Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
Piciulika spune:
Diwana - bine ai revenit!
Luy - vazut contorsionista "gene-lungi", revin la film cand se trezeste indragostitul. (cu ce ochi se uita... )
Myral, imi pare rau de griji. Totusi, mie imi suna a purcoi de medicamente... nu stiu cum e simptomatologia, dar imi pare cam superficial pus diagnosticul (?). Evtl. o a doua parere? Sanatate!
Andreea, scrie asa: copilul mic solicita mama permanent; epuizarea fizica accentuata _poate_ duce chiar si la depresie de epuizare. Nu va mai putetzi bucura de copil - cand de fapt totul e ok; sentimentele dominante: iritabilitate, te simtzi depasita de situatzie/suprasolicitata si abatuta. Deasemenea pot aparea: lipsa de apetit, insomnii, pasivitate, palpitatzii, ametzeli, rezistentza/aversiune interioara fatza de alaptat si chiar sentimente contradictorii fatza de copil.
Sfaturi (clasice): lasa restul balta (menaj), odihna, lasat copilul 2-3 ore cu alta persoane si iesit (hobby, film, masaj, job part-time (!!!) etc.) - spaziu pentru tine. Medicamentos doar ajutator, pe scurta perioada. Consiliere psihologica.
Deh, la prima parte cred ca toate avem zile cand ne calificam .
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
rodicamaries spune:
Luuuuuuuuuuuuuy,lasa multumirile...zi unde-i filmuletu...Darius vrea sa-l vada neaparat...numai ca mama-sa nu-l afla
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Yaia spune:
Marita Sim, regina cumparaturilor, ai mila de supusa ta si spune-i, rogu-te, se gasesc rochii de ocazie la Parndorf? Sora-mea vrea sa mearga la shopping, dar ea va fi nasa si are nevoie de toale de ocazie. E si vreo perioada anume cand sunt reduceri?
Eu m-am uitat pe o pagina web si din firmele listate acolo mi-am dat seama ca cele mai multe au articole sport si de zi.
Daca nu, zi-mi, si-ar gasi ceva in Bucuresti?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
diwana spune:
Piciulika, bine v-am regasit!
Revin cu intrebarea: Unde-i filmuletul lui Luy???!!! vreau si io, vreau si io. Nu mai zic ca vrea si Rares, ca am vazut ca Michael si-a luat bilet pe tot randul din fata.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
andreea1002 spune:
Vaiii, Piciulika, multumesc!
Deci era normal sa ajung si aici. Asta e, sa speram ca trece repede...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
magdaz spune:
quote:Myral, nu putem sa ne contrazicem cu doctorita, ca numai ea stie ce a ( sau n-a) auzit.
Originally posted by myral
Mai fetelor eu sunt tare suparici, am fost azi la control la pediatra si cica micuta mea ar avea bronsiolita (dar o forma usoara), ne-a dat o gramada de medicamente (zyrtec, ventolin, echinaceea, colargol).
Acum eu nu stiu ce sa zic ca doar la voi am mai auzit de bronsiolita, cum ar trebui sa se manifeste? Ca a mea a mai avut o data ceva de genul asta si a trecut cu ser, marimer in nasuc. Deci noaptea trecuta s-a trezit ca avea nasucul infundat, haraia si parca se ineca cu muci, i-am pus ser mult si am aspirat-o cu batista(cu gura) au iesit putini mucisori dar s-a linistit si a adormit, dimineata la fel si parea in regula doar mai fornaia totusi putin. Pediatra a zis ca daca haraie cand inspira e doar de la nasuc dar daca haraie cand expira e bronsiolita (asa cica ar fi auzit ea la stetoscop). Nu stiu ce sa fac sa-i dau atatea medicamente parca nu-mi vine, dar mi-e si frica, nu va mai spun ca sotul e si mai panicos ca mine cum am ajuns acasa si vroia sa-i dea medicamentele Acum parca e si mai maraita ca de obicei, dar suge bine e si vesela. La voi am auzit de aerosoli, la noi numai la urgente in spital cica daca e grav ii face ceva de genul asta, dar nu vreau sa ajungem acolo ca la noi e jale la urgente. Of ce sa fac, mie parca nu-mi vine sa cred ca are asa ceva. Dr. zis ca are teren alergic ca mai are si la piciorus o pata rosie si aspra, pe care eu am tot ignorat-o sperand sa treaca (apropo lanolina noi nu am gasit, mai cautam), mai ales ca e alaptata exclusiv.
Scuze daca v-am stresat dar nu am cui sa ma plang, numai daca aud bunicile cuvantul bronsiolita cred ca fac crize.
Si Sabina sa stii ca am iesit cu ea in fiecare zi, nu in locuri aglomerate, nu magazine, nu a venit in contact cu nimeni racit, am iesit cu ea chiar si pe vant cam puternic (oare de acolo i se trage???) Dr. cica nu ca e un fel de virus si l-a luat de undeva dar nu avea de unde.
Ce sa fac ??? sa astept sa vad cum evolueaza, oare poate sa-i treca si fara tratament, fara aerosoli sau sa ma astept la mai rau?(fabra nu are)
Acum i-am pus ser, am aspirat-o si apoi colargol iar sotul a insistat sa-i dam si zyrtec 4 picaturi dar le-a scuipat rapid.
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Da-i bataie cu scos muci cu ser, marimer e bun, si mai buna era batista bebelusului..(sau ai?).
eu i-am dat zyrtec anei, cica reduce secretiile din nas, n-a patit nimic de la el, n-a fost nici somnolenta , nici in vreun alt fel si chiar mi s-a parut ca le-a redus. De asemenea i-am dat sinupret, un sirop din plante care mi -sa parut bun pt a ajuta mucii sa fie mai fluizi, mai usor de eliminat.cu colargol nu am experienta.
ventolin eu am citi ca nua re efect la copii sub 6 luni.
aerosolii( cu dexametazona, adrenalina si alte minuni) sunt rezervati intr-adevar cazurilor mai grave, DAR, eu am citit ca fff bine fac de fapt aerosoliic cu ser fiziologic, ma mai uit si-ti zic si concentratia (sau dilutia).
asaaa, am citit, e un pic iritanta solutia, e NaCl 3% si zice ca tb administrata in combinatie cu un bronhodilatator, asa ca uita de ea...
pupam fetele
Yaia spune:
Luy, super filmuletul si actrita principala! Cum se numeste melodia si cine o canta? O vreau si eu...
magdaz spune:
Luy,
e de la melodie....e si melodia preferata a sotului meu, el o punea pe cd si dansa cu Ana-Maria
are cu cine semnana " ochioasa", ca si mami si tati...
Sim, din tot ce e pus acolo pe site eu nu ma pricep sa iti zic decit ca la lapteel praf humana pretul e cam ca in farmacii, asta cu noul curs al euro, si cu tva
si nu inteleg, de ce au preturi in euro, eu stiam ca nu e voie...
am vazut in Real ca pe stinga, cum intri, e un magazin "dm" sau asa ceva si au multe produse pt copii, borcanele si alte minuni,si mi s-au parut ok preturile.Il stii?
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561823695wcuUyz][/URL]
teo
Vazut mandretea de baiat,dar si o mamica frumusica si slabuta...cum ai reusit?
Yaia spune:
Am promis poze:
- la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/562329881KVZDzJ
- la dans
http://good-times.webshots.com/album/562329422cXKSWU
- la inot
http://good-times.webshots.com/album/562329219PxrblJ
Plec sa ma ocup de familie!