Mamici ce asteapta al doilea copil (4)
Raspunsuri - Pagina 6
vela spune:
Multumesc ClaudiaH.
Fetelor am mai citit in lista pt spital ca ar fi bine de luat ceai de pelin, asta pentru ce e?Oare o sa-mi zica la spital?
vela
38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
MIKYCRIS spune:
vela acum am inteles.apropo de bb din burtica,Deliei mele ia placut atat de mult sa stea in burtica incat a preferat sa stea cateva zile peste cele 40 de saptamani.na,si acum e tot dupa fusta mea si mi reproseaza cand dau atentie altor copii sau persoane 

.offf nici asa nu e bine cum face ea
.in ultimul timp ma streseaza prea mult cu gelozia ei.
19+
MIKYCRIS
MissJJ spune:
Vela cu placere.
Cami da te rog trimite niste caldura si azi a aplouat si am asa o stare de moleseala de la vremea asta, uff departe tare pare primavara si soarele.
Ada a mea are 4 masele alea doua de sus nu sunt iesite complet, alea de jos sunt, dintii in afara de canini care abia apar, aia de sus isi arata coltul. Eu stiam ca pana in jurul varstei de doi ani tre sa aiba toti dintisorii si maselutzele.
Claudia greu intradevar cu copilutii bolnavi si a mea ziua e ok seara e problema ca vb ta e moale si blegita toata. Multa santate si sa va treaca mai repede.
Ma gandesc doar daca poti reprograma vizita la ginecolog, ca sa il duci asa bolnavior la gradi nu stiu ce sa zic.
Vela de ceaiul de pelin nu am mai auzit pe lista de spital, na ca m-ai facut curioasa pt ce trebuie si ala?
Eu acu ma gandesc cu groaza ca tre sa reusesc sa fac fata sa mearga si sa se ceara la toaleta pana la anul in februarie. Ei zic ca de la 18 luni la 24 e in genere perioada cand copii dau semne spre asa ceva. Eu am mai incercat cu ea cu olitza si face ca toate minunatiile se joaca cu ea sta uneori pe ea dar imbracata dar daca o dezbrac si o pun e belea, am incercat asta si dupa o perioada de pauza poate uita tot asa apoi am zis hai sa vad ce zice de toaleta am pus-o si acolo uneori a stat uneori nu uneori a facut uneori nu, uneori nici nu vrea sa stea urla ca din gura de sarpe da interes arata. Adik vine dupa mine daca merg si se pune si ea pe vine si face psss cand aude zgomotul, apoi vrea sa vada cum trag apa eu ii tot explic ce e cu aia ce face mami uite hartia igienica si etc si stie ca de acolo mergem la chiuveta ne spalam pe maini si apoi gata. Uneori chiar trage de pantaloni bine nu poate sa ii traga jos inca da se apuca si ea de pantaloni sa ii traga ca ma vede pe mine.
Uff ma tot gandesc ce si cum multi au zis ca dupa 2 ani e bine si ca e usor ca deja copilul intelege ca e ud simte ca face ceva si etc.
Greu domnle! da tre sa o obisnuiesc cu toaleta ca merge la gradi de la 2 ani jumate si acolo tre sa stie mi-a si zis de acuma ca tre sa fie toilet trained.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
OanaRusu spune:
Buna seara fetele ![]()
Ada, vad ca au zis si fetele de masele - Paul tare grabit a fost cu dintii, si baietii lui frate-meu la fel, le-au iesit devreme.
Deci, la Paul i-au iesit de sarbatori a 5- si a 6-a masea, acuma ne chinuie a 7-a - macar sa scapam o data de ele.
Nu pot zice ca ne chinuie peste masura, dar e agitat si noaptea se trezeste des dc nu-i dau nurofen - si nu-l pot tine in nurofen cate o luna cat dureaza o eruptie de masea (la noi dureaza cam asa)
Ma opresc aici ca am prunc murat - s-a jucat cu apa dintr-o sticla
merg sa-l schimb
Oana
21+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Claudia, sanatate multa la pui 
Danybv, sa-ti creasca mare ratzushca 
Nu ati auzit nimic de boariu30??
Oana
21+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Oana,ce frumos ca misca bebe1Abia astept si eu,poate mai trece si starea asta de greata generala
claudia,sanatate multa,sper sa aflu cat mai curand ca ati trecut de episodul asta neplacut
Vela,nu stiu nimic despre ceaiul de pelin,in schimb auzisem de la o mamica de ceaiul de patrunjel care ajuta ca nasterea sa fie mai rapida si contractiile mai suportabile.eu am baut in timpul contractiilor ceai de patrunjel,dr. a ras de mine,oricum a zis ca rau nu-mi face.Pot spune ca a fost ok,tinand cont de faptul ca au inceput contractiile la 8 si la11.00 Alex era nascut.Nu spun ca patrunjelul a avut efect,dar nici rau nu mi-a facut.Zi-ne si noua daca afli ceva de pelin
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Eseea spune:
Ceaiul de pelin se foloseste pt spalaturi, pt cicatrizarea mai rapida a epiziotomiei.![]()
my baby

mariaanna spune:
Buna dimineta!
Cam somnoroase astazi!
Voi vorbiti de iesitul maselutelor, la noi e problema cu cariile maselutelor!Are deja 4 carii(la 5 ani jumate) , a fost la dentist de cateva ori, dar acum nu mai vrea in ruptul capului sa mai mearga.Ce-o sa ma fac cu el cand il va durea tare?Maselele , din cate stiu eu, se schimba pe la 11-12 ani...pana atunci ce facem?
Aveti vreo idee, cum sa-l fac sa stea la dentist>?Ca l-am dus de vreo doua ori pana acolo si ...degeaba!N-a stat si ...pace!
Hai, va pup!
Mamici, aveti grija de burtici si de copilasii mai mari!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
vela spune:
Buna dimineata fetelor.
Multumesc pentru raspuns Eseea.Fetelor ati vazut ?Ceaiul de pelin este bun pentru cicatrizarea epiziotomiei.Deci e bine de luat in caz ca.....
Chiar, oare ce face boariu30,o fi nascut?
Mada, mult succes cu printesa ta.Sa stii ca atata timp cat ii pui scutec si e uscata tot timpul mai greu o sa inteleaga.Asteapta caldura si las-o fara scutec, chiar daca o sa faca pe ea, o sa vada ca nu e comod sa fie uda.
Oana, despre maselute nu-mi mai amintesc cand si cum i-au iesit baiatului meu, in schimb mi-amintesc cand i-au cazut.
Mariana, baiatul meu la 11 ani are aproape toate maselutele schimbate.si la el majoritatea intai s-au cariat si apoi au inceput sa se miste.Am avut ceva probleme la doua care au cazut pe bucatele si i-au ramas ceva colturi.E bine de supravegheat acest fenomen pentru ca lui Vlad i-a iesit maseaua noua pe langa un colt din maseaua veche si a trebuit sa mergem de nevoie la medic. Acum s-a indreptat maseluta dar am avut ceva emotii pentru ca incepuse sa creasca aiurea.
Julax, multumesc de informatie,chiar mi-am amintit ca o matusa de a mea m-a invatat o data sa beau ceai de patrunjel daca am dureri la ciclu.Am inceput sa beau deja ceai din frunze de zmeur si sa vad ce mai pot face pentru ca as vrea sa grabesc nasterea, in mod natural.
Vad ca am chef de vorba de dimineata, asa ca va las si va doresc o zi buna si frumoasa.
vela
39+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
Ada_S spune:
Multumesc pt raspunsuri.
vela vad ca esti pe ultima suta de metri, galeria e gata

.
Ada
14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2