Mamici ce asteapta al doilea copil (4)
Raspunsuri - Pagina 5
MIKYCRIS spune:
fetelor va invit la o
,veniti?
este pentru toata lumea!
cum sunteti azi? 

si aveti grija de voi.
19+
MIKYCRIS
Ada_S spune:
MIKYCRIS, eu mi-am facut azi o cafeluta lunga cu lapte dar nu prea pot sa o inghit
.
Merg sa culc juniorul, caci nu ma lasa sa stau pe forum.
Ada
14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
OanaRusu spune:
Raspund la apel Cami 
Tare-tare obosita in ultimul timp - Paul se trezeste mult peste noapte, gingia pare ff umflata (maseaua de 2 ani nr 3) - e destul de iritat si peste zi, numai cand il prinde joaca mai uita si e vesel.
Macar papa si e indragostit de "baby einstein" - deja imi suna in cap numai cantecelele de acolo pe care le mai si fredoneaza ![]()
Dar sunt atenta la voi ![]()
Despre creme antivergeturi - n-am folosit, eu am o frumusete de cicatrice de la accidentul meu de masina care imi taie burtica de sus pana jos - conform legilor lui murphy, pentru ca vergeturile nu mai aveau ce strica, n-am facut deloc in prima sarcina ![]()
Totusi, pt ca mi se usuca pilea, folosesc din nou ulei baby nivea - imi place mult si cum miroase ![]()
Iar relativ la partea religioasa.... Ada, de acord, fiecare cu obiceiul lui, pentru mine credinta e in suflet in special
ma stradui sa respect din canoane dar ma concetrez pe partea spirituala - stiti voi
sa fim crestini prin ceea ce facem si gandim in fiecare clipa 
Asa, si nu stiu ce-i cu greturile astea - in continuare nu pot tolera dulcele, mirosuri etc, macar ca la Paul n-am avut pb de-astea dupa 13 sapt.... In fine, burtica creste de numa', e foarte sus fata de sarcina anterioara, si avem tumbe in program la ore fixe
cel mai frumos e seara cand poate "asista" si tata ![]()
Pupici pe burtici si la pruncuti 
Oana
21+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Ada_S spune:
Ce frumos OanaRusu.............abia astept si eu acele seri cand isi pune tati capul pe burtica si vorbeste cu bb.
E interesant ca nu il mai simt cum flutura prin burtica decat foarte rar........abia astept sa treaca saptamanile sa il simt cu adevarat.......adica fara dubii.........sa stiu sigur ca bb misca.
Oana, scuze dar nu prea am inteles(sau sunt eu nestiutoare) cum e cu maseaua de doi ani, maseaua 3? Fiul meu are 4 masele crescute de la un an si de atunci nimic.........adica la doi ani urmeaza un rand nou de masele?
Te rog sa imi explici si mie daca ai timp
.
Ada
14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MIKYCRIS spune:
Ada_s nu la toti copii le ies dintisorii si maselutele in acelasi timp.uite spre exemplu lui Delia mea iau iesit primii dintisori mult mai devreme decat se astepta dr pediatru.
al doilea rand de dintisori si masele copilasii ii scimba dupa varsta de 6 ani.
si nu te mai speria degeaba caci nu are rost.
Oana ma bucur ca sarcina asta e mult mai sus ca cealalta si bb miscaret face tumbe si cand vine tati acasa-asta asa ca sa ii arate lui tati ce bine e acasa si ultimul cuvant il va avea bb in scurt timp in casa.
si ai grija de voi.
19+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
Ada_s scuze,am vrut sa spun ca primul rand de dintisori si maselute copilasii ii schimba dupa varsta de 6 ani.sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
.
19+
MIKYCRIS
Ada_S spune:
Merci MIKYCRIS, stiam asta. Adevarul e ca nici eu nu m-am exprimat bine. Alvin are cate o masea in fiecare parte(adica 4), eu asa am inteles din mesajul lui Oana cum ca la 2 ani o sa creasca inca 4, adica cate una in fiecare parte. Mi se pare ciudat ca i-au crescut asa frumos dintisorii pana la un an, asa unul dupa altul fara chinuri si de atunci nimic. Are 12 dintisori si 4 masele.
Ada
14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
Ada_s, intr-adevar tre' sa mai iasa inca 4 maselute in jurul varstei de 2 ani. Lui Stefan i-au aparut la 2 ani si cateva saptamani fara nici o durere, toate 4 in acelasi timp dar lui asa i-au iesit si dintii cate 4 o data, insa fara dureri sau probleme. Fiecare copil insa e altfel, nu stiu cum o sa fie la baietelul tau.
OanaRusu, felicitari pentru bebe miscaret! Abia astept si eu sa-l simt cum face tumbe. Dar... mai am de asteptat.
CamiM, sa dea Dumnezeu sa fie si mai departe la fel de bine cu galusca ta! Cresteti mari!
Mai, ce-o mai fi cu IrinaL si Boariu?
Vela, tinem pumnii stransi!
Eu am fost dimineata cu Stefan la medic. I-a luat si sange, leucocitele sunt ok deci nu e infectie. Trebuie sa ne luptam in continuare cu febra. Bat-o vina de gripa. Dimineata e mai bine, e vioi, toate bune dar seara urca iar la 39 si plange si e moale, ca o leguma, sta numa-n brate la mine fara sa faca nimic, uneori chiar adoarme. M-apuca si plansul uneori cand il vad asa si stiu ce copil plin de viata si jucaus e in mod normal. Off, da' ne facem noi bine. Medicul a zis ca cel mult o saptaman o sa-l tina. Deci mai sunt vreo 3 zile de lupta. Partea interesanta de-abia incepe ca sotul imi pleaca dimineata in franta iar eu tot maine am programare la ginecolog iar daca Stefan e bolnav... cum sa-l duc la gradi? NU stiu ce sa fac... sa aman consultaia, sa-l duc asa cum e la gradi si sa-l iau imediat ce ies de la medic? Grea dilema. Ma hotarasc eu pana maine.
Va pup pe toate si va urez o dupa-amiaza placuta tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
10+
iata minunea 2
vela spune:
Mada,multumesc de raspuns, scuze ca n-am fost atenta.Mi-am facut o cana de ceai de zmeur si adevarul e ca mi se intareste burta. Sa vedem ce se intampla...
Oniyx sa stii si pe mine ma durea burta dar pe masura ce sarcina a avansat durerile s-au mai estompat.
Cami ma bucur ca totul e bine, sa dea DD sa fie asa in continuare.
Mikycris, ce sa+ti zic sunt in asteptare.Bebelina mea intotdeauna a fost mai dezvoltata decat varsta gestationala, dar dr a zis ca e posibil posibil sa mai dureze un pic.Eu as vrea sa scap mai repede, mai ales ca vreau sa nasc natural si Alexia are deja 3,5 kg dar trebuie sa vrea si ea.
Oana acum este perioada cand fatul are loc si se misca in voie, mai tarziu cand creste e mai greu si pt el si pt tine.
vela
38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)