Colectia de toamna-iarna 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Deci'
Cu siropul efectu n-o venit din prima zi ci din a doua.Si precum spuneam, nu ma pot bucura prea tare ca de obicei merge citeva zile si apoi stop. Prin urmare a functionat 5 zile,a sasea nu.Deci ieri a facut un piiic iar azi nu.Cum zice Maria,cred ca toate au efect o vreme muuult prea scurta si apoi tb incercat cu altceva.O Farmacista mi-a zis sa-i dau biotics-2 plicuri pe zi.Dracu mai stie ce sa incerc.Cred ca tot Maria gasise pe net ceva numit Colon Cleansing da m-am zgircit atunci la bani si n-am comandat ca e in ur de 120 de lei.Da acu o sa-l iau si p-ala.Helep recomandase planta din care e facut phisi...nu stiucum.
Examenul l-am luat,desiiiigur.Si inca cu 10.Am tras un chiot cind am vazu de s-a zguduit sala.Nu mi-a venit sa cred.Catamultzam de intrebare.
Pumba T doarme intre 1,5 si 3 ore.Azi a dormit 3 ore si m s-a parut o vesnicie.Dar vad ca e bine.Nu cred ca-i pb daca doarme mult.Doar daca nu-s semne vizibile de boala.Fa-te bine!
NCristina si mie mi-e drag de mor pupuietzu lui fii-miu asa in chilotei.Il simt mai bine.E pielea mai aprope de palma mea cind il ating.
Mihaeluta sanatate lui domnu Titi.Chiar esti intr-o gaura neagra? sau mi se pare? Iti intind o mina sa te extrag de-acolo daca asa e.
Anda ce mai zici de poet?E mai bine?
Bulucito e foarte faina cladirea in care stati.Daca n-as sti unde sinteti n-as crede ca au asa ceva.
Joydaca asa face fii-tu toata ziua,cum face in film ai dat-o-n bara.Tzopaicios copil ai.Iar Alex e un scump cuminte.Sau asa pare.Zici ca-l ti tu in brate...da vad ca sta bine mersi in scaunel.
Lavi de-ie Domnu sa fie bine!

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea- felicitari pt 10!portocalele nu merg la voi? la noi merge,cateodata chiar prea mult.bine sper sa ma fac curand ,de mult nu am mai avut starea asta de.imi dau palme singura ,poate imi revin mai repede.

madau- e poate o faza agitatia ei ,in timpul somnului( vezi Ina prin ce a trecut),la noi au fost mofturi( faza covoru),meems e pe urmele noastre.poate sunt de vina si molarii ,simte durerea mai tare noaptea ,ziua se ia cu joaca si uita de durere.Ady imi arata toata ziua ca o dor maselutele,isi baga degetul in gura si zice -au,au.

madutza- felicitari pt olita.daca mai plecati pe undeva cu orele, incearca sa-l duci la toaleta prin oras sa nu se mai tina atat de mult.

siminaf- frumoase poze ,ai o fam reusita.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mihaelutat- vezi partea plina a paharului, daca iti legai trompele, nu ne mai conversam pe forum acum.....si maine e o zi.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Oficial sunt in vacanta pana luni. De luni in activitate, adica frecat menta la scoala. Deci o sa va stresez cu mesaje. Primul dintre ele:
Daca doriti, puteti sa semnati o petitie pt (sau impotriva) taxa de prima inmatriculare organizata de realitateatv, aici: http://www.realitatea.net/petitie?ok=ok1
Joy, ai uitat ca eu si Noki ne tot plangeam ca avem cele mai slabanoage progenituri (ca sa o citez pe N.) din toata colectia? Si fundul fiica-mii e la fel de biscuite ca al Vladonelui, dar zau daca-mi mai pasa.
pumba, referitor la poll, Elise doarme intre 1-3 ore, foarte rar mai mult de 1.5 h (de obicei intre 14-15.50 - 16). Dimineata se trezeste intre 7.30 si 9.30.
catutza, pana amenajam si bucataria mai avem... ca mobila o facem la comanda si asta dureaza. Nici macar nu am proiectat-o pe hartie. Dar promit ca o sa pun poze cand terminam.
Noki, am tras si eu o injuratura in gand la adresa primarului vostru. Bine ca nu ati patit nimic grav.
Leea, unde-s 2 puterea creste. Te ajut si eu sa o scoti pe Mihaeluta din groapa. Felicitari pt 10! Ai o ciocolata drept rasplata de la mine.

Nu ma apuc sa dau sfaturi la fetele cu pb ca nu-mi sta in fire. Va zic doar ca eu, din cauza stresului / supararii am ajuns sa-mi atac tiroida la modul cel mai urat adica o sa fiu dependenta de pastile toata viata (pb inceputa dupa nastere si accentuata de stres). Si nu mi-e usor, ca urasc sa iau pastile, dar ma multumesc cu gandul ca astea ma fac sa ma simt mai bine si sa-mi doresc in continuare sa traiasc. Dragele mele, mie mi se trage de la suparari de genul: nu mananca copilul, nu am dat cu aspiratorul, nu am sters praful, nimeni nu ma ajuta, iar e chiuveta plina cu vase, iar e debandada in bucatarie ca nu mai am unde sa pun un pai de chibrit, iar sta soacra cu ochii pe mine sa vada daca nepoata e bine ingrijita, sunt grasa... si lista poate continua. Intr-o zi am zis STOP. Sa mai dea si altcineva cu aspiratorul, sa mai am si grija de mine, incat azi am devenit atat de indiferenta la aceste mici detalii incat uneori ma gandesc ca am devenit chiar nesimtita. Si ma simt mult mai bine, nu mai pun la suflet nimic. Sunt tanara inca, am copil de ingrijit si de educat. Are nevoie de mine. Am ajuns sa ma gandesc la ce a zis ilenutza candva (sper sa nu zic prostii): mai bine mananc ochiuri la pranz decat sa ma agit ca nu am 2 feluri la pranz. M-am intins cam mult, nu stiu daca ati inteles ceva din post-ul meu. Ideea era sa nu mai puneti atata la suflet, in special Joy ca stiu ca esti disperata cu curatenia, ca o sa ajungeti sa va imbolnaviti si atunci va fi prea tarziu pt regrete.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pupam fetele colectiei si copilasii !

Mandy,daca te pot ajuta cumva cu achizitionarea siropelului din Cluj,te ajut cu placere ,tu esti din Dej?

noi suntem bine..., Sorana incepe sa faca la olita dar numai cand si cand ,de dormit doarme cu noi in pat si probabil vb lui Mada ,v-a dormi cu mine pana la 18 ani,acuma ce sa fac -zic am incercat in fel si chip si nu vrea sa doarma alfel.abia astept sa vina toamna sa o dau la gradi ,e foarte intrecuta-maraita de cand sta acasa cu buni,iau crescut cormnite deja ca la elan.macar ma bucur ca e sanatoasa .
eu sunt prinsa cu examenele ,mai am doua ,azi am dat cel mai usor examen din viata mea!

va pup!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Yuhu, i-a mers burtica de 3 ori azi. Sper sa nu ma bucur prea devreme. Asta e a treia zi in care ii dau taratele, i-am scos o masa de lapte-cea de seara, si am bagat la greu in alimentatie suc de morcov, morcov crud, broccoli, conopida, spanac, paine graham, masline si ceapa-astea doua din urma ii plac la nebunie. Azi chiar i-am gasit si dovlecei. Maine mancam mazare.

Va multumesc fetelor care v-ati oferit sa imi cumparati siropul, va anunt daca nu reusesc prin cei de la Dona. In orice caz, e clar ca de-constiparea va fi un proces lung, asa cum zicea si Maria.Iar schimbarea alimenatatiei e poate cea mai importanta.

Dormitul la pranz: la noi e max 1,5 ore pe zi, ffff rar 2 ore, din alea cu 3 ore somn se intampla odata la un an.

Leea, felicitari pentru 10, mai ai multe examene?
CristinaN, cata dreptate ai cu stresul asta inutil pe care uneori singure ni-l producem. Si la mine casa fuge uneori: n-am apucat sa spal vasele, sa spal hainele, sa fac patul...cui nu-i place sa faca. Am renuntat de mult la calcatul hainelor, calc ce este absolut necesar, spal vasele cand am timp etc. Nu le pot face pe toate.Si nici nu mai vreau.

Hai ca plec, mai stau un pic cu piticul, poate intru si maine.Nopate buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cristina-de-Elise si Pumba, multumesc mult de ginduri si aprecieri.
Tunsoarea lu' fi-mea e facuta de noi, ca nu aveam cind sa ajungem la tanti draguta care ne tunde. Asa ca intr-o seara am luat-o cu pacaleli (mami) si tati a tuns-o. Se pare ca destul de bine pt. un amator. Bine, dar lui tati ii place faza cu tunsul, si pe fi-miu tot el il tunde, ca si pe tartacuta proprie. Doar mami nu are curaj sa stea la tuns la tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ah, era si un poll pe aici, vad eu cu intirziere.
Raluca doarme in unele zile 1-2 ore, f.f. rar peste 2 ore, iar in unele zile (de obicei cind am eu mai mult de invatat) deloc! Ma omoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello,

A fost Ok in prima zi la noul job, o parere mai clara ma astept sa-mi fac cam intr-o luna.

M-am hotarat sa nu mai merg we asta la TM pt ca fetele sunt bolnave, eu am teme de corectat, situatii de incheiat vba lui Virgil: "saptamana viitoare ai 2 job-uri". In plus casa e vraiste iar eu sunt nedormita, stresata si obosita, mi-ar fi prea greu sa pierd 2 nopti pe tren si saptamana viitoare s-o iau de la capat cu toate nefacute. Sora-mea a zis sa nu merg fiind aia mica bolnava. Pe de alta parte imi pare rau ca nu pot s-o ajut mai mult.

Doamne ajuta! Pana una alta evolutia e Ok, asteptam cu infrigurare ziua a 4-a.

Joy multumesc de intrebare, Nati a facut a 5-a noapte de febra asa ca a trecut-o pe antibiotic - Ospamox. Primul antibiotic la viata ei asta e, ce sa facem!
Silvia muceste si ea la greu dar nu are febra decat f putin.
Zice ca la Nati e mai puternica raceala din cauza ca ii iese un dintisor si asta ii slabeste imunitatea.

Toate fetele - multumesc de incurajari si de sustinere!

anda multumesc de incurajari, si eu sper sa treaca perioada asta proasta! Cand am citit ca te apuci de astro ma pregateam sa ma delectez Cand mai iei un bebeu la rand?

buluci cam asa am conceput-o si eu pe Silvia - fara protectie in perioada "sigura" de dinainte de menstra. Exista cazuri si de ramas gravi chiar in zilele de ciclu, asa ca... nu te baza pe asta! Mai ales de la emotii puternice, stres, oboseala sau mai stiu eu ce ovulatia poate sa vina anapoda. Imi amintesc ce ne povestea mama ca o prietena de-a ei a fost conceputa fix la cicul: era razboi, tatal a venit cateva zile in permisie si s-a nimerit peste ciclul mamei. Emotia revederii, tralala, pac ovulatia si femeia a ramas gravida.

negaracristina eu sunt adepta culorilor deschise. Mai ales daca e spatiul mai mic sau camera orientata spre nord (intunecoasa). Nu pot sa-ti dau un sfat de nuante, voua trebuie sa va placa! Gandeste-te doar sa se asorteze la mobila & decoratiuni.

Lemn de brad - nasol, e cel mai moale, cel mai slab pt pardoseli, pt scari in nici un caz, se tocesc treptele. Daca iti faci balustrada sau mai stiu eu ce OK, dar treptele... nu.

joy si eu te-as sfatui sa-l dai pe Vlad la cresa, sa mai iasa din dependenta fata de tine, sa se joace cu copiii, sa te mai eliberezi si tu. Mi se pare ca e mai bine la cresa de la 8 la 17 decat la bunici 1-2 saptamani ca vi se face prea dor la unii de altii. In fine, vedeti voi!

mandy ideea cu taratele e buna, vezi ca pe la magazine naturiste se gasesc niste fulgi de grau cu tarate yami-yami. La fel cu mazarea si in general legumele. Si sa bea suficienta apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nichita are febra, nu mai fac fata nurofen alternat cu panadol, am bagat algocalmin. drept pt care a vomat jet tot. iar febra iar algocalmin iar vomat. tuseste de rupe, il aud ca nu poate sa adoarma de tuse, chem medicul maine, nu se mai poate. ce e dragut este ca in seara asta am vomat si eu. plus frisoane. deci maine, bolnava, cu un copil bolnav, va fi o zi mai interesanta ca asta.
si sunt si pilon la patutul de copil bolnavior in noaptea asta.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput