*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*
Raspunsuri - Pagina 9
isidora spune:
Revin si eu dupa o absenta considerabila dar motivata....In sensul ca nu prea pot sa scriu,desi citesc tot,ca statul in fund imi intareste burtica instantaneu...Si desi am laptop n-am deslusit tainele scrisului in pat
...
Suntem la fel,tot contractata no matter what,cu 3-4 no-spa zilnic;cred ca ar fi mers mai bine cu injectabil dar am zis ca poate merge si asa ca mai e asa putin...Noptile mi-au devenit imposibile;dorm cu frica de a mi se rupe apa ,cu frica de miscarile lui bebe
,ca la Isi n-am stiut ce-i aia...how stupid is this?sa-ti fie frica de miscarile propriului copil din burtica?In fine cu frica de a ma apuca nasterea noaptea,fara sotul meu- care ar tb. sa vina sambata,mai devreme cu 10 zile ,specially for me-,cu temerea ca pana ajunge dr. meu la spital nasc cu o moasa care imi face o epiziotomie de 2 lei dupa care am nevoie de o reconstructie perianala.....mai vreti,ca mai am..
Nu mi-a fost in viata mea atat de frica...si am nascut usor la prima....
Dar vb. Irynoukai si a Laurei D. cu cat stii mai multe cu atat te temi mai mult....Binecuvanatata fie ignoranta!
Mai am un singur dor....sa apuc macar sa vina sotul meu dupa aceea poa' sa se intample orice...sau nu chiar
De fapt care-i problema?CA am avut senzatia ,falsa evident,ca am sa pot controla oarecum situatia...Stiam ca nasc repede,ca ar tb. conform scenariului meu imaginar sa elimin intai dopul, sa merg la baie pt. tb. nr. 2 de cateva ori pana inlocuiesc cu brio o clisma,sa se dilate colul dar nu atat de repede incat sa nu ajung la spital si eu sa nasc usor ca prima oara si fara urmari altfel decat fericite....Dar nu dom'le de data asta poa' sa fie altfel si asta m-a dat peste cap complet....
Gata v-am facut capul calendar....O sa fie F. BINE!!!
MIRI ,prima oara cand am vazut mesajul am zis ca am gresit pagina,apoi cand am realizat m-am inrosit ca o scolarita si am inceput sa transpir...deh ca omul care se simte cu musca pe
caciula...Dar daca schimba cu ceva situatia...am scris doar cateva mesaje...in interes de vazut Monica +Serban...Atat!

O sa incerc sa intru mai des....
FELICITARI NOILOR MAMICI,NU MAI MENTIONEZ CA SIGIUR PIERD SIRUL,SA VA TRAIASCA BEBELUSII IAR VOI SA AVETI LAPTIC MULT SI BUN UN MORAL BETON!
LAURA D, CAMELIA ,NASTERE USOARA MAINE ,DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(37sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
gugushtiuc spune:
Buna zuzici!!!
FELICITARI PT TOATE NOILE MAMICI SI BEBELUSI!!!
Ce mult imi lipseste forumul! Bebele meu mancacios nu-mi lasa timp aproape de nimic. Papa, apoi din cauza ca vomita mult trebuie sa ma plimb o ora cu el prin casa ca sa nu dea lapticul afara si sa ragaie. Deja nu mai doarme atat de mult si cand e treaz cauta joaca si vrea sa-i vorbesc intruna.
Se pare ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca am un bebe vomitacios si cu petele de lapte de pe mine, pat, covoare etc. Am fost cu el la pediatru si mi-a spus ca nici nu- si-ar fi dat seama ca vomita daca nu-i spuneam pt ca e sanatos tun si a luat f. bine in greutate. Acum luam niste picaturi pt voma si parca e mai bine.
GUGU
de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Laura Ioana spune:
Miutza
Adina
bine ai revenit si vezi ca ai spus ce trebuie: O SA FIE FOARTE BINE!
Gugule
chiar ma gandeam ce mai faci! Ma bucur ca sunteti bine, ca bebe creste grasunel, chiar daca are mica problemuta. Si Thea mai vomita (cam la fiecare masa), de fapt ii iese pe gurita destul de mult, parca ar da surplusul afara. Tu zici ca esti plina cu pete de voma? Pe mine ma aranjeaza printesa mea cam la fiecare baie (pana s-o bag in apa) cu pipi si caca![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
isidora spune:
mIRI ,deci ziceai ceva de niste shlapi?Dupa cum vezi tb. sa-i culeg eu pe toti
....
Fetelor,cu asa zisa depresie-toate trecem pe acolo la un moment dat,alaptatul e primul remediu pt. a indrepta situatia.Asa va descarcati,alaptand;apoi cu ceva consiliere-mi-a placut mult ce ai scris asearaMitsule
pt. Alinaatudor ,cred, + sprijin,dragoste si vazand cum creste bebe trece...Ah, si Mg b6 macar 1 pe zi ,in crize nervoase din astea,sau,si de epuizare psihica,fizica + Omega 3.
Fetele cu al doilea copilas cat va inteleg!Laura D,Natalia,Camelia,Alina023,Gratiela.......cand ma gandesc ce ma asteapta fac o mini depresie anticipat....
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(37sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
stancutza spune:
Grati., laura-dimitris,
sa va zic o poveste scurta:
eu de felul meu racesc destul de rar. ei bine, cu o zi inainte sa mi se rupa apa am inceput din senin sa tusesc, direct tusea aia "magareasca" cu expectoratie. nici tu nas infundat, nici tuse seaca mai intai, nimic. bineinteles ca nu s-a vindecat singura, ci a continuat cam sapte zile dupa aceea, ca la carte. cu accese de tuse care ma faceau si pe mine sa cred ca o sa mi se desfaca operatia, plus ca ma apucau in cele mai nepotrivite momente: cand o alaptam pe bebita, cand o schimbam etc. pt vindecare eu nu am luat nimic special, oricum de la spital am primit recomandare sa iau Augmentin 5 zile dupa externare, pt a preveni orice posibila infectie legata de cezariana.
ce v-as sfatui (pentru linistea voastra, desi eu nu am aplicat acest sfat, m-am trezit prea tarziu): puteti sa cumparati de la farmacie masti chirurgicale pe care sa le purtati cand stati mai aproape de bebe.o prietena de-a mea asa facea cand racea.
,
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
isidora spune:
Gugule,-ce nu stii tu despre mine e ca suntem din acelasi oras,da,da stateam pe Mararesti,langa lic. Economic!-problema lui Gugu mic o sa se rezolve in timp daca e vb. de acel celebru reflux...in cateva luni-nu multe- sau chiar saptamani....mai dureaza un pic...Nepotica mea de la Suceava a avut si acum e o domnisoara mare si sanatoasa tun!
LAURA IOANA,MULTUMESC!
.Sa va traiasca Thea Maria,care e o scumpa si o dulceata cu un nume superb!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(37sapt) cu 
gugushtiuc spune:
Cel mai rau imi pare ca u ne putem juca cu el in voia cea buna din cauza vomatului. El e vioi si daca il mai balanganim si noi da tot afara, desi nu pare a fi deranjat de treaba asta, e vesel in continuare. Ma cam ingrozeste faptul ca e posibil sa faca asa pana la 1 an
.
GUGU
de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
isidora spune:
Gugule ,n-o sa dureze atat!Tu incearca sa alptezi cat mai mult...verisoara mea n-a putut mai mult de 3 luni ca a trebuit sa se intoarca la facultate in Iasi...Ai sa vezi ca o sa fie bine!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(37sapt) cu 
gugushtiuc spune:
ISIDORA, te-ai mutat de tot din Suceava, sau mai vii in vizita din cand in cand? Poate ne vedem candva.![]()
GUGU
de LUCA
gugushtiuc spune:
Am o intrebare pt zuzicile care au nascut. Voua v-a venit CM? Mie vad ca mi-a venit a doua oara luna asta. Primul l-am avut ceas, la exact o luna de cand am nascut. Oare e normal?
GUGU
de LUCA