*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Tinna, pai eu credeam ca nasc inaintea ta,,, si tu ce faci, te grabesti? Ca ziceai ca ai avut contractii dureroase,,,
Mai asteapta un pic, sa am si eu pe cine anunta! :)
Un sfat va cer, fetelor:
Medicul cu care sper ca voi naste vine numai luni in oras, mi-a zis ca daca se intampla pana atunci, sa il sun si cheama un coleg sa fie cu mine. Problema e ca azi m-am programat la un test de non-stres, dat fiind ca am depasit termenul, si doctorita care mi-l va face vrea sa ma consulte si "pe masa", sa vada dilatatia, dar pe mine practic nu ma intereseaza asta, fiindca oricum nu imi ajuta la nimic dacaimi va spune ea ca mai dureaza o zi, sau doua, sau trei,,,Daca nu se intampla pana luni, probabil ca medicul meu imi va declansa nasterea, el va decide.
Voi ce ziceti, sa o las sa ma controleze? Mi-e teama sa nu grabeasca ea nasterea, ca eu as prefera sa stu pana luni, daca bebe se prezinta bine la aparat.
Pliz-pliz,,, ziceti-mi repede, ca la ora 13:30 am programarea si nu stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna zuzici,

Dianafelicitari sa-ti traiasca baietelul

Emiliapoti lua nr meu de pe mailul comun, ca noi cam avem acelasi DPN, vad ca bebele tau se grabeste sa vina, luni merg si eu la control si spr sa se grabesca si al meu ca nu pra mai am rabdare. Sau poti sa-mi trimiti pe PM nr tau de tel.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Buna fetelor!

Reusesc sa intru si eu pe forum dupa atata timp! Mi-a fost dor de voi!

Felicit noile mamici! le doresc revenire rapida si bebei sanatosi, mancaciosi si dormiciosi.

Anca D.

38+ Calin Alexandru
AMR 1 zi.... Luni, la ora 7.30 dimineata
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Raluk nu stiu ce sa zic, dar ce chiar de la un control se poate declansa nasterea? Eu cred ca totusi e bine sa faci un control avand in vedere ca ai depasit termenul, nu stiu, zic si eu, oricum bebe vine cand vrea el

Laura D bafta azi la dr

RLC zuza ma pereche bafta si tie azi la doctor, parca azi am citit ca mergi

Gabrittza chiar m-am gandit la tine ieri, deci mai ai de asteptat pana luni controlul, si eu tot luni merg, sper sa aflam vesti bune

Tina si voi va grabiti? Contractii dureroase spui? Mai e putin.

Numeioana bafta si tie azi la doctor...aaaa vad ca nasti la Elias, poate ne dai si noua vesti noi de la spital, cum mai e cu locurile....

pup gravidutele si mamicile si bebelusii

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

am si eu mai multe intrebari pentru mamicile experimentate.

1. ieri seara m-am trezit cu febra 39, furia laptelui. m-am muls de am innebunit si am luat algocalmin fiola (asa cum mi-a recomandat pediatra). intre timp mi-am revenit. intrebarea e trebuie sa ma mulg asa tot timpul? exista riscul sa mai fac furia laptelui? sau asta se face doar o data si gata?

2. daca ma mulg inainte de alaptat, mai ramane laptic si pentru bebe? pediatra zice ca da si ca sa practic mulsul inainte. cica trage si bebe mai bine la san cand e mai gol.

3. cand am sanii tari bebe suge cam 10 maxim 15 minute. cand sunt moi suge aproximativ 30 de minute. ce ziceti?

4. desi suge o gramada azi noapte m-a trezit din 2 in 2 ore iar de la 5 dimineata din ora in ora. i-am dat sa suga de fiecare data. se matzaie. adoarme, zambeste apoi incepe sa planga prin somn si se agita. cred ca are colici. se calmeaza abia cand face caca sau trage partz. astia-s colici?

5. lui chitzaila inca nu i-a cazut buricutul. azi implineste 11 zile. il sterg tot timpul cu servetele umede ca nu imi da voie sa-l spal. i se exfoliaza pielea pe la cute. e normal? il dau cu nivea baby oil pe la cute dupa ce il curat..

6. cum se face proba cantarului? sa aflu cat suge? cam cat ar trebui sa suga un bebe de 11 zile?

Cam atat pentru moment. poate ma lamuresc si eu....
o sa postez si poze, va pup!

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru

http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

DIANA, SA-TI TRAIASACA BEBELU SI SA FIE SANATOS!

CAMELIA, SA-TI TRAIASCA PRINTESELE SI SA FIE SANATOASE!

ANDRADDA, LA MULTI ANI!!!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca.diana bine ai revenit printre noi!

nu sunt experta dar incerc sa iti raspund la intrebari.

1. nu trebuie sa te mulgi asa mereu. lasa-l pe bebe sa-si faca treaba. daca el e lenes si nu trage, ar trebuie sa te mulgi ca sa nu mai faci furia laptelui. laptele il poti pastra la frigider 24 h sau la congelator 6 luni! vorba lui miri .. sa stai atarnata cu el la san indiferent de ce zice "scoala" romaneasca ..

2. ramane latic si ptr bebe daca te mulgi. cum spunea miri .. primul laptic este mai apos, potoleste setea, si dupa aia vine lapticul ala gras ce potoleste foamea.

3. nu stiu ce sa spun ..

4. asta este programul nou-nascutilor .. nu ai ce face !

5. nu te ingrijora despre burik .. lui bitzi i-a cazut in a 11-a zi. poate a fost cordinul mai gros. si este cea mai mare prostie faza cu baita!!! pune mana si fa baie copilului. eu i-am facut din prima zi acasa, iar la spital le faceau in fiecare zi. dar, pana iii cade buriku, firebe-i apa cu care-l speli!!!! cand ii schimbi scutecelu, da-i cu spirt si betadina la burik!

6. proba cantarului .. il cantaresti inainte de sput si imediat dupa ce a sput si vezi cat e diferenta .. acum trebuie sa ai noroc sa nu faca pipilica ca te pacalesti .. incerci si tu de mai multe ori! bitzi a mea papa cam 90 ml la 11 zile .. acum n*am mai testat sa vad cat baloteaza pitika!

fata si bebele

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

FELICITARI BDIANA!!! SA FII FERICITA ALATURI DE BEBELE TAU, SA CREASCA MARE SI SA FII CEA MAI MINDRA MAMICA!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Diana sa-ti traiasca baietzelul sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii
Andradda Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita!
Camelia sa-ti traiasca printzesele, sa fie sanatoase!
Laura D iti tin pumnii astazi sa ai vesti bune la dr
Alina si bebelina mea vomita de cateva zile. Nu dupa fiecare masa, dar totusi destul de des mi se pare...O sa o sun pe pediatra sa vad ce spune...

Poze

Mami de printzesica Daria Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Fetelor, hai, mai dati-va cu parerea si in problema mea!
S-o las sau nu pe doctorita sa ma controleze? Nu e doctorita mea,,, medicul meu vine numai luni, si n-as vrea sa se declanseze nasterea pana atunci! :((

Mergi la inceput