*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Miutza ai o frumusete de albinuta
, iar tu radiezi
Sa creasca mare si sanatoasa!
LauraD
multumesc mult pt urari! Sa stii ca maine sunt cu gandul la tine, toata ziua! Sa-ti fie cat mai usor si intalnirea cu Eleni sa fie cat mai rapida!
Foarte frumos numele nepotelei![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Miutza spune:
Laura Ioana, sa-ti traiasca Thea Maria sanatoasa si fericita toata viata! chiar ca a zburat timpul
multumim pt urari si aprecieri :)
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
Ereena spune:
Ella si Adryana , felicitari pentru clopotei !!!!
miri,exact asa imi spunea sotul , ca astia de la spital au uitat sa ne dea instructiunile
mitsule ,bebe are icter ,dar nu e somnoros,si mananca foarte bine ,e singurul lucru care il face sa planga,daca ii e foame. a inceput sa reduca timpul de supt la 30 max 40 de min si am observat ca doarme bine in port bebe ,de ieri de la 17 a dormit cate 2h jumate sau 3 cu pauza de masa si schimbat 1h .sper sa ne tina tot asa
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
Ereena spune:
nu am timp sa citesc din urma poate s-a mai vorbit . bebe are nasucuk infundat,pot face ceva acasa sau sa merg la ,medic ? bebe al vostru cat de des face cacutza,al meu face aproape dupa fiecare masa. e prea des?
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
Mitsu-bishu spune:
Fetelor, noi am efectuat "operatiunea sarmalutsa" si bebe a adormit instantaneu!!! Doarme dus cu gurita cascata... I-am lasat si geamul deschis vreo 10 min, sa se aeriseasca bine (camera e mica, de 3 pe 3...) Acum ma mustra constiinta ca cica tre' sa ies cu el din camera cand aerisesc, dar ma gandeam la bebeii care dorm in parc la aer rece cate o ora doua... Noi nu iesim azi afara si nu am iesit nici ieri nici alaltaieri ca tot stranuta de vreo 3 zile si ii curg mucisorii, deci am zis ca merge si numai cu aeriseala. In plus, peste caciulita avea scutecelul de finet cu care l-am "sarmalutzit" si sta in cosulet cu copertina trasa la loc ferit de curent... Sper ca nu am facut vreun pocinog!
Aaaa, ca am ajuns la sarmaluta dupa ce a zis LaLa_20 ca bebitsa ei a adormit lemn imediat. LaLa, nu inteleg care e treaba cu transpiratul "in baita ei"... Adica tre' sa "fiarba in suc propriu"? ![]()
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
alina023 spune:
Ereena, pune-i in nasuc 1-2 picaturi ser fiziologic. Iar cacutza...fiecare bebe face intr-un fel. Este absolut normal sa faca si dupa fiecare masa. Luca asa facea pe cand Ana face de cca 3-4 ori pe zi.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Mitsu-bishu spune:
Laura I, ciocolata "pura" inca nu am indraznit... Ma limitez la cornuri cu cioco... Rar.. Am mancat ciocolata, actually, cand am primit o vizita si am fost nevoita oarecum... Cateva patratele, avea bebe numai vreo cateva zile (4 - 5) si nu am observat sa il doara burtica mai rau decat de obicei (vesnicele framantari din timpul somnului). Ma gandesc sa nu fie ceva mai grav, ca pe mine nu ma mai satisface mancarea "normala", as manca numai dulciuri!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Si semintele ![]()
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Ereena, ma bucur ca ai reusit deja!!! sa va faceti un program... La noi inca nu tine figura, nici nu ma mai astept prea curand...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Laura Ioana spune:
Lala
am vazut pozicile cu frumusetea ta cea mica! E o dragalasa
Si eu i-am luat Theei caciulita din aia cu ursulet, dar nu ma prea pricep sa i-o trag pe cap (de fapt toate fesurile ma chinuie), ca ii stramb capul/gatul cand ma chinui sa i le pun (desi nu-i sunt mici)!
Mitsu
cioco aia am primit-o de la cineva venit in vizita (si era o heidi maaare) si nu am putut rezista, da' deloc!
Acum ma invart prin casa ca turbata, ca vreau ceva dulce
SI o sa pap niste dulceata, ca nu se mai poate!![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria