*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

CA - ME - LI - A !!

CA - ME - LI - A !!

CA - ME - LI - A !!

NASTERE USOARA, USOARA, SI REFACERE RAPIDA, RAPIDA !!!!

Iti dai seama ca maine la ora asta ne tine bebelusii in brate....
Adica, tu - sigur, eu... sper !!!!
Sa n-am "norocul " sora-mii sa ma tina de la 8 dimineata la 22.30 ...

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

buna si de la noi!!

raportam ca nu mai suntem fornaiti, poate am scapat va recomand pt nasuc picaturile colargol, au facut minuni. si costa ffff putin!

Azi am fost in oras cu puiul meu si mi-am luat o rochita pt botez, sunt super incantata, ma arata asa slaba si sexi!! ma laud singura...

Laua Ioana, sa traiasca gaza mica, sa fie fericita si sanatoasa - ca desteapta nu are cum sa nu fie si frumoasa este! Sa aiba mereu parte de dragoste asa ca acum.

Gugu, mie nu mi-a venit CM, trebuia? eu stiam ca dc alaptezi nu vine

laura_dimitris... sii tu, iubita mea

nu am citit din urma prea atent asa ca dc mai naste cineva revin cu majorete - ah, daaaaaaaa - Camelia H
: Isidora... saracuta de tine, m-ai facut sa am si eu emotii. mai ales cand am vazut ca esti in sapt 37... cand a trecut, oare?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Laura I multumim de aprecieri si fata ta e o scumpik,eu chiar nu am probleme cu caciulitele cu Bibi,defapt cu nimik?(?sper sa nu ma laud si dupa aia sa te tii)ea sta cuminte s-o imbraci,se trezeste si se joaca singura facandu-si gimnastica,cand ii este foame...isi mesteca mai intai manutele si mai apoi da alarma...are colici(de vreo 2 zile s-au intetit)si se screme atat de incet cat sa nu deranjeze...mai arunca cate un smircait asa ca sa nu uit ca am bebe...dar apoi tace,noapte o culc eu cu mine pt ca imi este mai comod...iar ziua doarme in patutul ei(a se citi in camera ei)fara comentarii...deci eu zic ca am un copil minune..

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

camelia scuza-ma dar nu am vazut ca si tu nasti maine.deci...

fetele si multa bafta maine si nastere usoara cameliei si laurei!

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 6 zile?

Mergi la inceput

mitshu chestia cu suc propriu o sustine mama si alte cateva prietene de ale mele care sunt cu superstitiile ...acum asta nu cred ca tine de asta...dar eu nu o mai "sarmaluisc" pe Bibi dupa baie si niciodata ca nu doarme si se chinuie sa sa "desarmaluiasca"...
deci din pct de ved al infasatului de orice fel Bibi e exact pe dos mai rau se agita

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Angi se zice ca daca alaptezi CM iti vine dupa 6 luni...dar se poate intampla si mai devreme si mult mai tarziu(poate chir cand intarci),depinde de organism

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Isidora, ce bine ca esti bine si ai intrat sa ne mai dai vesti !!! Haide, ce a fost greu a trecut si mai sta bebe acolo pana vine sotul tau...! Nu vrea el sa iasa si sa nu fie tati langa el!
Si apoi, povestile noastre se aseamna tare mult in aceasta privinta...
Si eu am nascut extrem de usor prima data ca si tine..
Si eu am pierdut din dop in saptamana 34 si a trebuit sa stau la pat..
Si acum am ajuns in 40 si se pare ca nici nu are de gand sa iasa de bunavoie !!!! La cat efort fizic am facut in ultimele zile... daca era sa iasa... iesea !!!
Asa ca, stai linistita, gandeste optimist si bucura-te de ultimele zile petrecute doar tu si fetita ta cea mare !!!!

Eu, astazi, am stat toata dupa amiaza cu fiu-meu si am cantat, am dansat, am citit, nici macar nu l-am mai pus sa doarma... Este tare fericit !!!

Gugule, poate gugu cel mic este lacom si papa cu pofta. Eu, nicodata nu am inteles si nu mi s-a dat o explicatie "stiintifica" a acestui argument "cu pofta"..
Dar, este constatat pe propria mea piele... cand imi place ceva foarte tare... dupa ce mananc - cu pofta - este clar ca mi-este rau apoi si trebuie sa vars....

Stancutza, vestile nu sunt imbucuratoare...Cand am inceput sa citesc mesajul tau, nu stiu de ce ma steptam sa-mi zici ca dupa nastere nu ai mai avut nimic... Asa, ma gandeam la un miracol....
Si acest augmentin nu este interzis in alaptare ???
La mine a fost si nas infundat pe care l-am rezolvat cu paracetamol, ceaiuri si osciloccocinum....
Mai am cateva liguri de stodal de luat pana maine... Poate- poate imi trece !!!

Laurici, Pe mine ma aranjeaza printesa mea cam la fiecare baie (pana s-o bag in apa) cu pipi si caca... este bine ca nu le face imediat dupa baie cand este curata si trebuie sa o iei de la capat cu spalatul fundisorului... Dragii de ei... habar nu au cate chestii pretindem si noi de la ei...

Eu,am facut prima baie adevarata dupa 9 luni....

A fost minunat si acum, vorba lui mitsu, ma duc sa ma creia o pauzasc din cap pana in picioare si sa-mi pun parul pe bigudiuri.
M-am tot coafat cu peria si foenul sau mi l-am intins cu placa si l-am cam sticat pe bietul meu par. Acum, am taiat ceva centimetrii din el si este sanatos drept pentru care intentionez sa-l pastrez asa asa ca voi suporta supliciul bigudiurilor in cap. Sper !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Anjelique, stai linistita ca nu e regula generala sa vina la toata lumea. pe mine ma alarmeaza faptul ca mi-a venit din nou la interval atat de lung. Si eu stiu ca e posibil sa nu vina atata timp cat alaptezi.

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Angi, multumesc pentru galerie !!! Wow, nu-mi vine sa cred ca este pentru mine .... Vorba cameliei... mi-e o fricaaaaa !!!
Cat despre laudat singura... sunt sigura ca nu este cazul si nu este lauda, este adevar. Am vazut fotografia aceea in care dormi cu pupi mic si... sexi mami ce sa mai spunem!!!
Cand ati stabilit botezul?

Fetelor care folositi... cum fierbeti uleiul de masline la bail-mari ( e, uite ca habar n-am cum se scrie... sa nu radeti de mine !!! ) Presupun ca nu pot sa-l pun intr-o sticla de plastic mica... aaaa, un borcan de sticla ar merge oare ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Anjelique, stai linistita ca nu e regula generala sa vina la toata lumea. pe mine ma alarmeaza faptul ca mi-a venit din nou la interval atat de lung. Si eu stiu ca e posibil sa nu vina atata timp cat alaptezi.

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Vroiam sa zic, interval scurt.

GUGU de LUCA

Mergi la inceput