*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*
Raspunsuri - Pagina 7
LaLa_20 spune:
buna zuizici...cu imbracatu m-ti lamurit dar totusi
bupa baie voi nu infasati bebe(sarmalutza doar in scutec si prosop fara hainute)...si mai apoi dupa ce aorme asa in imbracati in haine?!...ca eu aseara nu am mai infasat-o pe Bibi dupa baie si mi-a adormit si mie instantaneu...si mama cica nu e bine ca bebele tre neaparat sa transpire in baitza lui...!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Mitsu-bishu spune:
laura_dimitris, am vazut aseara mesajul tau, dar nu m-a lasat vampirul asta mic sa raspund... Nici eu nu am stiut cui trebuie sa dau $ sa ma mute mai repede... Asta e... La urmatoarea nastere
, daca o sa mai aleg un spital de stat, which I doubt...
honey, multumim... 
miri, e drept ca mie mi s-a spus la spital ca nu m-am pregatit deloc pentru nasterea asta... Adevarul e ca m-a interesat mult mai mult ce facea bebe in burtica, ce e aia o epiziotomie, prezentatie pelviana, cum se citeste o echo, ce e ala DBP, etc. etc. decat cum sa respir la nastere, cum sa alaptez, credeam ca astea or sa vina in mod firesc si nu a fost chiar asa... Oricum, e bine ca macar tu ai avut norocul sa ai o super - moasa si ma bucur ca afara o multime de mamici beneficiaza de suport dupa nastere.
Cat despre pompitza de mucishori... Noi nu ne descurcam... Am facut cum ai spus tu, l-am culcat pe bebe intr-o parte, i-am bagat ser pe nara de sus, am tras din cea de jos, tinand deshtu' pe aia de sus... Dar nu iese nimic. Plus ca cu ocazia asta am aflat ce e ala plans serios, ca atunci cand ii e foame numai se chitaie... Are niste plamaaaani ![]()
Ahhh mai voiam sa intreb inca o chestie... Nu stiu daca am mai pomenit de ea. Se face ca la nastere Conrad avea niste urechiuse perfecte, dar ... Repede repede a inceput sa se culce "stramb" pe ele si acum arata ca un elefantel... Drept urmare mami i le lipeste cu leucoplast
Stiu ca e o tehnica barbara si mi se rupe sufletul seara la baita cand trebuie sa ii desfac "improvizatia" si bebe plange cu sughitzuri... Dar... Oooof, nu vreau sa aiba doua palnii in loc de urechi. Mai exista si alta solutie?? Ca oricat de drepte i-as "aranja" urechile, cand se foieste ajunge sa si le mototoleasca...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
LaLa_20 spune:
am mai pus si noi pozici![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Mitsu-bishu spune:
cati, strici admiratia de pomana... Nu vezi ca o dau in bara?
Pai... Da, cred ca daca mai aveam un bebe de 2 - 3 anisori era grav... Dar... O sa o fac si pe asta!
M-am gandit foarte serios si cand o sa aiba bebe C. in jur de doi ani jumate... O sa ii "trantesc" si o surioara
Ca... parca mi-e pofta de rochite si dantele hihi! Plus ca ii trebuie si lui o "jucarie".
Mai, dar matgravidut a nascut oare??? Ca ma laudam ca o sa ii fac galerie dar am fugit la treburile proprii...
Eu ma confrunt cu o pofta acuta de dulciuri... Eram obisnuita sa mananc dulce de dimineata... Daca nu mananc ceva dulce... Simt ca lesin... Mi-am luat musli cu cioco si banane si nu are E-uri, dar... Tot ma simt vinovata, chiar daca nu e asa de dulce. Bine, cred ca ma simt vinovata ca pe langa musli mi-am mai luat si o Cola si o punga de mini - croissante cu ciocolata
... Si niste Nestea... Uuuf... Cum scap de chestia asta? Oricate carne, lapte, branza, oua bag in mine tot ma simt fara vlaga daca nu mananc dulce! Ma apuca o pofta d'aia nebuuuna... Oare chiar ii trebuie organismului? Exista ceva care sa "taie" pofta?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Ce se mai aude cu Irinouka, stie cineva ceva de ea?
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
docdecap spune:
am mai aparut si eu, ca asta micu' a avut pana acum program de parturi si mutrite, normal ca ma-sa iara a stat cu telefonul pe faza, sa-i prinda vedetismele...
ma uit la el ca dupa 2 sapt jumate are 4,200, falcute, gusa, burtica si copanele...Fat-frumos si mama Joiana.
apropos de Joiana, asta micu in loc sa treaca prin paliere de supt disperat, e din ce in ce mai lenes. eu am productie la greu, la 3 ore curge si el a inceput sa manance la 4 ore, uneori ma lasa cu cate un san plin (si cand e ala cu belele, cu care nu pot folosi bine pompa, mi-a facut program juma de ora) da' tot doarme 3-4 ore si asa.
Ma gandesc sa deschid linie de productie, deja am umplut spatiul de pe usa congelatorului cu pungute de lapte congelat...
Miri, daca m-ai numarat si pe mine printre dezertoare... 
Noi -mamici, gravide si aspirante de Cta, sau o parte din ele- vineri am facut o mica petrecere pentru Serban la mine acasa, si eram si 3 zuze, adica eu, Isidora si Tinna. (care e o tare frumoasa
, si ea si Isidora arata super gravidute!!)
Lala20, eu nu stiu de treaba asta cu infasatul dupa baie, ma gandesc sa incerc si eu, ca oricum e cam agitat dupa si nu-i place deloc sa stea golut dupa baie sau sa-i fie rece (parca ar fi ma-sa!!)
Alina, sper sa te remontezi repede, eu de exemplu azi i-am facut o sesiune de dans in fata lui bebe (n-avea somn si se foia de zor), am pus muzica de i-am tot livrat-o in sarcina -Pink, prodigy etc- si mi-am facut si eu numarul!! dup-aia eram bine-dispusa, si mai aveam si chef de treaba, ceea ce mi se intampla mai rar!!
of, iara ne foim, a venit vremea de papa! (au trecut 4 ore...)
fetele, asteptam tati de la tenis (care s-a transformat in bere cu baietii
) si sper sa revin repejor pe aici
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Laura Ioana spune:
Mitsu si mie mi-e pofta de ciocolataaaa
Am si mancat si multicica! Acum nu vreau sa o am in casa, ca o pap!
Miri
multumim pt felicitari! Despre mancare mie asa mi-a spus dr fetei (e dr pediatru), de fapt mi-a dat o lista cu ce nu am voie sa manac: fructe (mai putin banane), varza, mazare, fasole, muraturi, castraveti, rosii, cafea, ciocolata etc...etc. Si incerc sa ma abtin.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Miutza spune:
buna zuzici cu burtici si clopotei minunati!
felicitari tuturor celor ce au nascut intre timp, n-am citit tot din urma dar o voi face.
va multumim pt urari!!! suntem cuminti, papacioase din cale-afara si fericite foc!
am pus poze pt cine vrea sa vada o bebelina portocalie de la icter langa o mami alba de la prea mult sange pierdut 
va pupacesc pe toate si incerc sa recuperez tot din urma :) revin curand!
http://www.flickr.com/photos/miutza/
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
Buna dimineata
Azi nu fac nimic, lenevesc.
Mi-e cam frica pentru maine dar asta e.
cezariana 4 februarie
Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
SAME HERE
Mai mult partea cu frica... Ca de lenevit ... asta am de gand de acum incolo...
Acum m-am intors de la sora-mea de la spital
Dimineata am facut curat, am fost la supermerket, am fost la o petrecere la Mc.Donalds cu fiu-meu...
Am condus fericita masina singura fara barbat pe care l-am convins sa ma lase destul de greu...
De acum,... incerc sa ma obisnuiesc cu morcovul din fund...
Cu cine iti lasi fetitele??
Cred ca o sa mor si de dorul lui dimitris astea 3 zile..
Bine, mai mult dupa ce voi naste ca pana atunci... stiu eu ca nu-ti prea mai pasa de nimic si de nimeni in afara de durerea insuportabila...
Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Azi implinim o luna
Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul si destul de usor (deocamdata)!
Iubirea mea sa fii sanatoasa, mereu fericita, iubita, inteleapta, norocoasa, sa fii OM si sa iubesti, la randul tau, din tot sufletul!![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
LA MULTI ANI MINUNE THEA MARIA !!!!!
Mami tau ti-a spus cele mai frumoase si din inima urari !!! Din tot sufletul iti urez si eu la fel !!
In alta ordine de idei, IOANA o cheama pe fetita sora-mi
Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003