Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'sara buna

Dana, aia de la tutela ma naucesc cu legea lor cu tot...da' ma rog. Si anul asta se poarta inox, cred ca.
Katik, saru'mana de urare! chiar sa stii ca am rezolvat destul de multe! mi-a priit urarea
Ana, ai grija cu racelile iar despre circumvolutiuni nu te referi cumva la cucuie ?! sa ne creasca altele dupa o varsta ?! aoleu mamaaaa!!
Eu sunt praf, am colindat toata ziua in oras. Maine dimineata la prima ora ma infiintez la Judetean s-o astept pe mamon. Sper sa ajunga cu bine!

Andule pentru recomandare de una bucata tanti!
Doris, tu ce ai rezolvat azi cu banca? Cum de s-a rezolvat cu pozele??

Si ca sa dezmortesc putin papilele gustative ma dau si io rotunda cu ce am facut azi dupamasa potol: spaghete cu sos si limba de porc. Nu dati cu pietre...

Aida? Lore, Lormi, Laura, Claudia, Deya, Silvana (ma doare o circumvolutiune )
hai gagice, iesiti de la naftalina la o poveste de seara.
daca ne mai viziteaza si domnu bengos cu limuzinele suntem ca si aranjate

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Sara buna si de la mine...
Multumesc de sfaturi sper sa treaca buba odata ca nu mai pot...
Maria sper sa ajunga mami tau cu bine sa ne dai de veste maine
Claudiu pana vinerea viitoare mai e sesiune si am examene intr-una si cele mai grele din 16 au mai ramas4
Danitin..yo zic sa ii tii separat nu cred ca vrei sa vezi latura lor de canibali...daca nu se inteleg..unul dispare din ce am citit eu pe net
Restul fetelor
eu bag noapte alba ne mai scriem daca mai stati careva...ma duc direct la examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna fetele!
Hai ca am citit de ma dor ochisorii catea pagini puturati sa scriatzi.De o ora staaaaauuu si tot cetesc

Andule te felicitez pt redusul tzigaretelor,trecut la Tae-bo si pus pe vitaminizari.
Eu de la intalneala noastra nu am mai pus tigara in gura.
Si zici ca ai vrut sa ma sechestrezi ,ai?

Maria ma bucur de vestile bune despre mama ta,Doamne ajuta ca nu tre' sa stea pana la urma in neuro.Abia astept si eu sa vina aici,sa fie pusa pe tratament si tu sa fi mai linistita ca iti este mai aproape.Dumnezeu sa o tina sanatoasa!

Claudia mie la retete tre' sa-mi spui mura'n gura ca la omu' prost adica ouale intregi sau separate,zahar pudra sau nu...etc...ca numa asa imi iasa "betoane".Am vazut ca a fost Bangladesh la voi cu copkii.Vazut pistolar tare frumos,o gagicutza dragalasa la dantzuiala,o mamica in
Nu-l strangeau cizmutzele pe pistolar?

Kati cu mancarea e la fel si la noi.Pot sa fac 'n'shpe mii de feluri daca nu i foame nu mananca nici sa o picuri cu ceara asa ca ma vad uneori nevoita sa bag repede o sticla de cereale si am rezolvat problema.-ici.

Deya nu a mers si abia azi am apucat sa vad ce a-ti scris.Poti sa iti cumperi Zovirax crema e cea mai buna,dai pe herpes in strat subtire si pana a doua zi deja se vede rezultat.

Anutza e tare nashpa cu racelile astea,parca pe ce trec anii sunt tot mai scarboase.
Cat despre neuron ti-l imprumut pe al meu mai am unul dar ti-l pot imprumuta tie numa sa nu-l stici ca altu' nu mai am

Dana vizionat poze cu gagicele la bulgareala.Fooooarte frumoasa surpriza din partea hasbantului tau.
La voi e "uite soricelu',nu e soricelu'?"
Acu facusi pereche fara sa vrei

Doris ma bucur muuuult ca analizele ti-au iesit bine.Cat despre masina e o alegere super,nu stiu daca ti-am mai spus numa ca tre sa iti iei garaj la ea. -ici.

Aida sunt alaturi de voi si ma din tot sufletul pentru voi.Sa dea DD sa puteti incepe tratamentul cu acel medicament si sa fie eficient.-ici.

Lore,Lormi,Sivana muuulti -ici pentru voi si hai mai spuneti ceva si voi.
Parca nu am citit la nici una postari noi.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor eu va pup si va doresc Noapte Buna!
Merg sa mai strang prin casa,sa schimb fata,dat laptic si apoi la .
Ne vedem dimineata,poate da cineva un ceai negru si la tanti

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no va tzuc pe toate. am ajuns si io de la lucru, am stat azi pin la 8' ca ma nenoroceau proiectele uitate pe raft de prafuisera deja. dar de luni vine shefu si ma trage de sireturi...asa ca m-am pus pe treaba.

am dovedit si ziua de azi :) si cu mincatul si cu sportul si cu tigarile :)) deja incep sa ma simt mai bine.

am trecut sa va doresc noapte buna, ma duc sa ma afund in vana si dupaia...incredibil dar ma culc :)))

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

usor la toate si

Clar nu sunteti pe treaba voastra Va pup

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hai somn usor si de la noi!!!!!
deya, spor la treaba, tinem pumnii miine, adica azi
mai vb dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
am stins lumina, acuma o aprind!
poftiti la cafea: si un ceai negru tare pt laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Salutare la toata lumea si Katik multumesc de cafea.
Maria sper ca mama ta sa ajunga cu bine si sa va linistiti .Te si stiu cum este cu astia pe la tutela.

In rest va pup pe toate si o zi buna.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...
Am facut cafea, multa, o asteptam la 10 pe Cioco la noi, sa mai facem un pas spre bijuteria noastra.
Doamne lumineaza-i mintea, sa ne gaseasca cea mai buna oferta...

Apoi fug la job, Radu la examen, asa ca ne mai auzim diseara...

Maria, sper ca mamanu a ajuns cu bine...transmite-i toate cele bune din partea noastra!

Pup pe toate...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput