*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu prea am reusit sa citesc din urma din cauza netului ..

sa fac si eu putina galerie ..

LAURICI! LAURICI! LAURICI!! NASTERE USOARA SI ELENI SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA!!

CAMELIA! NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI SA NE SPUI REPEDE CE COMOARA ADAPOSTEA BURTICA TA!!!

STANCUTZA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

irinuka bine ai revenit! si noi am trecut prin aceleasi dileme ca si tine, sa stii. eva a fost mai cumntica la inceput insa acum e maraita rau .. a durut-o si burtika!!! abia astept sa vb cu tine,. da un semn cand poti .. sa ne impartasim "suferintele si durerile".

imi pare bine sa mai aud vesti si de creata!!

zuzici nu ma uitati va rog .. sa*-i dau lapte peste lapte lui bitzi sau sa stau 1 h jumate intre supturi .. mi-e frica sa nu o mai doara burtika pe pitika mea!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

la multi nai Ana!!! sa cresti mare si frumoasa!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa, da-i cat vrea, cand vrea! daca e s-o doara burti... tot o doare darmai bine de satula decat de foame:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

laurici de piatra .. cu intarziere de o zi ii urez clopotelului THEA , sa fie sanatoasa, papacioasa, iubita, norocoasa!!!

voi ce faceti? cum va descurcati?? a mea e maraita .. ziua nu prea doarme .. azi am facut o mare greseala .. dimineata imi era tare somn si am luat-o cu mine in pat .. a dormit dusa!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MEY,fetelor ce-i frate cu noi???Pluteste ceva in aer,
ce Doamne iarta-ne!
Irynouka, draguta de tine ,bine ai venit in lumea asta plina de necunoscute a mamicilor!

Eu zic ca a venit momentul sa o incerci pe SUZI...La Doc a functionat...In rest ,esti o fericita ca se trezeste doar o data pe noapte;da Doamne sa o tina tot asa....Toate se aseaza usor in timp...fata si pe frumuselul de Rares!O sa fie bine,ai sa vezi!

Miri ,biata de tine ce saptamana....Sa te tii...Oricum din cate reiese stai beton cu nervii....
De unde si pana unde a luat Sacha infectia la ochisor?Ca nu se leaga numic...ai nascut prin cezariana,motiv de igiena precara in spitale ...nu cred ca e cazul....????ochisorii lui sa treaca mai repede!Bruno sa scape mai repede de viroza pacatoasa...
Eu ii dau acum Isidorei pt. imunizarea ap.respirator-Bronhovaxom-.Sper sa functioneze,si noi suntem la pamant la cap. asta,si noi avem polipi si la viroze se manifesta exact cum spui tu,si intentionez sa o operez dupa indelungi dezbateri pro-si contra....
Felicitari pt. inscrierea lui Bruno la scoala!

CORNILIA,STANCUTZA SI ANA DE NATALIA! SA FITI SANATOASE,IUBITE SI SA AVETI PARTE DE CE E MAI BUN!!!

Mitsule,ia niste Mg b6,omega 3 sa te pui pe picioare ,e nomal sa te simti asa in cdt.in care unele mame si ajutate
patesc asta....Si calciu,neaparat!Nu-i mai cauta diagnostice lui Conrad ca patesti ca mine...se confirmau toate....Ascult-o pe Miri,nu vrea sa pape doar de foame...O sa fie mai bine,ai rabdarica!

VEN,OF. CE CHIN PE VOI CU REFLUXUL asta ....Nervi de otel va trebuie...Poti sa-mi spui ce trat. a primit fratiorul la Cluj?Daca ai timp si nu e mult de scris...sa scapati mai repede de jumatate de an.Doamne ajuta!

LALA 20 ,CE DOMNISOARA MARE S-A FACUT Bibi,sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Abia astept vesti de la Laura si Camelia...

TINA,SCUMPA DE tine sper ca esti mai bine...fata.Si multumesc de complimentele nemeritate;tu esti de departe mult mai frumoasa ,dar modesta...Ca sa nu mai spun la varsta asta dr. in matematica e ceva,frate!!Bravo!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

miri, saru-mana!! si mie mi-e mila de ea .. mai bine sa fie satula ... vedem noi ce facem plansu de durere .

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Adina, Markus a primit Losec (pt. copii) 1 tb./zi timp de 1 luna si Metoclopramid, nush cate picaturi pe zi, timp de muuuuulte luni, deci a la longue. El avea 5 luni deja cand am mers la Cluj si i-a facut endoscopie, desi s-a manifestat tot cam de pe la 5-6 sapt., cala asta micu. Dar bineinteles ca toata lumea (inclusiv dr. de atunci imi spuneau ca n-are nimic, ca asa vomita copiii, ca vomita din cauza ca is eu mama stresata ).
De atunci am jurat ca-mi voi asculta INTOTDEAUNA instictele, care n-au dat pana acum gres NICIODATA (in ceea ce priveste copiii).

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Uitasem...Laurici I, ai grija cu tusea Theei. Asa a inceput si la Ana. Cu o tuse ca si cum s-ar fi innecat putin. Dar in 2 zile a ajuns sa sune a toba sparta iar acum pare ca si rupe uneori. Oooofff...si abia stie sa tuseasca.
Si noi pupam fetele si le dorim multa sanatate!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Camelia

Laura

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Miri, of, acum am vazut explicatia cu infectia-un cerc vicios... Cu Bruno ai incercat si partea cu frustrarea de ceva care-i place ,daca cu statul la colt nu mai merge?La noi mai da roade....Nu mananca in general sau doar cand e mai bolnavior?

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput