Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ignatica nici nu stii ce mult ma bucur ca veti avea bb2! Felicitari, sarcina usoara, usoara si un bebe sanatos!

Mare dreptate ai cand ai spus ca trebuie sa fim bucuroase ca avem copii sanatosi, restul nu mai conteaza, chiar acum cand am fost la spital ma gandeam, era o mamica cu bb cu SD care-l ferea de ochii celorlalti care comentau, nu-ti spun cum arata copilul... in momentul ala i-am multumit lui Dzeu ca am un copil sanatos si ca raceala sau diareea va trece la un moment dat si sunt boli mult mai grave care nu trec niciodata, alea probleme, nu ale noastre...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mi-am adormit si eu pruncul!

Parca nu mai are sange in kk. Mi-a venit rezultatul de la coproparazitologic si e negativ, acuma astept si coprocultura si urocultura...

Ignatica - FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mi-am facut si eu ticker ca al tau, vad imediat daca l-am pus bine.

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru felicitari. Vineri avem prima ecografie si speram sa vedem samburelul plasat unde trebuie.

Cristina tickerul tau arata mai "omeneste" la voi. Noi suntem uratel si avem coada.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Eloise sanatate si sper sa treaca repede.Foarte adevarat si emotionant measajul,dar mi se intampla si mie sa fiu printre cele care fac curat ca nebuna,dar tot ptr a-l proteja pe el.

Ignatica Felicitari,sarcina usoara,bine ca a venit ca stiam ca atre mult vi-l mai doreati.

Am avut musafiri Ghici si noul covor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!
Ca de obicei apuc doar la ora asta sa intru. Nu am mai apucat nici azi sa citesc nimic din urma decat ultimele 2 pag.

Ignatica sarcina usoara si un sanatos, mancacios , frumos si cuminte.

Lili acum Luca e bine, nu mai are nimic. Dar pana acum tare se mai constipa pentru ca manca doar fructe si lapte, altceva nimic nu vroia sa bage in gura. De 2 zile a inceput sa manance supa sau ciorba si vad ca azi a facut de 2 ori kk normal. Te-am intrebat de sirop ca sa stiu daca sa-l iau sa am in casa preventiv, in caz de ceva sa pot sa-i dau. Poate stii tu altceva bun in afara de supozitor si poti sa-mi recomanzi. O sa incerc si iaurtul de care zici, ca duminica e posibil sa ajungem in Sv si intram si in Selgros. Poate facem o intalneala , ce zici?Si cu xandrutza binenteles daca se poate...

Seph frumosi musafiri ai avut, ce repede v=ati imprietenit. E f frumos si covorasul

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Meyyy dar ce spor aveti la scris ...harnicutele lu'mama...

Ignaticaaa pai asa veste buna ....si nu ne-ai spus si noua? tocmai noua? Noroc cu Mammilili ca a observat...Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ...cam in ce luna vei naste?

Sephora ti-am vazut musafirii...si pe Gargarita Sandrei si pe cei doi prieteni ai lui Matti...covorasul e f. dragut...ce vazusem eu era din patrate mai mari si doar cateva bucati nu asa de mare...imi place ca e viu colorat

Mirabela foarte frumos gestul tau...asa m-a impresionat ce ai povestit despre ei...Asa le ajuta Dumnezeu copiilor mai oropsiti...sunt copii tare buni...dar sanatatea lor precara...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Itzy, nu dormi soro?

Gety, ca ti-a fost dor de noi dar acum stii unde am fost ca m-a dat Sephora de gol .

Ignatica, FELICITARI si sa auzim numai vesti bune.

MamiLili, ce ochi ai...imediat ai descoperit bb2 la semnatura .

Eloise, te admir ca vrei si reusesti sa fii calma si blanda cu puiul tau.

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Sephora, tre sa le spun si fetelor ca nu pot altfel. Sunt super INDRAGOSTITA de Matti, ma termina ochii si privirea lui. Vreau si eu un baiat asa frumos si fermecator

Itzy, frumosi musafiri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am avut si noi musafiri mai devreme...si avem pozeeee

In seara asta ne-au vizitat Lilina si Vladut.... sunt ultimele poze din album...iar primele sunt de sambata din parc unde ne-am intalnit cu:

POZEEEE cu Roxana01+ burtik, Daria , Adriana _mica si Dudu si alti prieteni
Sandra a vazut pozele un pic mai devreme

Ramomar dar tu pe unde esti de ai lipsit zilele astea?

si tu Adina?

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Tanima, vreau sa-ti spun si eu 2 vorbe doar.
Sa nu crezi ca noi te percepem in vreun fel negativ. Tu postezi mai rar si cand o faci scrii mult, ne dai detalii (ceea ce majoritatea dintre noi facem mai rar) si poate de-asta sarim toate pe tine cu sfaturi unu si-unul. Numai tu poti stii ce e in casa ta, in familia ta. Noi putem insa sa-ti fim alaturi cu un zambet, o floare si daca vrei si un sfat.
Vreau sa-ti spun ca si eu stau in 4cam. Fac parte din cele care aspira aproape zilnic si tot asa spal pe jos, praful il sterg cam la 3-4zile. Insa la mine aspiratul dureaza cam 15-20min peste TOT si spalatul maxim 10min. Este aproape un ritual pe care il avem eu si Ruxa intre masa de dimineata si iesitul afara (cat stam afara las toate geamurile deschise). Ruxa ma ajuta la orice, vb si explicam tot ce facem. Se cearta cu aspiratorul, are mopul ei cu care ma ajuta la spalat, are laveta ei de sters praful. Cat era micuta si mergea de-a busilea mi-era imposibil sa fac curat cu ea acasa. Acum am transformat asta intr-o joaca, ea nu se simte neglijata si eu imi fac totusi damblaua vis-a-vis de curatenie. Sa nu crezi ca sunt vreo disperata care vrea sa fie curat bec, ca-n farmacie. Nuuuu, sunt om normal insa Ruxa face ffff multa mizerie (plimba o paine prin toata casa, biscuiti sau pufuleti imprastiati prin pat sau pe jos, hartii rupte, lapte/apa/ceai peste toooot de e parchetul lipicios, etc). Cu plimbatul jucariilor peste tot am rezolvat oarecum problema restrictionandu-i accesul in toate camerele. In sufragerie stam doar seara cand ne adunam cu totii. Daca eu sunt in bucatarie, ea are acces numai acolo, pe hol si camera ei. Restul usilor stau inchise. Momentan nu stie sa le deschida pe toate . Imprastie jucariile de nu ai loc sa calci, insa nu ma mai strofoc sa le strang decat 1 data, seara. Nu stiu ce alte exemple sa-ti mai dau.
Fiecare dintre noi avem momente proaste, sunt de parare ca si copilului ii putem explica asta. Trebuia sa stie ca nu suntem perfecti, ca putem gresi sau ca putem fi suparati/obositi. Incearca sa-l intelegi, stai cateva zile numai cu el daca poti, fara alte activitati. Arata-i ca-l iubesti, sigur lucrurile se vor linisti si le vei vedea si tu altfel daca vei fii mai calma.

Mergi la inceput