Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ciao! Lili - saru'mana de

Vladut e bine acum, mai are scaune moi, dar fara sange si nu sunt dese. Azi a inceput sa manance si sunt tare fericita.

Roxana - pe Vladut nu prea il mai ridic sa ma plimb cu el in brate, ca mi-i greu mie deja. Cand aveam burta mai mica, nu ma uitam ca-s gravi si il purtam mult in brate. Acum, daca vrea in brate, il iau dar ma asez cu el. De ridicat il mai ridic, ca n-am alternativa, pentru schimbat de pampers, pus-scos din scaunul de masa, carucior etc., dar oricum am limitat foarte mult plimbarile lui la mine in brate.

Ramomar - imi pare rau de Patri, mai ales ca o sa trebuiasca sa pleci cu gandul la cum se simte ea. Sanatate multa! Burtica mea e ok, un pic cam mare

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine si va ganditi mereu ce sfaturi sa imi mai dati. Ce ma fac eu oare fara voi? Cine ma intelege mai bine decat voi? Din pacate sotul meu nu este capabil sa imi inteleaga starea de nervozitate maxima in care am ajuns (in primul rand ca el nu a stat cu copilul niciodata mai mult de 30-40 de min) si in loc sa ma sustina mai rau ma termina psihic, as vrea si eu un barbat care cand vine acasa nu numai sa imi ia copilul de pe cap si sa ma lase un pic mai linistita, dar sa imi suporte si toanele. Din contra, la mine dupa o zi super naspa mai avem si certuri in familie din pacate, tocmai in momentele astea in care am mare nevoie de sprijin si de intelegere si mai ales de liniste.
Aseara am fost si la med de fam cu care am stat f mult de vb incercand sa gasim o solutie, mai ales ca din analize nu se pune problema unei suferinte pe motiv de boala. A ajuns si ea la concluzia ca are o energie ceva de speriat, cu greu l-am putut stapani in cabinet, cu greu a reusit sa se uite la el in gura putin cat sa ne dea unda verde la ROR, am discutat si despre un eventual consult psihiatric (psihiatrie infantila), dar asta mi-a zis ca nu ma va ajuta prea mult ca este mult prea mic sa se poata comunica cu el si singurul lucru care il va face va fi sa imi dea calmante ceea ce nu este chiar indicat (de fapt mi-a sugerat ca nu este indicat si a last la latitudinea mea luarea unei decizii, care bineinteles este clar ca nu, nu ii voi da calmante). Despre dezechilibrarile repetate mi-a zis sa incerc sa ii dau niste calciu 2-3 luni ptr ca are calcemia cam la limita inferioara si este si un pic anemic, adica analizele la limita, acestea le-a pus de asemenea tot pe seama agitatiei lui continue, lipsei de odihna, ptr ca de mancat mananca destul de bine, f multe lactate si f multe fructe, fructe variate chiar de la avocado, kiwi, ananas, banane, mere portocale, lamai... Chiar a fost mirata cand a auzit cate fructe mananca si mai ales ca le mananca ca atare ci nu piureuri sau sucuri. Este insa a treia zi can d refuza mancarea gatita. Asta insa nu ma impacienteaza f tare momentan ptr ca mananca destule in rest, dimineata lapte cu cereale, sau unt pe paine sau mar cu biscuite...deci destul de consistent, apoi fructe, dupa ce se trezeste iaurt sau ceva orez cu lapte, paste cu branza...Oricum mort de foame nu este, mai este si tzitzica de 2-3 ori pe zi.
M-a impresionat dr ca a incercat sa ma incurajeze f mult sa am rabdare ca o sa oboseasca odata si odata si se va mai linisti, chiar m-a facut sa ma simt magulita de faptul ca a zis ca a invatat si ea multe de la mine, eu mereu ma duc si ii spun ca am citit pe net ba una ba alta, asa ca din ceea ce am invatat eu aici de la voi si cu voi ii impartasesc si ei, deci si datorita voua stiu ceea ce stiu. M-a felicitat ptr faptul ca este un copil f sanatos si ca nu l-am infofolit niciodata, ca am curajul sa il tin dezbracat pe afar si chiar si cu capul gol cand este mai racorica (ne-a mai vazut ea pe geam si a zis ca se temea ca o sa ii facem vizite din cauza de raceala dar s-a bucurat ca s-a inselat si ca i-am dovedit ca se poate si asa).
Ce sa mai, am plecat alt om de acolo. Este o dr f draguta cand vrea, pe mine ma cunoaste de f f mult timp si chiar comunicam bine uneori, dar asta mai mult cand ma duc spre sf programului ca in general e nebunie. Eu nu prea dau atentie la sfaturile ei si la tratamentele ei ca are tendinta de a ne indopa cu antibiotice ceea ce este o moda aici in pitesti la rosu in gat gata sar cu augmentin sau chiar si mai rau.Este f buna in schimb la a depista probleme pulmonare, deci are si ea multe calitati, dar si scapari.
Pe rares l-am culcat azi in brate, noaptea trecuta am incercat sa il culc langa mine ca sa ma simta aproape, dar mi-=a fost imposibil sa inchid ochii ptr ca se frichine ceva de nedescris. Mi-am propus insa sa il tin cat mai mult in brate, sa ii arat ca il iubesc si sa il sufoc asa cum isi doreste probabil, ptr ca si cand ma duc la wc vine dupa mine si fac pis pis cu el in brate. Mai rau este ca el nu se va invata niciodata cu altcineva in ritmul asta si greu voi putea sa plec si eu cateva ore de acasa.
Una peste alta inca sunt cu nervii ferfelita, acum are deja 40 de min de cand doarme si imi propun sa ma duc langa el sa ma gaseasca acolo cand se trezeste, asa ca voi fugi ca nu este vreme de net, nu inainte insa sa o felicit pe cea mai proapata burticuta Ignatinca ptr bebe 2, sa aibe o sarcina usoara si frumoasa.
Va doresc tuturor o zi buna!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Tanima - imi pare bine ca ai vb cu dr,ca nu sunt probleme grave, si poate pe masura ce va creste se va mai diminua si energia asta!si multa rabdare!

Ramo - imi pare rau ca Patri are o mica raceluta, dar e inca sezonul asta nasol..uuff, si tu saraca cred ca deja te gandesti iar cum se va descurca fara tine.. sa fie bine

Cristina - bine ca a inceput sa pape
Xandrutza, Gety - pe unde sunteti?

Monique - unde disparusi???

Eu sunt suparici..nici nu mai vb cu voi...eu ma scol frumusel in fiecare dimi, va fac cafeluta si voi nici macar nu serviti din ea..de-acum inainte faceti cerere scrisa pt cafeluta calda la SV-asa

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Tanima, ma bucur ca discutand cu doctorita te-ai mai descarcat putin si te simti mai bine. Referitor la dependenta de mami a copilului si mie mi se pare ca ROxana e ca lipita de mine si ma vrea tot timpul langa ea insa am observat ca dupa o perioada de asta de "sufocare" (stat cu ea non stop) se mai satura si incepe sa se desprinda ea usor usor de mine, isi gaseste "de lucru" prin alte camere (din multimea de camere pe care la avem, adica 2 ), petrece din ce in ce mai mult timp singurica de trebuie sa merg sa o verific ce face si cum este; deci este destul de ciclica apropierea-departarea aceasta a copilului de mamica lui; asta am si citit si experimentat eu cu pruncuta mea. Si tot din Dr. Spock, cred sau din Francoise Dolton, nu mai stiu exact de unde, am citit ca trebuie neaparat sa-i satisfaci copilului pofta de a sta cu tine cat vrea el de mult si sa-l lasi sa se desprinda singur de tine cand se simte pregatit si cand e sigur ca tu esti acolo oricand are el nevoie de tine.
Imi pare rau ca sotul tau nu te intelege, poate nu ar fi rau sa incerci sa-l lasi intr-o zi sa stea mai mult cu Rares si tu sa pleci de acasa la coafor sau undeva si sa-i lasi cateva ore bune numai pe ei doi sa se descurce. Poate nu e o idee buna, nu stiu, teoretic suna bine insa.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Mamici de Bucurii,

ce combinatii de legume mai faceti? piure sau tocate marunt, bucati mari?
cu ce la amestecati?

Masa de seara mai ales, este compusa din legume la aburi. Combin cartof, morcovi, telina, rosie, dovlecel, toate impreuna sau doar cateva din ele, la amestec cu putin ulei de masline si le toc marunt. Rar, le blenduiesc dar nu-i mai plac asa. Uneori ii mai pun si cascaval ras.
Aseara i-am pus ficatel si au iesit cam gretoase si nu le-a mancat.

mamilili, tu ziceai ca ii dai seara legume, zi-mi niste idei cum sa le mai amestec si cu ce, pliiz.

sephora, tu ai steamer electric parca. de care? esti multumita de el? eu am o oala cu sita si capac, fac legumele asa la aburi dar parca mi-as lua ceva mai profi.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alexutza, hai c-am aparut. Dimineata mai lipsesc ca Maria si-a schimbat un pic programul: la 3 noaptea lapte, la 6 iar lapte si dupa aia mai dormim pana pe la 9,30-10,oo.

Ignatica, felicitari! Cumva U.M. 5 ian. si D.P.N. 12 oct. ca mine acum 2 ani?

Sephora, mi-a placut mochetuta tip puzzle, Matti a fost incantat? Ce mai face Igor?
Ce se aduna copiii la tine acasa! Am recunoscut-o pe Ruxi acolo, pe ceilalti 2 copii, nu.

Maria nu are copii cu care se intalneasca, iar cand ies cu ea in parc si mai sunt copii, nu merge spre ei, ea are drumul ei, tot inainte. Poate o sa ne intalnim cu Bucuriile din Iasi cat mai curand.

Mamici, eu am scapat de grija cu scosul mucisorilor uscati ai Mariei: isi baga degetul in nasuc si si-i scoate singura, trebuie sa-i culegi de la iesire!

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

Sephora, tre sa le spun si fetelor ca nu pot altfel. Sunt super INDRAGOSTITA de Matti, ma termina ochii si privirea lui. Vreau si eu un baiat asa frumos si fermecator

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Ca ginerica n-ar fi bun?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor va multumesc inca o data pentru felicitari, e o sarcina pe care ne-am dorit-o mult si care s-a lasat asteptat vreo 9 luni de zile, deja eram gata sa renunt pentru a ma intoarce la serviciu. Ca si Roxana01 ma simt mult mai stresata de 10 zile de cand am vazut testul pozitiv, decat la sarcina cu David. Ma astept din moment in moment sa o pierd, am senzatia ca ceva e in neregula etc.

Tanima ma bucur ca doctoritza te-a incurajat si ti-a dat avant in continuare.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica

Mergi la inceput

Mirabelac, imi pare rau ca se trezeste noaptea plangand? Il doare de la dintisori, oare?

Adriana mica, nici eu nu-i prea dau Panadol, o data a plans mai tare cand a spart maseaua gingia si i-am dat Panadol pentru durere, ca-si baga su pumnisorul in gurita. In rest, cu cat mai rar, cu atat mai bine. Dar cand vad ca o doare de la dintisori si plange, o ajut. Am auzit ca-i o durere foarte mare.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna mamici de Bucurii!
Am terminat de citit cap acesta. Tare mult si greu a fost!

Am vazut poze cu Bucurii in Arena, Vladut(Eloise), Roxana cocheta cu margele.

lexi felicitari Mariei ca a invatat sa numere, s-o tina tot asa. Cum se mai simte?

tanima imi pare rau de ceea ce se intampla, dar ma bucur ca ai vb cu dr si sper ca ti-ai mai revenit si ai prins curaj de a merge mai departe

Mirabela imi pare bine ca va simtiti ok acum.M-a impresionat ce ai povestit despre acei copii care i-ai vazut in spital. Pot sa-ti spun ca si la noi sunt astfel de familii, iar eu am strans toate hainele mici ale lui Luca, le-am pus in sacose si trebuie sa merg sa le duc la o familie cu 3 copii, care sunt vai de capul lor

Gety a trecut durerea de cap? Si pe mine m-a durut azi-noapte capul de am crezut ca nu ma mai trezesc dimineata

Eloise cum mai e cu cistita? Te simti mai bine? Sanatate multa

Cristina multa sanatate lui Vladut

Itzy frumos ajutor ai la masaj

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput