*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*
Raspunsuri - Pagina 13
Shose spune:
Miri asa imi amintesc si io
...am aparut pe aici mik si panicata de orice....nici n'ai ideea cat m'a ajutat forumul asta. Am o prietena
in luna mai mika , careia deja ii dau sfaturi.
Evident citate de aici.
Si acum a venit februarie si nu mai vrea bblusa sa iasa.
LauriciI sa creasca mareee frumusica, maine poimaine face anul...si tot asa... .
Lala frumoasa s'a facut Bibi. Sava traiasca.
Ce stim fetelor de Mariuca Creatza????
39+ 
AMR Max 1 saptamana !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
am mai pus si noi pozici
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
LaLa
, ce scumpa e Bibi! Doamne ce a crescut!!! Sa ne mai pui pozici!!!Tinna
38+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 13 de zile !!!
rlc_sandor spune:

LauraD

Camelia H

asteptam vesti! sa aveti nasteri usoare cu clopotei asa cum v-ati dorit voi
raluca,
37+,
Sonia Andreea
LaLa_20 spune:
multumim tina si shose...si sa ne mai laudam cu ceva...se zice ca prematurii se dezvolta mai greu,k vor incepe sa ridice capu,sa se intoarca,etc. undeva dupa data normala a nasterii...ei uite ca Bibi e super minune...si de la 1 luna si1 saptamana...cand o pun pe burtik isi sustine caputul(bine pt perioade scurte de timp) si de mai multe ori daca nu eram atenta se zvarcolea jos din pat(ul meu)...si de greutate ce sa mai zic ca avem deja 3200gr...as plange in continuu de fericire cand vad ce copil minunat am...
bine defapt fiecare copil e minunat in felul lui...
pupam zuzicile toate si clopoteii...
PS:mai sunt 2 zile pana cand ar fi trebuit sa se nasca Bibi conform UM...
![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
gattasalvaje spune:
Salutare zuzelor !
Uuuf , in sfarsit dupa o saptamana de nervi si nshpe mii de telefoane la RDS , am din nou internet.
Mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa citesc ce ati mai facut in ultimele zile...
Vad ca au aparut o multime de clopotei :
Lulua , Razvan Gabriel Tudoras , Daria , Cazimir , Alexandru Cristian si cele 2 Biencutze , bine ati venit clopotzeilor , sa fiti sanatosi , frumosi si papaciosi !
Mamicilor Nour , Raca , Gratiela ,Nemary ,Virgo , Bdiana , Ella10 , Adryana4you , refacere rapida si mult laptic !

Ma intorc sa citesc din urma ...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
stancutza spune:
Lala_20,
sa-ti traiasca minunea mica de Bibi! Ce mult o iubim cu toate, nu cred ca mai e necesar sa iti spun...curajoasa noastra mica! E o frumoasa si, asa cum ai zis si tu la Poveste nasterii, o minune dumnezeiasca!
Sa va bucurati de ea!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
gattasalvaje spune:
Am pus si eu cateva poze noi cu Sara la 1 luna jumate '.
Uitati AICI
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
docdecap spune:
buna fetele!
n-am ami apucat sa scriu, am intrat in scopuri de galerie

CAMELIA

LAURA

SA NE TINETI LA CURENT, DA???
va pup si astept si vesti de la Monica-Matz!!
noapte buna!
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Laura Ioana spune:
Gatta
am vazut-o pe frumusica de Sara
Ce simpatica eee, am vazut si filmuletul si e dragalasa foc! Iar tu arati foarte bine
Si micuta ta are cercelusi, numai fata mea nu areee
Nici nush unde sa merg sa-i pun; in maternitate era cel mai fain!
Shose
chiar asa: cand se hotaraste bebelina ta sa vina? Erai ingrijorata ca nu vom mai fi aici pana vei naste tu, dar uite ca nu te lasam singurica![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
miri_mik spune:
laura si camelia, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun, sa treaca repede, ushor, fara complicatii si sa va vedem cu forte noi si intrebari garla cat mai repede printre noi! pup si gooooooooooooooooooooooo Laura gooooooooooooooooooooo! gooooooooooooooooooo Camelia, gooooooooooooooooooooooooooo!
pupici pt docdecap si isidora:) v-ati sesizat la timp, ca de nu, intram cu megafonul peste voi si ma scoteau fetele de constanta pe "usa" afara:)))
mitsu, pt urechi, nu mai pune leucoplast, ii faci pana la urma egzema sau iritatie nasoala. pune o caciulita stransa pe urechi, care ii e fixa nu prea mare, si atat. si ai grija, de cateori ii sunt sifonate urechile, le indrepti. atat. nu-l chinui degeaba. cu dulcele, e normal si firesc, pt ca vrei sa-ti refaci repede rezervele de energie, dar chinul de 2 ore si gazele lui bb conrad sunt date tocma de la dulcele care-l ingurgitezi cu vinovatie:) deci... fa alegeri deshtepte: dulce dar cu fibre, si fara zaharuri rafinate rapide (bomboane si cioco)
nu pot sta, ma doare spatele, ma ard ochii in cap, imi curge nasul... si m asteapta o saptamana cel putin infernala... ramane bruno acasa. deci, acu sa vedeti ce rarissim o sa mai intru... dar e numai o saptamana, nu crap:))) gaga a adormit de 20 de minute - n-ati vazut voi show azi...
apropos, lauraI, medicul a facut o lista cu alimente potentiale producatoare de colici, dar... cand spuneam ca se poate manca bine si de toate, o spuneam ca replica la "mananca varza acuma, ca dupa ce nasti n-o sa mai poti manca aproapenimic, mai ales daca alaptezi":) acu, fie vorba intre noi... se poate trai fara ciocolata (de fapt aia e cea mai spurcata si mai groaznica gaselnita pt stomacelele lor - aviz mishu.
pusici
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png