Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

S-a trezit printzesa, asa ca trebuie sa trec la program artistic . Mai voiam sa zic ca am vazut-o si pe cocheta Teodora ca zapada si cei 7 pitici , e foarte reusita poza, jojo_miha ! Iar tu esti o mamica f.frumoasa. Aaaaa, si inca o chestie, ba nu, doua :
1. de unde luati, frate, bentitzele alea, ca m-ati omorat ( si cealalta Teutza are ! )
2. are fata ta niste pleteeeeee, nu-i intra in ochi ?
E o frumoasa !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Am vrut sa va arat si eu o mandrete de baiat
poate mi-l peteste o Mirunica de aici

teo

Petim, petim, cum sa nu...

Gabriela, multumim!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Piciulika, mai incearca o data sa vezi filmuletzul, dar de data asta lasa deschisa pagina aia mai mult, sa apuce sa se incarce filmuletzul ( are 40MB ). Ca de-aia ti s-a blocat la jumatate.
Eu ce sa va zic... cand mi-a venit ideea sa fac filmuletzul, l-am rugat pe sotz sa-mi recomande o melodie si el mi-a pus-o pe asta. Si m-a apucat bocitul, asa tare m-a impresionat. Multa vreme nu puteam s-o ascult fara sa plang. Mi s-a parut ca exprima EXACT ce simt, cat de binecuvantati am fost cu aceasta MINUNE pe care am asteptat-o cu atata disperare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Roxana, multumim!
Piciulika, sigur nu vreau ca la carte, dar ma intrebam ce m-a apucat acuma la 4 luni de la nastere . Ca dupa ce am nascut eram asa senina, ca o primavara, chiar ma gandeam ca la mine nu a trecut efectul anesteziei...aveam un ranjet mare pe fata si eram de o calmitate nemaiintalnita. Eeeee, dar de la un timp.....

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Luuuuuyyyyyyyyce filmulet. Si io vreau!!!!!!!!!!!!!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy ai o dulceata de fata! Pe mine m-a dat gata!!!

Am intrat mai devreme si am admirat papanashii si dulcetelele de pe flikcr...offf ce de frumuseti!!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Pentru filmuletz ii multumim frumos lui vmkriss si Rodicai , ei ne-au dat programelul
Fara ei nu-mi faceam fata artista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

...ce aiurea am scris cu BB la san si ochii

Andries, m-am mai uitat pe net - sunt zeci de spray-uri anti-acarieni de la n-producatori (ex Milbiol de la Hexal). Cam toate sunt pe baza de extract de copac neem/niem (Africa, India) si e total eco si nepericulos. Limiteaza dezvoltarea lor (se re-aplica la 4-5 sapt si apoi cica anual) si se da pe saltea & perna (cel mai important!) si pe canapele, covoare si chiar si pe jucarii de plush.
Alta solutzie e scoaterea saltea/perne la inghetz - cum mentzionasem deja.
Si "encasings": huse de saltea / perne anti-acarieni (materiale speciale) - se spala la 60 sau 95 grade.

Alergia la acarieni merge mana in mana cu cea la praf de casa...
(Precis gasesti si la farma noastre.(?) In germana ii spune "Milbenspray" - are cine itzi aduce?)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Luy super filmuletul ...cu care program l-ai facut??

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diwana, nu ai de ce, mami!
Roxana, mersi de raspunsul cu borcanasele.
Luy, m-a emotionat tare filmuletul. Nu-mi vine sa cred cat au crescut piticii nostri. Iar Maria e o finuta si o dulceata! Mi s-a parut ca seamana cu tati!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput