Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
leea_cv spune:
Anda pai nu-l mai chinui cu orale.Da-i pe supozitoare.Iara tu?De la ce voma?Sanatate pentru toata familia bolnavioara.
Mandy io toate astea,mai putin taritzele i le dau deja de mult si tot am pb.Tarite n-a vrut si gata.Zi-mi te rog tu in ce mod i le dai?Examene am avut 3 si mai am numa 5.
Lavifulgii aia yami-yami se numesc sau iti plac tie?Ca sa stiu ce intreb.Lui Nati pupici sa treaca febra macar cu ospamox.Si muuult somn si usooor,tie.
Noki tu cum te-ai avut azi cu examenu?
Soso bafta si tie la examene.Iara cu bunicii...asa e.
Pumbamultzam.Cu porto...nu prea vrea sa manince.Dar cind maninca sau bea suc,oricum nu se intimpla nimic...moale.
NCristina ciocolata vrei a-mi da?In loc sa-mi dai si tu vo frunza de varza,vreo buca de conopida...ceva iarba...ca cu cioco creste burtocu.
Mada vreo schimbare,ceva?La maimutza-ti?Tot agitata?Da-i niste ceai de tei pe seara.Sau daca-i mai pui cereale seara in bibe,pune-i de-alea -somn usor parca le zice-de la nestle.Au tei in componenta.
Mihaelutanici un pas mai sus spre iesire?Opinteste-te un pic si da de...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
lavi02 spune:
O veste trista: a murit mama lui Bic.
Dumnezeu s-o odihneasca!
M-a sunat Bic, mi-a zis sa scriu pe forum, ea nu are deloc dispozitie sa intre. Maine e inmormantarea. Smaranduca e bine.
lavi02 spune:
leea sunt Rommac sau Sanovita, nu mai stiu; am zis yami-yami ca-mi plac mie. Si Nataliei si sora-mii.
mihaelutat am uitat sa scriu data trecuta: cand a avut Silvia pneumonie interstitiala ne-a trimis pediatra la IOMC (ala e emilia Irza, nu? intre Bv Tei si Colentina) sa-i facem radiografie + analiza de sange + exudat faringian. Asistenta s-a purtat f frumos cu Silvia, a vorbit, a glumit, i-a distras atentia si a fost rapida si eficienta. Acolo ma mai duc daca mai am de facut analize la fetite, mai ales ca am incredere si in laborator.
anda multa sanatate poetului! Si Nati a varsat cand a avut febra mare, se poate sa aiba acceeasi viroza. La Nati s-a lungit febra, asa ca am trecut pe antib, dar tot a facut si acum 38.1, mai putin ca aseara cand avea 39.
Algocalmin da-i supozitor; sosetele cu otet, comprese cu apa calaie... stii tu.
Mie nu mi-a fost clar la Nati daca 1/2 supozitor sau 1 intreg asa ca oricum s-a rupt un pic din coada si i-am dat cam 3/4. A fost de efect.
pumba spune:
bic- dumnezeu sa o ierte.pacat,mama e una.din partea mea, pt tine si Smaranda.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
camelia_daniela spune:
Of, ce veste trista! Bic draga, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca si voua tuturor sa va dea putere!
Un gand bun pentru Sma!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Bic , condoleante suntem alaturi de tine
Anda , multa sanatate lui Nichita si tie.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Ina869 spune:
Of Doamneeee!
Condoleante Biculet scump.
Imi pare tare rau.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
Cuscra, sanatate ginericului drag!
Lavi,ce bine ca vestile sint mai bune!
Scuze, sint ravasita, nu am dormit de doua nopti, m-a marcat tare mult ce-am vazut/citit pe site-ul Biancai Brad. Atita suferinta si durere!
Nu ma certati si voi, ca mi-am luat portia de la barbat care s-a suparat ca-mi bag singura cutitul mai adinc in rana. Este greu de explicat, dar am gasit raspunsuri unor intrebari care ma framintau si acum am realizat ca a fost normal sa trec prin toate fazele prin care am trecut,desi m-am simtit in permanenta vionvata ca-mi ia atit de mult timp sa-mi revin.
Rachie este mai bine, se trezeste doar o data pe noapte, sa vedem cit o va tine.
o noapte buna tuturor,
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Siminaf spune:
Ah, acum am citit si eu!!! Bic, imi pare extrem de rau, tare de tot!!!! Am plins..... Nu mai pot scrie altceva, imi pare rau.