Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Ignatica si Roxana lasati la o parte gandurile rele si ganditi-va numai la lucruri bune si frumoase, si totul o sa fie bine[/tea]

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
[teal]Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mamici, eu am scapat de grija cu scosul mucisorilor uscati ai Mariei: isi baga degetul in nasuc si si-i scoate singura, trebuie sa-i culegi de la iesire!

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.[/b]

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

E cineva din Sibiu?

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

acum am vazut si eu pozele de la Itzy.....Doamne, nebunatica mai eshti mai Alina...ai pus toate pozele cu mine inclusiv cele in care mi-am pus colacul Anei in cap....uratica foc mai sunt, asa ca nu ma mai laudati ca mai am muuult pana sa fiu asa cum trebuie...degeaba imi tot spuneti mie ca sunt "asa si pe dincolo" ca eu nu ma simt bine in pielea mea

azi am fost iar in vizita la Itzy si papusik ei....incredibil cat de bine au inceput Bucuriile noastre sa comunice

va pun si 2 poze cu Black Panther (scuzati calitatea, dar sunt facute in graba cu un telefon, dar erau la 2 minute dupa ce am luat-o de la mama ei, si avea 4 km la bord)...nu-i cine stie ce pe-afara, dar am promis sa pun poze cu ea

despre Monique stiu ca luase raceala de la Cosmi, asa ca ...eu cred ca boleste

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetlor!

Am intrat si eu repede sa va spun ca mai traim, chiar si fara bunica - prima zi a fost mai ciudata, dar acum ne intram in ritm. Am reusit sa-i dezvatz complet si de adormitul in paturi straine, lucru de care sunt tare mandra.

Ignatica, mii de felicitari pt BB2, bineintzeles ca va fi totul ok, nu-ti face probleme!

Tanima, capul sus, vor veni si zile mai bune.

Acum dispar ca nu merge babyphonul pana aici jos in birou, si stau ca pe oua, dar revin si cu poze mai noi.

O seara faina, va pup!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Lilina sa stapanesti sanatoasa masinuta si multi km fara evenimente neplacute, e foarte faina

Adina felicitari pt dezvat, asteptam poze cu gemenusii

Monique sanatate multa

Plec si eu sa adorm piticu...
Noapte buna!!!

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi suntem bine au ajuns si fetele (NONA SI iZA) de la Sevilia,nu mai zic ca un bagaj a ajuns la Bilbao,sper sa ajunga maine cum au spus.
Copkilul se tine de program,in seara asta a adormit la 23,parfum frate.

Floricel da am steemer din ala cum fac reclama la televizor,il au si in Cora,sunt super multumita de el

Gety cum ma ca tot ai pun pe acei copii sunt Ilinka si Rares si binenteles Ruxa.

Lili sa o stapaniti sanatosi si fara incidente.

Mira mie imi place cum arata de mor si e si super usor de intretinut,Igor de obicei nu face in casa s-a intamplat acum ,dar vad ca i-a trecut.E oricum ati dai seama ca le schimb le-am luat de la firma producatoare asa ca am dat 50 de toate alea ce sa vad.sper ca sunteti bine sanatosi.

Eloise multa sanatate.

Itzy mare distracte la voi acolo.

Sandra cine vb de ochi!lasa ma ca ti-l pastrez tie de ginere,promit sa fiu o soacra cumsecade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Gety, e bun Matti si de ginerica, of course . Acum ca ma accepta si soacra...ce sa mai zic .

Sephora, socrela dulce.

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Va pup fetelor

Copkilul se tine de program,in seara asta a adormit la 23,parfum frate.

Itzy mare distracte la voi acolo.

super tare....nu iti vine sa crezi ce parfum nu?

Daaa distractie mare...daca n-am sot dau party in fiecare seara nu vezi...ca sa nu ma plictisesc ...cu Lilina si Vladut si cu cate un pahar de vin rosu...

In seara asta au fost chiar haiosi amandoi...vb pe limba lor...radeau impreuna...s-au jucat...au mancat impreuna...le-am facut niste paste cu branzica...Imi era asa drag de ei cand ii vedeam misunand prin casa...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by microbu

Gety, e bun Matti si de ginerica, of course . Acum ca ma accepta si soacra...ce sa mai zic .

Sephora, socrela dulce.

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Ce facurati frate? Dupa doua intalniri...una la restaurant si alta ...invitatie acasa...v-ati incuscrit? Eheeee tineretu' din ziua de azi...Pe noi ne petzeste Vladut zilnic ...dar deocamdata stau cu pushca la picior

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput