*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa:)

mitsule, iti raspund repede: cand l-amnacut pe bruno eram deja toba "de carte". fusesem la cursul despre alaptare, despre nastere, alte seminarii - deh, mama obsedata sa faca totul ca la carte.
eram miriku catastrofist:) noroc cu preaminunata moasha (unul din putinele lururi pe car ele-a facut soacra pt mine a fost sa mi-o recomande). mi-am invatat lectia cu bruno, o mai invat inca de fapt:) si oricat ar parea de...nush cum, invat si eu enormde la voi:in primul rand sa nu ma las prada "adev general valabile" din carti.

pup honey, eliza,cati (uite ca trece depresia), matgravi si felicitari pt bruneta cu ochi albastri a de sora de lauraD.

isidoooooooooooooooooooorqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

revin mai incolodar sunt cu ambii dracushori pe cap si sotulmerge la aikido

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Buna dimineata

Scrisesem aseara pe la 23 un mesaj dar vad ca nu s-a dus.
Laura tie iti scriam ca nu nasc la Municipal ci la Filantropia. Si mie mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu cineva. Tot am sperat ca o prind pe Gratiela, dar ea e de vineri acasa.
Apropo bine ai venit Gratiela.
Azi nu fac nimic, lenevesc.
Mi-e cam frica pentru maine dar asta e.

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetelor!ma prezint si eu la raport tot la oferta speciala 2 in 1
noi suntem bine si asteptam in continuare sa se hotarasca daria cand vrea sa vina pe lume sa-si cunoasca mamica si taticul!
toate fetele.
noi azi iesim din casa in sfarsit ca nu mai pot!mergem pana la mama sa papa ceva bun:varza calita! mananc acum ca dupa ce vine daria am inteles ca nu e bine sa mananc varza.deci mai profitam un pic.
iar fetele care azi se bucura de ultima zi cu burtica si maine isi vor tine bebelusii in brate!
ce face matgravidut?nu a nascut inca?

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 6 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Intru si eu repede ca sunt chiauna rau de tot. Se pare ca la Ana in loc sa se imbunatateasca situatia cu colicii se inrautateste. De la ora 4 abia acum a adormit...si trage in somn de suzeta.
Problema e ca mi se pare ca produce muci prea des si tuseste, stranuta. Doctora nu mi-a dat decat oftamezon picaturi si ser fiziologic. Mi se pare o mare problema tratamentul la un bebe de 2 luni.
MMiriiiii...ce zice moasa ta in astfel de cazuri, ca o iau pe campii de ingrijorare...

Laurici, sa-ti traiasca nepotica si tu sa ai o ultima zi cu burtica absolut minunata!

Va pup si fug la somn....(daca oi putea sa dorm,..ca eu fac urat la oboseala prea mare)

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari, Adriana Sa fiti sanatoase si tu si Biencuta!
LauraD felicitari pt fetita frumusica a surorii tale! Sa creasca mare si sanatoasa! Cum o cheama? Lasa ca emotiile tale le alungam noi cand incepem galeria pt tine
Gabritza pofta buna! Chiar ca, dupa ce nasti, nu mai ai voie sa mananci mai nimic, mai ales daca alaptezi, asa ca profita de tot ce poti!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput

lauraI, te contrazic, poti manca ce vrei dupa ce nasti si cand alaptezi ar portii rezonabile si fara exagerari.

alina, mucii sunt normali, fornaitul la fel. singura interventie acceptata: ser fiziologic si pompitsa.

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Azi implinim o luna
Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul si destul de usor (deocamdata)!
Iubirea mea sa fii sanatoasa, mereu fericita, iubita, inteleapta, norocoasa, sa fii OM si sa iubesti, la randul tau, din tot sufletul!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput

oaaaau! deja a trecut o luna!!! la cat mai multe aniversari Thea!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsule, Monica_doc, Cati, Miri...multumesc mult de vorbele frumoase..sper din suflet sa depasesc situatia asta cu bine..teoretic stiu ce trebuie sa fac..practic..uneori nu ma recunosc..adik..nu sunt depresiva de felul meu..plus ca nu am nici motive intemeiate, bebele meu este cuminte, dorm suficient pentru o mamica de bebe de 2 saptamani, lapte am..ajutor din partea sotului..va spuneam ca am mai mult decat suficient...dar ..cred ca este de la avalansa hormonala...trebuie sa gandesc pozitiv si sa nu mai dramatizez...va pup si va multumesc mult, sper din suflet sa nu ma las prada gandurilor si sa apreciez ceea ce mi-a dat Dumnezeu..o ador pe Stefania si pentru ea trebuie sa fiu tare...nu are nevoie de o mama depresiva si..mai ales ma gandesc ca in ritmul asta si sotul mau se poate satura repede de faze si certuri..iar eu pentru ingerasul meu vreau armonie si fericire..nu cearta...cat de mult am tras sa fie bine si frumos, nu pot claca acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Nu am mai felicitat de mult noile mamici..sa stiti ca suntem alaturi de voi cu sufletul si va uram refaceri grabnice si bebelushi mancaciosi...

Iar pentru fetele ce se pregatesc de marea intalnire...
Succes si curaj, sa aveti nasteri usoare si refaceri rapide rapide..

va pupam apasat

Mergi la inceput