*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*
Raspunsuri - Pagina 8
Tinna S. spune:
Felicitari Gratiela si bine ai venit pe lume Tudorash! Ma bucur din inima ca sunteti bine acum amandoi! Recuperare rapida si de-abia asteptam sa te intorci pe forum cu multe poze si povestea nasterii!
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
Tinna S. spune:
Felicitari Virgo, sa te bucuri de clopotzelul tau Cazimir, sa fie sanatos si fericit!!! Imi pare rau ca a fost asa grea nasterea, dar gata, a trecut, si acum sunt sigura ca esti cea mai fericita cand iti tii baietelul in brate!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
danonique spune:
Angelique si Albert face la fel.Nu ii place sub nici o forma patutul asa ca pt moment doarme cu mine in pat.Nu e solutia ideala dar asa ma pot odihni si eu.Am incercat sa il las sa planga in patut dar fara nici un rezultat.
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by honey79
Mi-am luat din nou tensiunea,caci ma speriasem : 135/78,puls 106bpm.
Sa va dau acum vestile despre...ce-a zis doctorul azi,cand am fost la control.
Ne-a zis mai avem cam...1-2 saptamani,pana vine bebe. M-a cam panicat chestia,caci... lasand la o parte faptul ca dupa UM avem doar 37 de sapt si-un pic.... ecografic suntem cu 2 sapt in urma. Si...daca fac bine socoteala, de cand banuiesc eu ca s-a produs conceptia,ecograful are dreptate.
Totusi, doctorul vad ca se "grabeste" sa-l aduca pe lume pe bebe. Ma gandesc ...din cauza de mama panicoasa...si pelvis si vagin inguste....si astfel sa nu-l lase pe bebe sa creasca prea mult?????
De ce zic se grabeste: dupa cum va ziceam, data trecuta i-a zis sotului sa... bage 2 degetele si sa-ncerce sa... dilate colul.N-am facut treaba asta... de sila, de oboseala, de..nu stiu.
Azi, pe masa, doctorul cu manusa ... eu cu mainile facute pumni, sub fund... el... ma controleaza si-i explica lui Dan ca avem o situatie.Din cauza de.. cele inguste, incearca sa "largeasca" un pic colul...sa-l faca sa... lucreze:sa se subtieze si deschida.
A durut.. uff ,uff,uff.Si m-a busit plansul. Si..m-am gandit daca acum sunt asa, ce-o sa fac in momentul X ???
Ma rog, concluzia e ca...el imi da 1-2 saptamani... pana nasc. Si ca... colul incepe sa se inmoaie.
So.... Tina... ti-o iau inainte?????
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
Vali, nu stiu daca mi-o iei sau nu inainte ... S-ar putea sa nastem cam in acelasi timp, ca eu am impresia ca dr. mea vrea sa-mi induca nasterea pe 7 feb (desi nu mi-a zis chiar expplicit, iar eu ca fraiera n-am intrebat sigur), deci exact peste 1 sapt... O sa am atunci 38 de sapt si 5 zile...
AMR maxim 16 de zile !!!
ginnette spune:
Neata,
Din greseala-am logat cu ID-ul de mess (si culmea, masajul a aparut dar moderat).
Vroiam sa spun ca si eu o iau in pat pe mandra; mi-a zis pediatra ca pana la 3 luni, asa se simt cel mai in siguranta - langa noi.
Deci nu e vorba de obicei "prost".
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Ereena spune:
tinem pumnii pt bdiana si andreea , sa aveti parte de cele mai fericite si usoare momente
Poate am o surpriza pana ajung sa citesc la zi , si ele au nascut deja:-)
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
greta4you spune:
...Felicitari Virgo si Gratiela..sa va traiasca clopotzei ..sa fie sanatosi si mancaciosi ..iar voua va doresc refacere rapida...
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
CameliaH spune:
Felicitari Virgo si refacere rapida! Sa speram ca greul a trecut si te asteptam cu vesti foarte bune!
cezariana 4 februarie
Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!