*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Ioana spune:
Adriana
sunteti cateva, parca mai putine decat in ianuarie! Hai ca si tu mai ai putin! Ai putintica rabdare, sa vezi ce dor iti va fi de burtica!
LauraD
iti tin pumnii sa iti dea vesti bune dr si sa vina Eleni cat mai usor!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Tinna S. spune:
Laura, si eu sunt o sa fiu tot mamica de februarie, si sunt prezenta aici pe baricade!!!
Camelia, am primit sms cu nr tau!
Felicitari Nour pentru fetita ta!!! Sa fie fericita, sanatoasa si norocoasa!!! Am intrat si te-am trecut si pe tine pe listutza cu mamici!
Fetelor mai stiti ceva de nemary? E mai bine fetita ei? A inceput sa pape?
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 15 de zile !!!
kalosalina spune:
Da Ancutz
, am gasit restaurant chiar aseara. Este pe o stradutza care da in Grivita si ne convine ca e si aproape de casa. Am si dat avansul, gata e stabilit - pe 9 martie botezam printzesa.
Poze cu Daria sper sa pun pana diseara. Problema e ca, cablul de descarcat de la aparat este la mama si abia pe la 5 vine la mine.
Poze
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Tinna S. spune:
Mai am si eu un offf... Tampitii astia de la bloc ne-au oprit apa de la 8 dimineata, si nici pana acum nu i-au dat drumul... Vad ca au golit si apa din calorifere... Si bineinteles ca nu ne-au anuntat nimic dinainte...
Daca mi-o veni sa nasc tocmai acum, nici n-am apucat sa ma spal pe cap...![]()
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 15 de zile !!!
Anca.Diana spune:
Va multumesc pentru sfaturi, sper sa ma descurc. Acum chitzaila doarme de 3 ore, i-am dat debridat si l-am culcat pe burtica.... uf..
http://www.flickr.com/photos/ancadiana ... am pus niste poze ca sa il vedeti si voi mai bine :) ..
V-am pupat!
Anca D
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Mai am si eu un offf... Tampitii astia de la bloc ne-au oprit apa de la 8 dimineata, si nici pana acum nu i-au dat drumul... Vad ca au golit si apa din calorifere... Si bineinteles ca nu ne-au anuntat nimic dinainte...
Daca mi-o veni sa nasc tocmai acum, nici n-am apucat sa ma spal pe cap...
Tinna37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
AMR maxim 15 de zile !!!
Tu si Natalia!!!!

Anca.Diana, referitor la punctul 3, e normal ca dc sunt sanii plini bebe sa termine in 10 minute pt ca sunt plini si curge tare, aproape ii curge in gurita. si in plus primul lapte curge mai usor si mai repede. pe cand dc te-ai muls inainte, tb sa munceasca mai mult...
Adryana, multumesc pt aprecieri!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
,Mare, Munte, Flori
Tinna S. spune:
Anca am vazut si eu pozele! E tare scump puiul tau!!!
Sa fiti feiciti langa el!!!
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
AMR maxim 15 de zile !!!
Tinna S. spune:
Angi, tie cred ca am uitat sa iti scriu... M-am uitat si pe ultimele voastre poze... Sunt mortaaale!!! ![]()
Ai o scumpete de baietezel!!!
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
AMR maxim 15 de zile !!!
Ellenuta spune:
laurici si a mea face la fel azi .. cred ca s-au vorbit .. papa 5 min apoi mai doarme 15 min .. si tot asa ... sta cu taztza in gura dar nu papa .. muta sfarcu' de colo colo ... si o apuca plansu cu tzitzi in gura ... nu stiu ce sa-i mai fac ...
alina si noi tot pe 9 martie avem botezul printzesei!
anca.diana scump foc pustiul tau! sa fie sanatos!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miky_mamica spune:
Anca Diana e scumpitz foc baietelul tau .... vad ca aici la noi la odisee sunt cei mai frumosi bebei pe care i-am vazut vreodata... si am vazut la viata mea copilasi mici.....
Ce sa va spun .... ca am fixat si noi botezul pe 1 Martie exact cand mami si cu tati fac 9 ani de cand sunt impreuna si suntem tare fericiti ca am gasit localul care il vroiam liber si ne-a acceptat si cu cate persoane avem. In rest suntem bine, avem deja 4 kg la 1 luna de viata si sunt tare mandra ca e grasut si a facut cute pe la picioruse, cu toate ca eu ma mulg si ii dau lapticul meu ca la san el nu mananca deloc.
O sa incerc sa pun si poze mai noi ca sa vedeti o minune de baietel!!!
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita