Colectia de toamna-iarna 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pentru constipati, am gasit un referat util:
uitati aici:
http://www.e-referate.ro/referate/Constipatia_cronica_la_copil2005-03-18.html

trebuie marita cantitatea de lichide in primul rand. cica copiii care transpira mult sunt mai constipati prin pierderea mai mare de lichide. mi-am amintit ca leea apovestit ca tudor transpira mult, mai ales noaptea.
p-orma ar trebui sa renuntati la laptele de vaca care constipa, sa reveniti la o formula de lapte care este mai acidulata si mai "cacacioasa", ma scuzati.
neaparat marita ratia de lichide. si scos zaharul. si carne cat mai putina, cu portia. in timp se va rezolva, zic astia, daca respectati aceste sfaturi o prioada fte lunga, nu asa, din prima, dupa cum v-a zis si maria-alexia.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Bic, sincere condoleatze!Abia acum am inteles de ce erai in Ro!Ma bucur ca esti tare si poti sa treci usor peste eveniment.

Anda, imi pare rau ptr poet si noaptea alba!
De ce nu-l treci tu pe injectii, suna traumatizant dar da rezultate mai repede!

Pumba, raspuns la poll:Din auzite, la varsta asta trebuie sa doarma 12 ore pe zi. Simon doarme dupaamiaza variabil ,intre 1-2-3 ore,in functie de trezire.

Astazi am fost la un pas de o nenorocire:am intrat cu Simon la baie si kiar in acel moment s-au prabusit 2 placi de la tavanul fals.Daca erau doar placile nu era mare problema,dar odata cu ele si 3 cataroaie ,fiecare de vreo 500-600g.Nu exagerez, au cazut la 10 cm de capul copilului.Cladire noua , facuta la norma!

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA Vlad bea cam 1.300 l lichide/zi, mai mult de jumate fiind lapte. acum socrella zice c anu-i mai da lapte decat dimineata si seara.
si tot la 3 zile cu supozitor face. "problema" este ca pana acum daca nu facea o zi a doua zi sigur facea - cu plansete/urlete, dar facea.
nu stiu de ce s-a accentuat acum.
in schimb, zice ca numai face asa tare si nu se mai screme asa rau de cand cu siropul ala. adica Lass Baby.

multam de link, eu l-am salvat.

si acum intrebare pt cei cu problema constipatiei: ati facut ceva investigatii pt eliminarea unor probleme medicale?
si daca da, unde?

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna seara,

Intru doar cateva minute ca ma duc s culc piticul.
Bic, sinecerele mele condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta. Sunt convinsa ca pentru ea-tinand cont de boala ei- a fost o eliberare.Voua va doresc putere multa ca sa puteti merge mai departe. Dumnezeu sa va aiba in paza.

Taratele nici Kriszti nu le agreaza, dar i-am explicat frumos ca il ajuta sa faca kk si e mai bine decat sa punem supozitor. I le dau de doua ori pe zi, dimineta pe stomacul gol si seara inainte de papa. Pun doua lingurite de tarate, cu putin lapte (alea care i le dau dimineata i le las in lapte din seara precedenta), si o lingurita de miere.Taratele cu lapte trebuie sa fie un pic caldute. Dupa aprox 10 minute se poate servi masa.
Asta e a aptra zi cand ii dau.A facut si azi de 3 ori.Nu mult dar nu mai e tare si nu se screme atat. Noi nu i-am facut analize.La noi momentul inceperii constipatiei a coincis cu moemntul in care l-am pus pe olita. De aceea cred ca e psihologica.

Ma duc, ca maimutica e calare pe mine, si parca miroase...cred ca afacut kk din nou. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Bic,sincere condoleante,e grea pierderea unui parinte, ramane un gol in suflet care nu se mai umple niciodata si cu nimik.multa putere .

Leea,mersi ,succes si tie,ce mai face prietena ta (mamica mayei).

Joy,ai doi copii absolut superbi,sunt convinbsa ca iti este greu cu doi copii mici dar cine va fi mamica mandra de doi baieti??

Anda,sanatate lui Nic.

azi am facut cateva poze ,cine vrea sa ne vada.
http://good-times.webshots.com/photo/2122167800101878452ZjEZcV

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Credeam ca dupa ce trece luna ianuarie, care a fost de rahat, va urma februarie ceva mai buna. Se pare ca m-am inselat.

Biculet, imi pare tare rau. Pierderea unui parinte este ceva cumplit. Multa putere iti doresc!

Anda si Nic, sanatate infinita! Sa treaca odata nesuferita asta de boala!

Bulucel, asa am fost si io cu Sarah acum 2 zile la un pas de dezastru...e incredibil..nici nu stii de unde poate veni pericolul. Vara trecuta la fel...mama cu Sarah in parc, s-a rupt o craca imensa dinyr-un copac vechi si a picat la jumatate de metru de ele. E clar ca cineva sus acolo are grija de copilasii nostri!

La examen am facut bine. Amu ma duc sa ma culc, ca Sarah a aut program artistic in seara asta ca au fost artificii afara si cum sunt fobia ei nr 1, a iesit cu scandal maxim si groaza de culcare si oboseala si...cerv vicios, deh.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

soanso- ti-am vazut fata frumoasa,eleganta si dulce foc.bafta la examene.
buluci-wow,ce spaima ai tras.
si eu am tras o spaima asa ,cand acum vreo 3ani eram in baie cu Claire si ne-a cazut oglinda de la baie in fata noastra,nu avea decat vreo 2m lumgine, cativa centimetri si nu stiu ce s-ar fi intamplat.
poll- multumesc de raspunsuri,pot sta linistita acum cand doarme si cate 3-4 ore.la pranz.
am citit si eu povestea Biancai ,am plans,e graznic prin ce a trecut.
gabitaco- la multi ani si casinicie fericita multi ani de acum inainte.( am citit mesaju de sapt trecuta,inainte sa-l stergi)

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- sanatate tie si poetului bolnavior.
miri -

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Ina io m-am gindit automat la tine cind am citit povestea Biancai.De-aia n-am zis nimic aici,ca sa nu mai pun paie pe foc.Pup.

Leea, multumesc pentru ca, din consideratie pentru mine nu ai pomenit, esti o dulce. Acum pot vorbi despre evenimentul intimplat fara sa mai plang, m-am resemnat.
Felicitari pentru nota maxima!

Anda, prin exact aceeasi boala am trecut si noi cu Rachie.
Pupam ginerica bolnavior si cuscra nedormita!
Acum pe mine si pe tati ne-a luat boala; la noi niciodata nu se va termina, ca Rachie aduce toate bolile de la cresa, asa ca, inevitabi, tati a adus iar in discutie retregerea de la cresa, chestie cu care nu sint de acord.
Cuscra, in legatura cu gradininta aceea care scoate mici einsteini, in principiu as fi de acord de pe la 3 ani si sus, dar ce fac eu, ca va merge doar 2 1/2 deci asta inseamna ca nu-mi pot lua serviciu in afara casei si eu nu stiu cum sa zbor mai repede din barlog?

Gabitico, la citi mai multi ani fericiti, cu intelegere!

Pumbulici, cum se mai simte Ady?

Vazut poze cu frumoasa lui Soanso. vai, ce mi-a placut interiorul mall-ului, foarte frumos.

Aoleu, Bulucico, prin ce trecurati! Acum este sansa sa-i dai putin in judecata - avind in vedere ce s-ar fi putut intimpla- si sa-i scuturi de citeva milioane, mama lor de barbari!

Joy, Vladutul tau concureaza cu Che la dans?
tare scumpi puii tai.
Exact aceeasi revelatie am avut-o si eu dupa ce-am citit trista poveste, ca uneori nu apreciez la adevarata valoare momentele petrecute alaturi de Rachie. Acum, cand o adorm, nu-mi mai pasa cite ore stau acolo, nu-mi mai pasa ca nu am mai vazut un film sau o stire de cind lumea si daca maine da o bomba peste noi habar nu avem, sint fericita sa-i simt respiratia linga obrazul meu, sa-i simt manutele care se incolacesc de gat si ma string mai-mai sa-mi taie respiratia, sint fericita ca fetitza mea se simte protejata si-i pot alina somnul si nu mai este atit de speriata.

va pup pe toate,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata coelctie!

anda sanatate multa dragilor, sa va faceti bine repede . sper ca azi noapte ati fost mult mai bine. el a luat virusul de la gradi sau de la tine?

bic, sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace si tie multa putere in perioada asta

buluci urat de tot, fereasca dumnezeu..dupa ce ca stai intr-un bloc unde nu ai balustrade doua etaje au inceput sa cada si bolovani Ai toata consideratia mea pentru faptul ca rezisti in conditiile de acolo

joytot nu ai spus de ce nu vrei sa il dai la cresa pe vlad!

leea ..felicitari doamna pentru nota!

madau, sugestia mea este sa sa nu duci copilul la medic ci sa iti schimbi tu atitudinea fata de ea si fata de orice. sa stii ca daca certurile si situatia tensionata dispar azi nu insemana ca ea nu simte ca nu este totul ok si este afectata dupa cum observi se manifesta prin iesiri nervoase. incearca sa petreci timp de calitate alaturi de ea in care sa va jucati impreuna. nu uita ca ea simte energia ta si vede cum te raportezi lucurilor chiar daca nu tipi sau te certi.( copii sunt foarte senzitivi).
De ce il suni pe sot asa de des? de trei ori in cateva ore chiar este foarte mult, eu nu il sun deloc in toata ziua de munca decat daca este ceva doarte important si el ajunge acasa nu mai devreme de 8-9 seara.nu are adresa de e-mail la birou ?

ina la voi nu se recomanda nimic pentru imunizare? de acord cu ceea ce ai scris tu si eu trec printr-o perioada de genul indragostita de copil, fundulet, fetisoara..etc
( eu am citit art biancai intr-un ziar local, eram la birou, si m-a luat durerea de stomac ..si mi s-a pus un nod in gat...eu nu intru pe siteul ei .

feli ce mai faceti? de cand am inceput examenele tot merg in poli si mi se pare groaznic ce au facut acolo..parca e invazie de cartite au sapat tot pamantul..e o mizerie de nedescris. mai iesiti acolo cu copilul? cu casa ce noutati mai sunt?

somn...se pare ca alexia este codasa la dormit. ea face nani la prinza, cand face, undeva intre 30 min si 1/30 max.

nokiuta, pupice a fost greu la ex? felicitari!

cristina n , sa ai o vacanta cat mai placuta ! felictari pentru olita, mai plecati cu olita dupa voi?

xandra, ce face vladut,cum se simte?

Duminica frumoasa tuturor!
merg sa mai invat cate ceva la finante.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput