*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multu mim fetelor...si zuzici multumim inca o data si da stiu ca a-ti tarit alturi denoi acele clipe...si ca v-ati rugat pt noi...tina a exprimat asta in toate convorbirile telefonice...si la un moment dat chiar nu imi venea sa cred am avut persoane apropiate care nu au dat un telefon...si niste persoane(minunate)care practic nu ma conosc decat de pe forum m-au facut sa simt ca am o multime de surori in persoana zuzicilor...sincer va multumec zuzicilor!!!!!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ZUZUELE cu "vechime"...imi trimiteti si mie parola de la contul comun. vreau neaparat sa citesc materialele trimise de nati in leg cu alaptarea...

multumesc

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

am postat un mesaj in cap trecut si va spuneam ca am vazut la povestiri povestea celor 2 gemene din care una a murit si una a ajuns la buc...si m-am dat peste cam si m-am apucat sa citesc din urma...acuma plang in continuu...
ps:pana acum nu am avut curajul sa citesc ce se posta...cand eu eram in spital...
abia acum cateva zile cand mi-am mai revenit ceva mai bine din ce am trecut am postat un mesaj de multumire pt voi zuzele mele dragi...la povestea nasterii...o sa-i dau copy paste k nu cred ca a-ti apucat sa-l cititi cu toate ca niciodata nu o sa va pot multumi k mi-ati fost alaturi...nici nu stiti cat au contat mesajele voastre transmise prin tina

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

LaLa , ti-a dat Dumnezeu o mare si grea incercare, dar Bibi a fost puternica si luptatoare si nu s-a lasat invinsa! Imi amintesc cat am plans cand mi-ai trimis sms-ul ala in care ziceai ca dr. ti-a zis ca Bibi nu prea are sanse... Nu-mi venea sa cred ce se intampla, parca era un cosmar...
Noi toate zuzele am fost tot timpul cu sufletul langa tine si micutza ta, si ne-am rugat pentru ea! Si D-zeu a facut o minune si fetita ta e bine acum!
Nu am vazut emisiunea de care vorbesti tu, si intr-un fel imi pare bine ca n-am vazut-o, pentru ca e ingrozitor sa vezi asemenea tragedii! Numai cine trece prin asa ceva cred ca poate sa le inteleaga cu adevarat!

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by anca.b

ZUZUELE cu "vechime"...imi trimiteti si mie parola de la contul comun. vreau neaparat sa citesc materialele trimise de nati in leg cu alaptarea...

multumesc

Anca si Stefan (13.01.2008)

Anca ti-am trimis eu PM cu parola.

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

LaLa

Adriana S.
AMR maxim 1 saptamani
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

anca.b ti-am trimis parola

raluca,36+,Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hello,
Bine v-am gasit intr-un nou capitol.
Desi timpul nu-mi mai permite sa va citesc si sa scriu ca alta data, sunt prin preajma si va citesc ori de cate ori pot.
Godzila, creata2008, micsunea, Ereena, Miutza, raca, nemary - FELICITARI PENTRU PUIUTII MICUTI!Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe fiecare in parte si sa va dea tot ceea ce aveti nevoie pentru a putea face fata noii vieti alaturi de ei.
Noi suntem bine.Puisorul nostru continua sa fie un copilas cuminte.Papa si doarme bine,zambeste adesea,este tot mai atent la lucrurile ce il inconjoara,prinde jucariile pe care i le agatam de patut si le strange cat poate,isi ridica si isi tine capusorul tot mai mult, nu suporta suzeta sau biberonul de nici o culoare si este un mare mamos.Il iubim atat de mult incat roim in jurul sau precum albinile!
Altcumva astazi, a ramas sa stabilim impreuna cu pastorul in functie de programul sau ziua in care il vom duce sa-l dedicam Domnului.
Cam atat despre noi.In functie de cum ma vor lasa puiutii merg sa va citesc din urma sa vad ce-ati mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pup fetele pt vestile bune:) (tinna)

tin pumnii pt contractiile rebele (gabrittza)

pupizez lala20 pt curajul ei si... bine ca a trecut raul!

ce face grati.ela? imposibil sa ramanem fix asa fara vesti...

docdecap ma bucur ca esti mai bine cu sanii!

anca.b, nu-i mai da lapte praf! nu ramai niciodata fara lapte in sani, stai linistita, doar ca nu-i mai percepi tu plini. cand cere asa ca disperatul munceste la cresterea productiei. cu cat ii dai lapte praf, cu atat iti scade tie productia si ai sa poti spune, ca "am ramas fara lapte" pe buna dreptate. deocamdata nu e cazul. lasa copilul sa munceasca.

ellenutsa, aceeasi indicatie ca pt anca.b. pune-o la san la 15 minunte. daca u cumva e in faza de somn paradoxal care tu-l confunzi cu starea de veghe, atunci inseamna ca-si creste si ea productia d elapte. creste fata, creste, poate sunteti in faza d epuseu de crestere. primul de felul asta.

mitsule, asa fac astia micii. scot tot felul de sunete cand viseaza. eu ma odihnesc foarte prost cand sacha viseaza. de parca m-as odihni mai bine cand nu?:)))

irlandeza, ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine si ca patricia creste fericita:) cum esti cu durerile? te-au mai lasat?

ceska, smekeria aia cu ragaiala n-o stiam. n-am prea priceput cum trebuie sa stea bebe, decat ca e sustinut bine de subrat,ca e ca si cum ar sta in fund si trebuie sucit intr-o parte si in alta?

laura, alexia, si fetele de februarie, pai v-am lasat eu la greu? sunt acilea pt voi! ha!

honey, ce sarbatoare fuse azi? ca nefericita d emine azi mi-am gasit sa calc, si-acu imi pare rau de numa numa:(( da io n-am calendar religios in casa...

creata? toate bune si frumoase? carmilia? beizanutsa?

virgo cred ca e la spital. la 6.30 o asteptau acolo. am trimis sms sa vad ce face, dar n-a raspuns. banuiesc ca "danseaza balul". va tin la curent daca primesc vesti.

noi... bine si nu prea... bruno febra acu inainte de culcare (de altfel tonus bun si moral la fel d ebun) si gaga cu nas un pic infundat. sper ca nu da prima mare belea peste noi. maine il inscriem pe bruno la scoala... sa-mi tineti pumnii sa nu ma dezintegrez de emotie.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, ma uitam prin lista cu gravidutele ramase "on hold", sa vad a cata sunt (nu ca s-ar pastra ordinea, dar... eram curioasa) si am vazut ca pe ianuarie mai avem fete cu DPN 1 ian, 6 ian....stie cineva ceva de fetele astea? Ca eu una, CHIAR NU CRED CA ELE NU AU NASCUT INCA....
O sa schimbam si noi semnatura, mai bine zis AMR-ul, ca am ajuns la AMR in zile...5 zile...dar cine stie cat o mai sta bebi inauntru, ca INCA NU DA NICI UN SEMN

Adriana S.
AMR 5 zile
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

RaluK, si la mine tot 28 era termenul... si cand vad cum le apuca pe fete contractiile, ma tot rog sa am si eu.
Azi parca ma doare un pic burtica intr-o parte... dar atat nimic mai mult. Si la mine bebe e bine.

Cat despre statul dupa ce ti se rupe apa. Mie doctorul mi-a spus asa:
1. daca ti se rupe apa sa zicem noaptea si lichidul este clar, poti sta pana dimineata si sa mergi la prima ora la spital.
2. daca lichidul nu este clar (adica un picut maroniu) atunci mergi imediat la spital.

Am o prietena care a nascut acum o luna si era disperata ca ramane copilul fara lichid. Asistentele i-au spus la spital ca copilul nu are nici o problema. Sursa lui ramane cordonul ombilical, iar lichid se mai produce pana cand el iese. Ce este drept este ca ei i s-a rupt apa pe la 9.30PM si nu i-au facut cezariana decat la 7AM.

In alta ordine de idei... ma streseaza toate rudelele si cunostintele. Am pus pe messenger "no baby yet" si tot ma suna toata lumea sa ma intrebe cand am de gand sa nasc. A devenit un stress

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput