Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 6
Bic spune:
Buna fetelor. Multumesc pentru ginduri.
EU nu-s ce am ca nu pot sa pling defel. In schimb ma doare stomacul si nu pot sa maninc nimic.
Dar la cita suferinta a fost in ultimele 6 luni, eu o simt ca pe o eliberare.
Poate facem o intilnire saptamina viitoare cu copiii. Acum o sa am mai mult timp.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
madau spune:
Intrasem sa va povestesc ceva amuzant...dar nu e cazul acum..Bic imi pare rau, condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Suntem alaturi de tine si de Sma
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bic spune:
Madau, hai ma povesteste-ne, ca n-are nici o legatura... Asta e viata.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
anda77 spune:
bic, condoleante. imi dau seama, adica banuiesc ca e adevarat ce spui ca aproape a fost ca o eliberare acum, cred ca cea mai mare suferinta a fost cand ai aflat diagnosticul si cat ai st langa ea si ai vazut cum se duce. putere multa!
noi suntem varza. adica VAR-ZA. Asta noapte a facut nic de 3 ori 40, ii scadeam febra, peste 2 ore iar facea. cu algocalmin n-a mers decat dupa ce n-a mai avut nimic in stomac ca varsase de 2 ori tot. p-orma am mers cu supozitorul, da-i scoala-l,tine-l, pune-i comprese, plaimba-l ca plangea saracu rau. m-am culcat la 6 dimineata. la ora 9:30 m-am sculat brusc si pt ca nu-l auzeam, el deobicei chiraie la ora aia, m-am speriat groaznic ca a murit. de oboseaa, de boala, m-am speriat groaznic pana am ajuns la el in camera,ce sa mai zic. ajungi sa innebunesti cu copiii astia... io am si io temperatura si migrene rau si rosu in gat. a venit pediatrul, ne-a trecut pe antibiotic pe amandoi, cica e un soi de gripa. ne-a dat si medicamente pt vizitatori! asta e ultima fitza:))) pe reteta cumperi si oscilococcinum, cate 3 pastile de posibil vizitator al bolnavilor:))
ma duc sa ma tarasc pana in pivnita sa bag la spalat tonele de halate, prosoape si pijamale cu vome de asta-noapte.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
BIC condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca.
INA rogu-te da-mi si mie link catre povestea Biancai Brad ca nu am gasit deloc in site-ul ei unde spune.
nu sunt sadomasochista, dar chiar vreau sa stiu de la sursa ce s-a intamplat.
MANDY vezi ca eu am gasit Non stipation la un plafar de langa casa. daca nu-ti aduc cei de la Dona incearca si la plafar sau da de stire ca sigur il primesti de la una dintre noi.
LEEA Vlad nu topaie asa toata ziua, dar cam asa de agitat este. in ltimul tmp se mai uita la desene - doar sa-i placa si oricum nu sta mult - se mai joaca si singurel cu masinute sau alearga prin casa in cerc - hol, bucatarie, alt hol si sufragerie - pana ameteste.
sau vrea sa stai cu el la joaca. ma trage de pantaloni, ma aseaza langa sacul de jucarii si sa stau cu el la joaca.
ANDA deci si la voi este naspa. sanatate multa si tie si poetului.
LAVI sanatate fetelor si spor la treaba tie. oricum e bine ca este pt prima data cand ia antibiotic Nati pana la varsta asta. cred ca Vlad a luat pana acum de 10 ori.
CRISTINAN sa stii ca si eu am devenit nesimtita in ceea ce priveste curatenia. le las in plata lor. doar ca se mai intampla sa rabufnesc cand trec deja cateva zile nsi nu reusesc sa fac nici un lucru marunt ca de ex un cusut de pantaloni, sau un spalat cum trebuie pe jos...sau stransul rufelor si asezate frumos in sifonier. dar nu mai mai framant zi de zi ca pana acum.
SOANSO, LEEA bafta la examene. tuturor scolaritelor tocilare sau nu bafta multa la examene
MANDY cum ii dai taratele??
la poll-ul cu dormitul : Vlad doarme intre 1.5 si 4 ore la pranz. dar s-a si intamplat sa refuze categoric sa doarma si ca atare a fost criminal.
si la cel (NOKI) comportamentul copilului cand sunt si altii in preajma, cam asa face si Vlad. se intelege f bine cu soacramea dar o da la o parte cand sunt si eu de fata, refuza si laptele sa i-l faca ea cateodata plus ca nu te poti intelege cu el DELOC.
daca este doar ea cu el, sau eu cu el, sau cristi cu el, este cat de cat ok.
parca erau mai multe de zis dar am uitat
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
crissy77 spune:
Joy, uite aici: http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
Cristina & Elise-Stefania
joy04 spune:
CRISTINAN multam.
eram sigura ca nu voi putea reusi sa citesc toata povestea fara sa dau apa la soricei.
si stiu ca pare o nebunie - avand in vedere ca nu am trecut prin asa nenorocire - dar exact astea erau sentimentele mele cand ma gandeam sa fac chiuretaj acum 1 an.
(pana si cuvantul mi-a fost greu sa-l scriu) dar va jur ca acum ma doare sufletul ca atunci. mi-am adus aminte de durerea din suflet si numai gandul ca nu l-as avea acum pe Alex ma inspaimanta.
si stau si ma gandesc cat de nerecunoscatoare sunt! si cat de bine ar trebui sa ma simt avand doi copilasi sanatosi, un sot bun (cu tate defectele lui, vorba aa nici io nu-s perfecta)
va rog, cand ma mai plang si spun ca-mi vine sa imi iau campii sau sa "dau cu ei de azvarlitea" aduce-mi aminte ca trebuie sa ma bucur pt ca suntem sanatosi.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
leea_cv spune:
Bic imi pare rau pentru pierderea ta.Sper sa nu te ravaseasca mai rau dupa ce te dezmeticesti.
Lavi multumesc.
Ina io m-am gindit automat la tine cind am citit povestea Biancai.De-aia n-am zis nimic aici,ca sa nu mai pun paie pe foc.Pup.
Joychiar si asa cum zici ca se manifsta Vladone,tot nu-i cu mult mai bine,dar totusi.Pe de alta parte,da,ai dreptate,sa ne bucuram ca-s sanatosi.
Andadaca n-ar fi foarte serioasa problema ,faza cu vizitatorii chiar m-ar face sa zimbesc.
Noi,dupa socul exercitat asupra organismului de siropul cu pricina, si asta timp de 5 zile, azi e atreia zi de cind nu a facut kk.Deci NIMIC nu merge.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...