*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Honey, chiar daca uiti sa ceri mai multe, poti sa intri pe un site(daca vrei ma interesez si-ti zic exact) si mai poti cere. Aici se pare ca nu ai limita ca in Romania la numarul de certificate de nastere in original. Colegii mei zic ca e mai simplu sa-i faci aici certificat de nastere romanesc, la ambasada(culmea e ca dureaza si mai putin decat daca depui actele in Romania). Dar lasa sa se nasca bebelusii nostrii si vorbim mai multe despre asta

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Pentru nemary eu una as sfatui-o sa mai astepte pt ca nu are mult timp de cand a nascut iar laptele poate sa vina si dupa 1 sapt. Sa bea cat mai mult ceai pt stimularea lactatiei si sa mai incerce cu cea manuala de la Primi Pasi. daca nu si nu se poate atunci tot de la aceeasi firma exista si electrica si e undeva la 1 milion.
Eu o folosesc zi de zi pe cea manuala si bibi are deja 1 luna de cand mananca asa..... bine la noi sunt alte probleme dar ..... totusi as sfatui-o sa mai astepte.
Transmite-i multi pupici!!!!

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Eu n-am zis ca stiu mai bine.
Am "interpretat" mesajul Mitsulinei.
Cum ca... Nemary are nevoie. Ca doctorul i-a recomandat.

Ma gandesc acum, ca... stiu ei ce stiu. Caci, daca bebe are problemute, nu stiu.
Probabil doctorii vor sa incerce s-o hraneasca pe bebe cu laptic matern.Dar daca nimic nu vine cu cea manuala???
Normal .. spitalele ar trebui sa aiba asa ceva in incinta lor. Sa fie dotate cu asa ceva.

Ufff...

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hehe, da mai, miri, stiu ca ai dreptate in ce priveste chestia cu tensiunea, da' io ziceam de mine, ca nu's asa milka Adica... Am ... Cat sa manance bebe, mai mult nu... Si chiar si la furia laptelui nu aveam cine stie ce sani, abia ajunsesera la dimensiunile "normale". D'aia nu am muls inainte, ca m-am descurcat asa. In fine, pentru fetele "productive"... Probabil ca e naspa sa suga bebe direct.

Fetelor, va multumeste nemary mult de tot pentru safturile voastre... A mai primit un apel de la Anca Soare care la fel i-a spus... Ca e cam devreme pentru pompitsa electrica. So,... O sa se descurce ea! Deja a scos 10 ml de colostru which is huge, avand in vedere ca bebitsa nu o stimuleaza.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mai, ce credeti... A venit cineva in vizita si cica... Tre' sa il tin mai mult pe umar pe Conrad, sa-l bat incetinel pe spate. I-am explicat ca am insistat... Dar.. Pur si simplu nu e vocatia lui sa ragaie. Da' am zis sa o mai fac o data, sa nu fug de responsabilitate. Si l-am pus vreo 20 min pe umar, l-am batut asa, mai tare, ca deh... Si nimic. Cand il iau, el dormea ca o placinta in loc sa ragaie Putoarea mica! Nu mai poate mami de dragul lui!
Da' dormea bine, ca l-am pus in cosulet si nu zice nici pas!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, zuzici!!
In primul rand vreau sa felicit noile mamici!! Sa fiti fericite si sa aveti o viata plina de bucurii alaturi de comorile voastre!!

Noi suntem bine. Ragadele au trecut, Saara manaca bine, doarme si mai bine( toata noaptea cu pauze de masa la 4-5 ore). Am fost la asistenta saptamana asta sa ne masuram si cantarim( 4370 g si 52cm). Am fetita mare fara niciun pic de formula! Fulga ma numesc!. Am pus si poze noi ca sa vedeti ce-am crescut:
http://s267.photobucket.com/albums/ii294/tinyysso/buburuza/Home/

Mitsu, eu am pompa electrica si manuala. Cand am avut furia laptelui si ragade am incercat sa o folosesc pe cea manuala ca am zis sa mulg mai lent sa nu ma doara, dar nu mi-a placut. Pompa electrica este nemaipomenita!! Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca economisesti timp si nu faci niciun fel de efort. Eu am de la Ainu..nu stiu daca se gaseste si acolo, dar sunt convinsa ca toate sunt bune.

Va pup dulce!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multam de rasp miri...eu practicam infasatu asta dupa baie ca mama zice ca bebe tre sa transpire in baitza lui,sac de dormit(cam gros) avem da il folosim doar cand stam prin sufragerie,k e temperatura mai scazuta...in rest o invelesc cu o paturica data in doua ca nu se dezveleste...da mi se pare cam mult si paturica avan in vedere ca in dormitoare eu am temp 25-24,uneori 23...deci lamuriti-ma si in privinta temp ideale...si cat de gros sa fie imbracata sau invelita...mi-e sa nu o obisnuiesc nici cu prea multa caldura...si pls astept un rasp.

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Lala, la noi in casa sunt cam 23-24 de grade. Saara sta imbracata in body si pantaloni.Nu o acoperim noaptea. Cel mult cateodata cand este mai agitata o infasam intr-un cearceaf...dar foarte lejer. Din cate stiu eu temperatura ideala este intre 21 si 24 de grade.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

deci eu o imbrac cam gros...o pereche de pantaloni si doua bluzite,bine asta in ideea sa-i tina la spate...avand in vedere ca ea a avut problemele cu plmanii...dsr eu o mai si invelesc...da tu ai zis ceva ca nu o invelesti noaptea...da ziua?!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ufff fetelor, revin si eu dupa cateva zile bune de absenta...motivata, din pacate.

Miercuri seara am ajuns la spital cu 39.3 temperatura, frisoane si un san cu canale blocate pe care prin toate metodele si cu toata stradania, cu toate cunostintele - n-am reusit sa le desfund...deh MILKA si nu de oricare ci una la care-i trebuie pushup cand iese in oras, sa fie sexy pana mai are tzitzi mari...deh ca nu bate cel de sus cu bata, dupa parada am ajuns pe mana moasei la desfundat canale...m-a durut mai rau decat nastereaA doua zi diagnostic - limfangita => tratament cu antibiotic si eforturi sa nu las canalele alea sa se infunde iar...

Azi toata ziua am muncit in ideea ca maine sa facem petrecere de ziua Anei (e in 4) cu copii, tort,etc- cumparaturi, facut blaturi de tort, printre alaptari si tipete si cand venim acasa - Ana febra 38, deci am contramandat petrecerea cu copiii - le e frica sa nu ia si ei si a ramas doar pentru noi, adultii, daca o fi copilu in stare...colac peste pupaza Stefanitza mi-a tras o varsatura in jet...probabil de la atata tracasare, cum am purtat-o dupa mine pe la cumparaturi, a urlat o tzara de foame pana am ajuns acasa, a mancat ca haplea, nu a ragait si...asta a fost. Cand v-am zis acum cateva luni cand era Ana bolnava ca am avut o revelatie vis-a-vis de cum e sa fii cu doi copii si unul, sau amandoi bolnavi...imaginatia mea nu a fost suficient de plastica e mult mai greu

Si cireasa de pe tort - carasii mei cei aurii cu coada voal...super frumosi, s-au imbolnavit si ei...sper sa reusesc sa-i salvez!!!ufff ce suparata sunt...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput