*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Si acum:

FELICITARI!!!! Mary, Grati, Virgo si Diana!!!! sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei! iar voua refacere grabnica si laptic pe saturate!

Sper sa revin curand intr-o nota mai optimista! Va pup!...caci...sunt MAMA si ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mda, mai Lala... Chiar spuneam acum vreo 2 zile ca mi se parea ca Pupi al lui Angelique era cam gros imbracat... La mine sunt 20 - 21 de grade in camera, se fac cam 23 la amiaza, cand bate soarele in geam si se face efectu' de sera... Si il tin pe bebe Conrad intr-un body + pantalonasi + caciulita de bumbac, foarte lejere. Ii mai pun si paturica pe picioruse, ca stam prost cu circulatia deocamdata. Da'... Bine, eu cred ca am cazut in extrema cealalta. Acum, ca a facut baita, are pe el o salopetica de velur si o caciulita tricotata, dar finuta. Da' a avut si otita si deja mi-a intrat morcovul. Plus ca azi am primit o vizita de la sora-mea, care nu e racita da' cred ca a adus vreun virus din autobuz, ca a stranutat bebe de muuulte ori cat a stat ea p'aici. Stiu ca virusul e virus si degeaba il imbrac... Da' nu stiu ce masuri sa iau deocamdata. Oricum, a fost prima lui baita "cu totul" de cand are otita...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Nah ca am intrat aici sa ma plang...dar mi-am varsat naduful...sper ca nu v-ati suparat pe mine...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

miki, ai o papusa de fetita! Are o gurita ca o capsuna... Cred ca ti-am mai spus... Tare frumoasa e! Si ce gusha aveeeem! Chiar ca Fulga esti Ooof, cand o vad in rochita aia... Mica si plina de volanase... Parca as face si-o fetita asa, repejor

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: Cat e "valabil" ceaiul preparat?. Am facut ceiutsul inainte sa ii fac baitsa, dar nu a mai apucat sa bea, a cazut lat... Sa tot fie vreo 3 ore de-atunci. Am turnat ceaiul fierbinte direct in biberonul sterilizat pe care l-am "asamblat" si i-am pus si capacul. O mai fi "cat de cat steril" ceaiul? Sau sa ii fac altul acum? Mda... Cred ca ma duc sa ii fac altul ca la ora asta toate zuzicile dorm, n-are cine sa ma lamureasca

Am pus si eu poze cu noi doi... Noapte buna, va pupam!

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alinatudor, uite, am pus poze ca sa exemplific ce-ti ziceam cu scoica:http://family.webshots.com/photo/2043594060101386639ErwRFB?vhost=family
Nati, pfff, imi pare tare rau. Chiar ma gandeam de ce nu mai postezi nimic, dar credeam ca e din cauza de 2 copii acasa :) fata draga, sa treaca repede toate! Sa vezi ce ma asteapta si pe mine peste 1 sapt., cand vine Markus acasa si reia gradi....
Oricum, si noi am avut oareshce problemute. Meaning, dupa cate 1-2 nopti super (adica se trezeste la 3h, dar papa si se culca la loc), avem mereu cate o noapte horror, ca ieri noapte, cand n-a inchis un ochi, nici el, nici eu....Am ajuns ieri la dr. cu el, pt. ca am intrat la idei. Adica a urlat toata noaptea (si nu de colici, culmea, ca acuma stiu care e plansul de colici), nu tacea nici in brate, nici plimbat, nicicum....spre dimineata sotul a decis sa-l lasam sa urle pana se plictiseste, ca nu mai stiam ce sa facem. Ei bine, nu se plictisea!
In fine, eu am dormit ieri de la 8 dim., cand a venit tanti, pana la 13:00, dar copilul nu a adormit decat la ora 14:00 ieri!!! De alaltaseara de la 22:00. La 17:00 i-am dat sa manance aproape prin somn, la 20:30 la fel.
Dr. zice ca nu e otita, ca nu a facut febra, ci poate o reactie otica....ma rog, n-am prea mare incredere, ca nu e dr. lui, ci una pe care am gasit-o (cu greu) available vinerea dupa-masa....Ne-a dat picaturi Otocalm. Azi noapte fu mai bine, dar daca nu e una e alta. Adica l-au apucat la 4 dimineata niste crize de colici de mama-mama
In fine, cum am dormit si eu 3-4 ore legate azi-noapte , tre' sa ma declar super-odihnita azi :))

Mitsule, io zic ca ceaiul e 'valabil' 12 ore. Nush, poate gresesc, dar din ceaiul facut dimineata, eu ii dau pana seara. Apoi seara fac altul, in caz ca avem nevoie in timpul noptii.
Ah, tare frumoase pozele cu voi doi Esti o mamica tanara si frumoasa, te invidiez pt. varsta pe care o s-o ai cand o sa aiba bebe C. 20 ani

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata

Nati, nu stiu cum se face dar noi ne cam asemanam in ce se intampla. si noi avem pb si sunt tare suparata.

Pupi a racit. sapt trecuta stiti ca am fost eu racita si de luni a inceput iubitul meu cu raceala. Alaltaieri Pupi a avut nasucul infundat si fornaia, de ieri dim a inceput sa tuseasca si ieri la 3.30 am fost la pediatru. L-a consultat, 10 minute dupa ceas l-a ascultat la plamanasi, a spus ca nu se aude nimic dar avea si rosu in gat si secretii in nascuc si mi-a spus sincer ca varsta asta riscul ca infectia sa coboare la plamani e fff mare si nici macar nu apuci sa iti dai seama cand s-a intamplat, acum e copilul bine si intr-o ora poate face aprindere. Mi-a spus sa il urmaresc si dc face temp peste 38 de grade sau mai mica de 36,3 tb neaparat sa ii dau antibiotic Mi-a dat reteta sa iau antibiotic sa il am in casa si mi-a mai dat niste picaturele de nas si niste picaturele pt rosu in gat si secretia din nasuc. Toaletarea nasului tb sa o fac neaparat cu pompita ca sa ii scot mucisorii din nasuc sa nu se inflameze si sa coboare in piept. Si dc refuza hrana si e apatic neaparat la dr. Mi-a spus ca spera din tot sufletul sa nu fie nevoie de antibiotic. Vai cat imi e de frica...

Mi-a mai dat niste picaturele si pt bubite. Atentie, fetelor, care aveti puii cu bubite, daca aveti bubite si dupa ce face puiul o luna sa stiti ca e pe sistem alergic si tb tratament sau verificat cu ff mare atentie ce mancati - daca alaptati. Mie mi-a spus sa elimin complet laptele de vaca si produsele din lapte si ouale sa vedem. pe bune dc mai stiu ce sa mananc, cum zicea si louisa... tineti-ne pumnii sa fie bine!! Pana acum nu a mai tusit asa ca speram...

Mitsu, nu il imbrac gros pe Pupi, ii dau un body subtirel si saloptica sau pantalonasi, si in casa am 22-23 grade. cand doarme il invelesc cu ceva usor. daca ii dau bluzita dedesubt nu ii mai pun nimic.

Nati, noh, tu ziceai ca te plangi??

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Angi, da, si eu :)
Apoi noi 3 (cu Nati) ne putem lua de mana, doar nu degeaba eram si zuze pereche :))
Pupam pe Pupi scump si drag si ii dorim sa se faca bine repede. Nu te speria, stiu ca nu e cea mai fericita varianta, dar mai bine antibiotic decat cine stie ce complicatii, Doamne feri'! Si Markus a luat la 1 luna antibiotic, si nu mai era bietul nici alaptat....si uite ca a crescut mare si nu e mai bolnavicios decat alti copii de varsta lui (zic eu!) Dar tinem pumnii sa scapati fara febra si tuse!

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am fost si noi la doctor. Totul e bine, bebe are 36 sapt si 6 zile astazi, iar pe 20 februarie dimineata ma prezint la spital cu bagajelul pregatit. Am niste emotii!!!!!!

Alexia, nu stiu amanunte legate de locurile din spital, stiu doar ca doctorita mea are mai multe paciente decat Tutunaru si incearca sa le organizeze astfel incat sa nu ramana niciuna pe-afara. Eu nu-mi fac griji, o sa fie bine!

Pupici bebeilor si mamicilor!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput