Bucurii de sept-oct 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirabelac spune:
Cu dieta stau bine, nu mananc mare lucru, targetul l-am facut demult, sper sa nu slabesc mai mult ca n-am pofta de mancare mai deloc.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
Adriana mica spune:
Itzy, multumim de poze!
Ignatica, sarcina usoara si bebe sanatos!
Sunt ingrijorata de ceea ce am citit pe net despre administrarea analgezicilor locale pe baza de benzocaina in cazul durerilor provocate de eruptii dentare. Noi am primit de la cineva din State Baby Oragel cu 7.5% benzocaina. Pediatra ne-a spus ca este ok sa il folosim. Nu l-am folosit decat atunci cand avea dureri mari, dar este posibil ca ultima oara sa fi depasit 7 zile consecutiv cat recomanda ei in prospect, cu aplicari de maxim 2 ori pe zi. Toate studiile peste care am dat recomanda diminuarea utilizarii benzocainei intrucat poate determina o reducere a oxigenului in sange care se manifesta prin invinetirea extremitatilor, dar de regula se asociaza cu concentratii mai mar (peste 14%). MamiLili, ma poti ajuta cu un sfat in acest sens? ?Ma gandeam ca poate ai citit mai multe pe aceasta tema...
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
itzy-bitzy spune:
heii
eu acum am ajuns la birou, sunt rupta de picioare ca am mers pe tocuri si nu mai pooot....dar ma consolez cu ce spunea Mamilili ca mersul pe jos face piciorul frumos ...
Cu dieta...ink nu m-am cantarit...luni dau raportul...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Am vazut si papusica Ana-Maria si Vladone, tare frumusei mai sunt ei! Lilina esti o slabanoaga!
Mirabela...da asa e ...a slabit f mult chiar daca ea spune ca numai 4-5 kg...chiar se vede...
auzi e posibil sa fie d ela dintisori? da-i un pic de nurofen inainte de culcare...nu stiu...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Mirabelac spune:
Itzy intreaba-ma ce n-am incercat... i-am mai dat seara nurofen sau panadol si degeaba... am decis sa nu-i mai dau ca oricum nu-l ajuta, nu prea sunt de acord cu medicamentele astea...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Mirabelac spune:
Mi-am adus aminte ca l-am vazut si pe Dudu in poze cu ochii lui minunati, apropo, Adriana cu cine seamana? cu tine parca nu...
Asteptam primavara
alexutza_26 spune:
Itzy - am vazut si eu pozicile - tare faine, ai o papusik tare vesela, am mai vazut un Dudu cu niste ochi superbi, o Daria grasunica si un Vladone pus pe shotii
P.S - Lilina - dar tu arati chiar ff bine, eu te vad slaba...iar noul look chiar te prinde, asteptam suvitele
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
Roxana01 spune:
Fetelor, in sfrasit reusesc si eu sa citesc un capitol intreg, ca sa nu ma fac de ras ca nu sunt la curent cu ce vorbiti!!!! Normal, mai lenesa, v-am obisnuit. Deci, pt inceput: FELICITARI IGNATICA!!!! Welcome in ouar club! sarcina usoara si sa auzim numai de bine! Asteptam vesti de la eco.
Itzy, am vazut pozele. Sunt superbe! Nici nu mi-am dat seama ca sunt asa de multe. Aoleu, ce nostalgie m-a apucat la vederea lor! ma gandeam la primele noastre intalniri prin parc... Apropo de poze, Lilina, arati... traznet! Noua tunsoare iti sta bine si se cunoaste clar c-ai mai slabit. Tine-o tot asa. Si ca tot vorbesc despre voi, fetelor, am o propunere: daca plecati anul asta undeva la mare impreuna, nu il luati si pe sotul meu cu Dariuta? Ca, dupa cum stiti, DNP-ul meu e 26 iunie, asa ca nici o sansa de vacanta pt mine anul asta.
Cristina, ma bucur ca Vladic e mai bine. Cred ca te-ai chinuit tare mult cu el. Vroiam sa te intreb, cum te descurci cu luatul lui in brate? ca mie medicul mi-a interzis s-o mai iau pe Dari. Normal ca nu il ascult, ca nu am cum, dar mi-a zis ca acum am doi copii si sa nu fiu partinitoare. sa am grija de amandoi in aceeasi masura, adica sa nu o mai ridic pe dari in brate. usor de spus, imposibil de facut.
Itzy, ce mi-a placut faza cu masajul! Eu acum ma mandresc ca, de cate ori stau intinsa in pat, daria vine la mine, imi da bluza la o parte si pupa burtica. am invatat-o ca acolo e bebe. mai ciudat e ca si la mama a facut asa o data. a vazut-o intinsa si, hop, s-a dus la ea sa pupe burta.
eu sunt in amenajari inca, ne refacem baia, asa ca e un adevarat dezastru. abia astept sa se termine. intre timp ii facem baie dariei in camera ei, in cadita. o nebunie, stropeste peste tot. ieri seara era in cadita , si-a luat in picior cu mana si mi-l arata mie si facea: iiiiiiiii. eu n-am inteles prima oara, dar dupa mi-am dat seama ca mi-l dadea sa-l pup. l-am pupat si dupa i l-a dat repede lui taica-sau, care era pe partea cealalta a caditei. dupa acelasi ritual cu celalalt picior. ne-a tinut asa de ne plicisisem si ea se amuza teribil.
v-am mai spus eu si inainte, dar am o frica de sarcina asta ceva de speriat. mi-e frica foarte tare sa nu se intample ceva rau in timpul sarcinii sau la nastere. nu stiu, panica asta nu am avut-o la daria, dar sper sa fie ceva trecator. poate si anotimpul conteaza. pe mine iarna ma deprima in general.
va pup ca iar ma lungesc,
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
Roxana01 spune:
ps: stiu sigur ca our nu se scrie "ouar", dar, de, graga, mainile care tasteaza aiurea, intelegeti...
Adriana, ti-am trim un PM
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
ramomar spune:
In primul rand, FELICITARI IGNATICA PENTRU BB2! sarcina usoara si un bebe cuminte si cum va doriti voi
Sunt tare busy, ieri am fost cu delegatii prin fabrici, azi mai am unul pe cap, luni plec la Athena pentru 10 zile, puiului mic ii e tot mai dor de mami, de aseara a inceput sa tuseasca destul de rau, incat abia am inchis un ochi toata noaptea si eu simt ca mi se termina bateriile
itzy mercic ca ai intrebat de bine. Multumim de pozele frumoaselor bucurii. M-am bucurat sa o vad si pe roxana01 cu Daria mai ales ca ea nu are timp sa ne arate, pe Adriana cu Dudu cel cu ochi ca mura si pe lilina care arata super bineeeeee; mi-a placut enorm o poza cu ea si Vlad, in care se vede ce bine ii seamana puiul ei, i-a mostenit ochii foarte frumosi ; iar de tine si papusica ta ce sa mai zic, sunteti doua frumoase!!!
Am mai vazut si o gargarita dulce foc in vizita la un baietel la fel de dulce
Mira ma bucur ca sunteti mai bine si m-a impresionat povestea copilasilor din spital. Din pacate sunt asa de multi copilasi in situatia lor si altii chiar in situatii mai urate si mi se rupe sufletul de cate ori aud sau vad astfel de cazuri.
lili, vad ca ai aflat deja marile avantaje daca intrerupi CIC.
Andra mi-a placut postarea ta, sfaturile adresate taminei. Tot timpul citesc cu drag si nerabdare mesajele tale, ai un dar special de a scrie
Cristina cum mai e Vladut? dar burtica?
pupici pentru toata lumea!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)