*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Tinna te rog sa modifici la datele mele numele dr.Se numeste Charles Michel Dray iar pe lista apare si Bebele.Am mai scris un mesaj cerand acelasi lucru dar nu cred ca l-a vazut cineva.Multumesc.

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor nu e nici o problema sa iei copilul cu tine in pat cat e f mic, dar tb sa aveti grija sa nu prelungiti prea mult momentul asta... Cand mai creste putin trebuie neaparat sa-l puneti in patut, ca altfel nu mai scapati...
Eu stiu ce am patit cu Andrei... Era maricel si de-abia il culcam in patutz, facea un taraboi... Si in timpul noptii se ridica sprijinit de marginea patutului si plangea, incerca sa sara din el, asa cum putea el... Mi-era si frica sa-l mai culc acolo sa nu-si faca rau... Pana la urma l-am obisnuit cu patutzul, dar a fost tare greu...

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 16 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Tinna te rog sa modifici la datele mele numele dr.Se numeste Charles Michel Dray iar pe lista apare si Bebele.Am mai scris un mesaj cerand acelasi lucru dar nu cred ca l-a vazut cineva.Multumesc.

Dana intru eu acum pe contul zuzelor si modific, si trec si noile mamici pe listutza!
,

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 16 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tinna, ce inseamna "cand mai creste"? ca de asta imi e teama sa nu trec de pragul de la care... adio!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Tinna, ce inseamna "cand mai creste"? ca de asta imi e teama sa nu trec de pragul de la care... adio!

Mare, Munte, Flori

Cred ca in primele 2 luni (poate chiar 3), cat are si colici, e inca micutz... Dupa aia insa creste si se shmechereste asa de tare, ca nu mai ai scapare daca nu pui un pic piciorul in prag...

Edit: Tinna sunt, dar m-am logat cu id-ul zuzelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

La fel am patit si eu ca tine, in prima seara acasa parca il intepa patutul plangea de numa numa, la spital a dormit cu mine in pat desi aveam patut pentru bebe dar fiind operata imi era mai usor, si deci el s-a obisnuit cu mine, a doua seara a dormit in patut dupa ce toata ziua a dormit tot in patut se obisnuise.
Cat despre mofturile cu patutul eu mi-am facut ambitia cu el insa iti trebuie multa rabdare :adormea in brate il puneam se trezea,il luam iar adormea iar il puneam iar se trezea si tot asa pana n-a mai putut de oboseala si a dormit in patut. Si inca ceva al meu copil nu adoarme pana nu e infasat(infasat vorba vine pus intr-o pelicuta subtire sa nu transpire, oricum scapade ea pana se trezeste)

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

neata!!

ma confrunt cu o problema cu care nu am crezut ca am sa ma confrunt vreodata ba chiar eram cea mai apriga contestatoare si eram sigura ca nu am sa fac NICIODATA asa ceva. STIU TOATE EFECTELE NEGATIVE si ma dau cu capul de pereti de aceea va implor sa nu imi scrieti chestii de genul ca nu e bine, nu trebuie sa il lasi, nu trebuie sa cedezi, nu tb sa faci asa ca STIU!! VA ROG NUMAI DACA AVETI SFATURI CONCRETE CU CE TB SA FAC CA SA REMEDIEZ PB:

PUPI mic si drag.... nu i-a placut patutul de la inceput. dormea cam o jum de ora si se trezea. primele 3 sapt dc am dormit o ora doua pe noapte ma consideram fericita. la asta s-a adaugat lupta crancena (fara nici o exagerare) sa il alaptez - macar pe asta am dus-o la bun sfarsit. apoi peste toate astea au venit colicii. acum 2 saptamani, de mila lui care zbiera de dureri si din cauza oboselii mele cronice, eram zombi, am cedat nervos si ... l-am culcat cu mine in pat a fost prima noapte in care am dormit 5 ore, cu pauza de papa, bineinteles. a doua noapte s-a repetat povestea jurandu-mi ca e ultima oara... insa a fost suficient.

dc inainte mai dormea in patut, acum e faza de film. ii dau sa pape, il tin apoi in brate sa adoarma. cand doarme profund - ii cad manutele, capsorul ii atarna, il pun in patut. sta asa 2 minute DUPA CEAS apoi se face covrig si incepe sa isi agite manutele, apoi incepe sa pufaie si pe urma incepe scandalul. si acum toata noaptea nu fac decat sa repet scena asta de zeci de ori.

Am incercat orice, i-am lasat spatiu fff stramt in patut sa nu se sperie de spatiu larg (desi in patul nostru de 2 pe 2 nu il sperie ca e spatiu larg) i-am lasat si in patut spatiu larg, degeaba, inainte sa il bag in patut l-am infasurat si in paturica incalzita sa nu simta diferenta de temp, degeaba.,... desi in patul mare cand il pun nu il mai deranjeaza diferenta de temperatura...

se mai confrunta cineva cu asa ceva? miri, parca tu spuneai ca pana la 8 sapt nu e pb dc il culc cu mine, dar cum se mai dezvata dupa aia? Cum se explica asta, de ce prefera patul mare, si vreau sa va spun ca doarme fara pb si singur in patul mare, deci explicatia nu ar fi ca ma simte pe mine aproape...

Mare, Munte, Flori

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/2182243707/
http://good-times.webshots.com/photo/2440415380102943558elYBFF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ereena, felicitari pt bebe!Te rog spune-mi cum a fost dpdv al tensiunii arteriale la nastere (cand poti ,pe scurt)mersi

raluca,36+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Tinna multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gratiela, Virgi, felicitari sa va traisca bebeii

miri sanatate mult lui bruno sa se refaca repegior bine

Honey imi suna a raceala ai grija de tine dai cu ceai de lamaie,

Angelique, nu prea ma pricep, la mine bubulina a dormit 2 saptamani in port bebe, apoi dupa ce a venit patul am mutato fara probleme, incearc sa-l linistesti cu o suzeta, sa-l tii sa se joace in patut sa vorvesti cu el, sa-l schimbi acolo pe ceva, poate asa functioneaza, punei muzica incearc sa-l imprietenesit cu patutul daca pot spune asa. Sa stii ca si eu aseara pentru a doua oara am culcato pe mana mea stransa la piept ca nu mai tacea

Louiza mamica de Yasmin - Elena

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

asa cresc eu

Mergi la inceput

Miri am retinut eu bine (sau poate nu?), ziceai ca azi il inscrii pe Bruno la scoala? Bafta multa, sa fie intr-un ceas bun... Mama ce emotii pe capul tau, mai ales ca e asa mic...

AMR maxim 16 de zile !!!

Mergi la inceput