Bucurii de sept-oct 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
microbu spune:
Fetelor, cum stati cu DIETA??? Ceva schimbari dupa 1sapt?
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftiti la o
Sephora - am vazut invitatii lui Matti - toti unu si unu - imi dau seama ce-au lasat in urma, un tsunami in toata regula. Mi-a placut si covorasul
Sandra - hmmm, ce sa zic cu dieta...merge si nu prea, incerc pe cat pot sa mananc ziua, dar seara asa o foame mi se faceee...deocamdata nu se vede nik la cantar - mai asteptam!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
MamiLili spune:
Poftiti la cafea sau fresh.
Intrebare pentru mamicile care au renuntat la concediul de maternitate, mai primiti vreun ban ptr copil? Cat?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
Lili - woww, dar ce matinala esti....dar ce s-a intamplat de ne servesti cu o cafeluta??? - oricum e bine sa mai bem si din alte parti cafeaua
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
lilina spune:
eu nu am putut sa tin o dieta stricta pt.ca am fost suuuper slabita dupa raceala si am luat niste vitamine si am avut pofta de mancare
plus ca a trebuit sa ma pun pe picioare.....dar nici nu am spart frigiderul....am mancat mai cumpatat, nu am facut excese....deci m-am mentinut....tot e ceva, pt.ca imi era frica sa nu ma ingras la loc
dar am inceput sa fac la stepper, abdomene si mai nou Pilates, pt.ca trebuie neaparat sa-mi modelez abdomenul si talia
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
festina spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Poftiti la cafea sau fresh.
Intrebare pentru mamicile care au renuntat la concediul de maternitate, mai primiti vreun ban ptr copil? Cat?
Multumesc eu iau o cafea
Eu am inceput serviciul si primesc de la stat 1 milion denumit 'stimulent' si 2 milioane alocatia ... deci in total 3 milioane pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
lilina spune:
Ignatica, chiar...chiar ????/ daca DA, iti doresc sarcina usoara si bb2 sanatos
vad ca din ce in ce mai multe mamici se pun serios pe ....nu-mi mai faceti pofta
MamiLili, eu vreau din toate....ca prea arata delicios....si cafelutele si sucurile ...yumeeeee
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
camidoaga spune:
salutare fetelor. de curand ne-am mutat in cluj si ne-am aranjat apartamentul. acum caut ca nebuna medic pediatru pentru baietel si dr de familie pentru noi.stam in gruia si daca ne poate ajuta cineva v-as fi recunoscatoare. mersi
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Wow, Ignatica, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Mirabela, m-a impresionat mult povestea celor 2 copilasi. Nu ai adresa lor?
Maria nu a mai facut febra ieri, asa ca probabil urmeaza sa-si faca aparitia vreun dintisor si ne-a dat un semn inainte.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
Lili ti-au raspuns fetele cu stimulentul si cu alocatia, in total 300 lei.
Lexi nu am apucat sa le iau adresa pt. ca au plecat acasa, cand m-am dus eu la tratament deja plecasera.
Am vazut pozele cu Matti si prietenii lui, avem si noi covoras din ala dar l-am pus pe perete, el deja le-a terminat de cate ori le freaca pe zi. Ai grija sa nu faca Igor pe el ca ai incurcat-o, nu mai iese din materialul ala in veci.
Am vazut si papusica Ana-Maria si Vladone, tare frumusei mai sunt ei! Lilina esti o slabanoaga!
Noi iar am avut concert azi noapte, se trezeste si urla vreo juma de ora, are program deja, nu stiu ce o avea si cum sa aflu, am epuizat toate metodele posibile, nu stiu cat mai rezist in stilul asta.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.