, cam imprastiate.

Am bagat-o pe apa de orez si orez fiert si diluat; mi-a zis pediatra sa-i dau orez fiert, dat prin strecuratoare si diluat (pana ajunge ca laptele). I-ma dat aproape 70 gr; apoi, la o ora i-am dat 50 g lapte si imediat a urmat kk (moale, evident).

Pediatra a zis ca dak asa nu merge sa-i dau ceai de menta; apoi trecem la smecta si in final scoatem NAN1 si bagam NAN (fara lactoza - s-ar putea sa aibe intoleranta tranzitorie la lactoza) Desi de cand mamanca (de 3 sapt) n-a avut nimik pana acum.

In sfarsit, o sa vedem ce facem.

Scuze inca o data, pt "smiorcaiala"

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri....nu am cuvinte sa descriu ce am simtit citindu-ti randurile.

Isidora, ce are Miri se numeste wrap, maine sau poimaine o sa imi vina si mie prin posta si daca e ok te pun in legatura cu tipa care le face, costa 50 ron.

Ginette, din ce descrii tu nu mi se pare nimic anormal la kk. si stai linistita, toate trecem prin temeri din astea, nu cred sa ma contrazica cineva... daca pana si miri....

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD felicitari! Cam greu s-a lasat convinsa Eleni sa se nasca Eleni, clopotel drag si mult asteptat, bine ai venit pe lume, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa!
Mat

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

Cam tarziu dar si eu sunt mamica de februarie inca nu imi vine sa cred dar uite ca minunea sa intamplat.
DN 09.10.1978 UM 21.05.2007 DPN 25.02.2008.
Am o intrebare si poate mamicile care deja au nascut ma pot ajuta.
Intrebarea este; Cum recunoastem ca am pierdut dopul gelatinos?
Eu de ieri 03.02.2008 imi ramane pe hartie igenica ceva asa gros ca gelatina incolor pana acum nu am avut si nu stiu daca este dopul gelatinos sau ce ar putea sa fie.Maine merg la control dar as vrea sa stiu mai multe daca se poate din experienta de la mamicile care au nascut sau care au mai multe informati despre dopul gelatinos.
Multumesc anticipat si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor am primit sms de la Raluk.m, urmeaza sa-i puna perfuzia ca sa-i induca nasterea...

Raluk tinem strans pumnii si sa dea D-zeu sa fie totul bine, sa nasti usor si sa ai un bebic sanatos!

Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 11 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, inca putin si ma umflu in pene mai ceva ca un paun impaunat:) eu ma bucur ca apreciati sfaturile mele, ca pot sa va fiu de ajutor, dar etalon nush daca e cazul sa devin:) sunt una ca oricare dintre voi, cu shansa unei moashe la bruxel - tocma ce-am bombardat-o cu sms-uri si mesaje pe telefon pt ochishorul lui sacha - si care, prin definitie fiind "deshteapta pamantului", trebuie "sa se bage in seama" si sa dea sfaturi si indicatii, de i se cer, de nu. noroc ca mi se cer:))

docdecap, eram convinsa ca ti-am raspuns. am reluat capitolul si vad ca mesajul meu nu exista si ma intreb de ce naiba. eniuei, ziceam asa: productia sanailor e inegala pt ca asa e. (la mine stangul produce cat pentru o cresa de copii, dreptul lenes).inegalitatea asta e data si de preferinta copilului: bruno se arunca pe stangul, ii era mai comod sa suga trantit pe dreapta decat pe stanga. sacha in schimb, prefera sanul drept, "mai delicat", cu vreo 3 canale nu 7 ca celalat, pt case ineaca si se enerveaza daca e lapte prea mult.
pt nodul tre s ainsisti, cu tupeu si cu dinti stransi. fa-o tu, ca ai control, ca daca se baga o moasha... mai ales una sensibila cum a avut parte ereena in maternitate... om te-ai facut!
cu mulsul... de ce tre sa te mulgi? cu cat te mulgi cu atat productia ramane prea mare. lasa sanul plin pana la urmatoarea masa. eventual mulge fix cat sa nu stea sa-ti crape, si alterneaza sanii la mese. 4 ore e drept e cam mult intre mese. incearca la 3 ore. chiar daca doarme, da-i in somn. te ajuta sa-ti pastrezi sanii supli. dar, repet, nu-l mulge pe al doilea din oficiu ca te transformi in fantana arteziana pt ca cererea e "slaba" iar oferta...

isidora, eu n-am citit din tine decat lucruri bune, de bun simt, generoase si din suflet. nus tiu ce nu-ti place la tine, dar nici nu cred ca are importanta pentru noi. fara sa facemschimb de complimente, ashea gratuit, iti spun cum te percep eu: un fel de far, asa ca d ela constanta, care ne lumineaza traiectoriile in plina ceata. nu t epierzi in detalii marunte, si nici in crize existentiale. percepi lucrurile si evenimentele la rece (cel putin aici la noi) si dai explicatii si exemple dintre cele mai relevante. nu degeaba am plecat in peregrinari pe alte forumuri ca sa te regasesc! in plus esti aliata de nadejde in batalia pentru alaptat. ciudat ca-i spun batalie, dar de fapt e o lupta contra "formulei", si cum simt ca suntem cam din acelasi aluat, e firesc sa te apreciez in mod deosebit. asta asa, ca declaratie de dragoste in public:) pacat ca n-am megafon:)))
cu spaimele tale nocturne sunt de acord, dar... nimeni nu decid epentru bebe mik, decat cineva acolo Sus! nu e pentru noi nici sa ne intrebam nici sa ne indoim de vrerea Lui! dar si de-o fi sa fie noaptea, ai sa te descurci pentru ca nu stii altfel: trebuie sa te descurci!
si la final: ce vezi tu in poza, se numeste esarfa mea de suflet:))) www babylonia be. daca te uiti acolo, ai toate modalitatile de legare. dar eu o prefer pe asta (se poate de la 3 sapt, si cu fata la lume de la 4 luni). dimensiuni nush sa-ti spun, aproximativ 3m, latime 70. eo stofa zdravana, grosuta, deloc elastica (asta e o mare smekerie). eu nu sunt deloc de acord cu cangurul. si-ti spun de ce: 1. pt ca nu e destul de strans pe langa corpul mamei si lasa loc de balans copilului.
2. pt ca presiunea intre picorushele lui bebe e prea mare si e greu de suportat pt coloana lui
3. piciorushele ii atarna si risti "taierea" circulatiei.

esharfa il tine foarte aproape de tine (iti simte bataile inimii si zghiortsaielile din stomac), piciorushele sunt anatomic prinse in esharfa, e cald, bine si ferit de priviri indiscrete, e la nivelul fetei tale, te vede si comunica cu tine, e in pozitia care se apropie cel mai bine de cum statea el in burtik. eu ma declar fan!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput