*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*
Raspunsuri - Pagina 21
raca spune:
Salutari tuturor mamicilor si burticilor.
Felicitari proaspetelor mamici. Noi ne-am intors ieri acasa. Am fost nevoiti sa stam cateva zile in plus in spital pt ca bb a facut un icter fiziologic pe fond de incompatibilitate de RH si grup sanguin. In final am ramas cu o hemoglobina destul de scazuta care o sa trebuiasca monitorizata saptamanal timp de 6 saptamani. Luam si vitamine pt asta.
In spital chiar nu am avut probleme deloc cu el: manca si dormea. Cu alaptatul a fost bine de la inceput. De cum l-am pus la san prima oara totul a mers struna.....pana aseara. De la ora 10 pana la 1:30 am stai numai la san cu tentative de somn de cate 5 minute. In mod normal la noi o masa dura 30-45 min, dar aseara nu stiu ce a avut. Nu cred ca-l durea burtica pt ca nu facea niciun gest care sa dea de inteles ca ar avea colici. Pur si simplu cum il puneam in patut incepoea sa scanceasca si sa-si miste gurita ca atuni cand ii e foame...si iar la san...pana cand n-am mai rezistat si mi-am trimis sotul lafarmacie si a cumparat lapte praf. I-am dat 50 ml si a dormit vreo 2 ore jumate dupa care a mai supt vreo 10 min si iar a dormit vreo3 ore. Acum se repeta povestea. De la 11 stau cu el mai mult la san...Nu prea i-as da lapte praf dar nici nu mai rezist mult asa...
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac????
38+
Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
irinouka spune:
alina tudor, alina mama de luca, miri, ellenutz, isidora, fetelor, saru'mana. am vb si cu pediatra, imi da azi cantar ca sa ma conving, zice ea, ca a luat bebe in greutate si sa stau calma. o sa il hranesc cat de des, ca si pana acum. sper sa ii fie suficient. m-am cam enervat ca m-am muls dupa o sesiune de 50 de minute de supt (la ambii sani) si n-au iesit decat 30 de ml amarati. iar cand asta a inceput sa urle, l-am pus la san dar era f nemultumit de ce ii venea pe teava. si am incercat sa ii dau cu lingurita laptele muls si a facut ca toate alea. m-a intristat putin, stiind cat m-am muncit sa scot mililitrii aia de rahat.
suzi si-a intrat in rol de cateva zile si cu destul succes. acum, depinde. daca i-o bag in bot cat sta in pat, cel mai des o scuipa. dar daca il iau si in brate si stam de vorba, o accepta mai usor. a si adormit de cateva ori cu ea. doamne-ajuta.
fug ca iar avem circ si panarama. :-) incerc sa revin, pup zuzele.
irina
de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
alina023 spune:
Raca, nu-i mai da lapte praf si nici nu mai spune ca nu mai rezisti. Citeste penultimul meu post (parca) si vei vedea ce spuneam acolo. Eu stateam cu Ana si cate o zi intreaga la san. Si eu spuneam ca nu mai rezist si numai suportul fetelor de la Alaptatul Help Line si al lui Miri m-au ajutat sa nu cedez tentatiei de a-i da lapte praf. Si bine am facut. Nu te mai lasa tentata de laptele ala praf. Si eu am fost la un pas...dar am reusit. Punem pariu ca si tu vei reusi?
Pupam mamica si puiul mancacios si le dorim...laptic mult si rabdare!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
isidora spune:
VEN , multumesc de raspuns!Da, si la mine functioneaza instinctul...aproape intotdeauna.Sanatate multa!Poate e o forma mai usoara la Mathias de data asta....ca lipseste jetul...
Ellenuta , de ce nu-i bagi in masa pe astia de rds?Eu una nu-i suport...ca deh li se rupe lor de probleme noastre ca ei au monopol...Noi avem la romtelecom,nu sunt fan dar de cand l-am pus de 1 an jumate s-a intrerupt de f. putine ori si f. putin timp...
grasunica frumusica cu nume minunat!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(37sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
stancutza spune:
Fetele dragi,
Multumesc frumos pentru urari!
Astazi implinesc 30 ani...si am primit un cadou la care nu m-as fi gandit niciodata - de la Sofia mea, niste zambetzele adresate constient azi dimineata, cand i-am vorbit ca de obicei - pana acum zambea doar in somn!
In plus, tati s-a dus sa-i scoata certificatul de nastere - avem un nou cetatean printre noi!!!
,
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562357316GVMraR
alina023 spune:
Irinuk, tu faci cum te simti tu confortabil, da' eu iti spun ca la mine cantaritul era o mai mare sursa de stres. Cand Ana avea 2 saptamani am mers la pediatru pentru monitorizarea greutatii si m-a indemnat sa ii dau supliment pt ca nu a luat bine in greutate. Da-i suparare, oftaturi, nervi si alte alea. Si dupa ce m-am consultat cu mai multe fete mi-am dat seama ca nu am de ce sa-mi fac griji. Bebeii au zile in care cresc mai mult si zile in care cresc mai putin. Sau saptamani in care iau mai mult in greutate sau mai putin. Si m-am decis sa o cantaresc pe Ana din luna in luna. Si nu ma mai stresez. Mai ajunge cateodata cate un pitic stresant si pe la mine prin creieras da' ii dau iute la cap.
Si Ana a luat cate 1kg in greutate in fiecare luna. Si sunt convinsa ca Palugel va lua cel putin la fel de mult. Asa ca...nu te mai stresa, te rog mult. Da-i sa pape la san cat poti de mult si o sa vezi ca e tot ce are nevoie ca sa creasca bine.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
adina o sa renunt la ei cat de curand!!! o sa nu montam o antena wirless .. abia astept!!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Shose spune:
Zuzici am vbit cu Lauricid. S'a internat tarziu...au inceput contractiile dar slabe. Crede ca o sa mai dureze pana la intalnirea cu Eleni.
Va
pe toate.
39+ 
AMR Max 1 saptamana !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
alexia28 spune:
Adriana, felicitari, sa-ti traiasca Biencuta

Laura D

Camelia

Rlc si eu am problema cu umflatul mainilor si picioarelor, chestia asta mi se intampla de putina vreme, sarat nu mananc, tensiunea o am buna 10/5, lichide beau...
Am incercat sa recuperez si eu cat de cat ce ati scris in weekend, acum trebuie sa plec de la munca sa merg la doctor
va pupic pe toate
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria
AMR 14 zile