*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Felicitari Diana si bine ai venit pe lume clopotzel iubit Alexandru Cristian!!!

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDRADDA!!! Sa fii foarte fericita langa clopotzica ta Alesia-Stefania!!!

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CameliaH pentru fetitele tale gemene nascute pe 1 februarie!!! Sa dea DD sa fie foarte fericite si iubite!!!

...iar tie nastere usoara luni!!! Si un bebe sanatos si mancacios!!!

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

Am intrat eu si am trecut-o si pe bdiana pe listuta de mamici!
De andreea29 ati mai aflat ceva? Avea si ea cezariana programata ieri...

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Felicitari pt bebe, Diana, sa va bucurati de el si sa fiti fericiti!!!!

La multi ani, Andrada
Camelia H, sa iti traiasca printesele!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ottilia

Felicitari Diana!!!Sa va traiasca clopotelul,sa va aduca numai bucurii si sa creasca mare,frumos si sanatos!!!

Ottilia, ce mai faci? Nu ne-ai mai dat demult nici un semn... Tu cand nasti??? Ca vad ca aveai DPN 26 ian...
Mai da-ne vesti despre tine...

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, fetelor!!!!!!Va salut cu mult drag pe toate mamicile si cat de curand viitoare mamici!

Azi dupa-amiaza avem programaere la medic si aflam si noi cand va fi mare intalnire. Am niste emotii!! Abia astept sa-mi strang si eu baietelul in brate si sa va arat poze cu noi.

Pana atunci insa stau si citesc la voi sa invat ce trebuie si ce nu trebuie sa fac... ca sa fie totul bine.

Angi, ce dragut e Pupi!!!
Mamici, aveti niste puiuti f fruuuuuumooooosi! Sa va traiasca!!!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Doamne fetelor, maine implinesc 38 de sapt si intru in sapt 39... Nu-mi vine parca sa cred cat de aproape e momentul... Si ca joia viitoare s-ar putea sa fie ziua cea mare... Nu vreau sa ma trec inca pe listuta cu nasteri induse, pentru ca de-abia miercuri aflu sigur care e treaba, daca nasc joi sau nu...

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

Laurici D, tin pumnii pentru controlul de azi!!! Sa dea DD ca micuta ta Eleni sa fie foarte bine!!!
Daca o fi sa vina azi pe lume, neaparat sa ne anunti si pe noi, sa facem galerie!

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna zuzici,

Felicitari pentru cele care au nascut si isi tin bebicii in brate si mult noroc pentru cele care vor naste.

Am vizionat poze de la fiecare bebelush si sunt tare dragutzi toti!

Eu am fost ieri la doctora si i-am spus despre hipoglicemii si initial a zis sa ma duc la un diabetolog sa isi dea si el cu parerea si apoi i-am spus de analizele de la endocrine ca sunt OK.
Si a zis hai sa te controlam si vedem ce facem mai departe in ce directie sa o luam.
M-a controlat si surpriza cica am colul moale sters si in care intra 2 degete, scuze ptr. exprimare dar cum vine asta adica e deschis sau ce?
Asa ca a zis ca nasc repede si ca in weekend-ul asta sa stau inpat ca vrea si ea sa se odihneasca,luni sa ma internez sa apuce sa imi faca analize si marti e de garda si cica nastem.

Acum ce sa zic ....nu o sa am decat 38 de saptamani in cap, bebelina a zis ca are cam 3,2 kg dar eu nu stiu sincer ce sa fac mi se rupe sufletul ca trebuie sa il las pe Alex cu mama adica departe de mine mie deja mi s-a facut dor de el numai cand am auzit ca trebuie sa ma internez!!!

Si mai am eu o chestie la Alex am stat in spital asteptand sa nasc 8 zile si ma tot pacalea sa mai stau ca eu vroiam sa plec dar acum nu imi permit sa stau asa mult ca eu vreau sa am grija de copilul meu care e cam scarandiv cu papa si nu prea vrea decat de la mine.
Voi ce ziceti ?
Eu m-as duce totusi cand mi s-o rupe apa.

Si inca ceva cine imi da si mie un nr. de tel sa va anunt cand io naste?

emilia cu Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput