Strumfi de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
AndraZ spune:
vivela, eu stau in titan, pe langa magazin, asa ca daca ai placerea sa ne plimbam prin parc odraslele, da-mi un PM si poate ne vedem.
Andra de Mara Teodora
Povestea Marei
monicabo spune:
Multumec pt sustinere, Petra, ddanagh, Amethyst, vivela...
Amethyst, multumesc pt cuvintele frumoase, si despre cum ai scris despre Andreea...
Deprimarea mea provine tot de la treburile casnice, ca nu am timp de ele, ca am nevoie de back-up la mancare si curatenie, ca efectiv nu imi ajunge timpul sa le fac pe toate+ sa crec copilul (asa cum trebuie). Uneori, sincer, nici chef nu am.... Mai am chef sa mai stau intinsa, sa mai citesc ceva, sa mai stau pe net si pe mess de vorba cu catecineva, si asa sunt singura toata ziua....Asa ca nervi cat cuprinde, "reclamatii"...pretentiile si cerintele cresc, ca deh, stai acasa.... Asta o alta latura apropode intoarcerea la serviciu... Cam asta....Probabil ca dezamagesc prin nereusitele mele...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Vivela spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Multumec pt sustinere, Petra, ddanagh, Amethyst, vivela...
Amethyst, multumesc pt cuvintele frumoase, si despre cum ai scris despre Andreea...
Deprimarea mea provine tot de la treburile casnice, ca nu am timp de ele, ca am nevoie de back-up la mancare si curatenie, ca efectiv nu imi ajunge timpul sa le fac pe toate+ sa crec copilul (asa cum trebuie). Uneori, sincer, nici chef nu am.... Mai am chef sa mai stau intinsa, sa mai citesc ceva, sa mai stau pe net si pe mess de vorba cu catecineva, si asa sunt singura toata ziua....Asa ca nervi cat cuprinde, "reclamatii"...pretentiile si cerintele cresc, ca deh, stai acasa.... Asta o alta latura apropode intoarcerea la serviciu... Cam asta....Probabil ca dezamagesc prin nereusitele mele...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Monica, si pe mine ma apucase rau zilele trecute, cand in modul cel mai brut cu putinta mi s-a dat de inteles ca sunt cam expirata dpdv profesional, ca parerea mea nu mai e luata in seama si ca nu se stie in ce conditii o sa-mi reiau activitatea.
Dar am stat si m-am gandit, l-am tinut f mult in brate pe David, l-am privit in ochi si mi-am dat seama cata nevoie are de mine. Ca nimic nu se va compara niciodata ca importanta cu copilul meu. Ca el creste si nu voi mai avea niciodata sansa sa-l vad asa cum este acum.
Toata viata o sa sterg praful si o sa spal vase si o sa fac curat in casa. Cu sau fara tragere de inima. Iar profesional, lucrurile se vor rezolva intr-un fel sau altul. Dar sa am grija de bebelusul meu nu se va intampla toata viata. L-as mania pe Dumnezeu sa-mi fi dat asa un miracol, iar eu sa nu pot sa ma bucur de el.
Nu stiu cum sa zic, dar cand ma uit la David, prin zambetul lui il vad pe Dumnezeu cum imi zambeste. Si asta imi da o forta imensa. Priveste si tu in ochii copilului tau, vei vedea acelasi lucru. Restul ti se vor parea banalitati.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
ily7 spune:
Mda.... adevarul e ca nici acasa cu copilul nu e usor, nici cand ai copil mic si mergi la servici nu e mai lesne...
Eu am inceput sa merg sa servici dupa 6 saptamani dupa ce am nascut si sincer... am continuat sa ma bucur de copilul meu chiar daca eram plecata o parte din zi si ea statea cu bona.
Cu siguranta e greu si sa stai atatea luni in casa sa faci aceleasi lucruri, insa si cand nu dormi noaptea si pleci ametita la un servici unde toata lumea se asteapta sa rezolvi probleme si se bazeaza pe tine... iar cand vii acasa varza te trezesti ca din nou ai o multime de lucruri de facut...nu e deloc usor.
Nu ma plang, doamne fereste, e optiunea mea si as face la fel fara ezitare, dar in caz ca va consoleaza cu ceva... reluarea serviciului cand ai copil mic este o incercare destul de grea... Eu am trecut-o cu bine, dar sincera sa fiu, cu eforturi mari aproape zilnic.
andreea c spune:
Offff mai fetelor...rasuciti cutitul in rana cu intoarcerea la serviciu. La mie azi e prima zi de serviciu si tare greu mai e. Nu ca as munci de nu mai pot, dar ma gandesc tot timpul la puiul meu si la faptul ca o sa se intample atatea lucruri in viata lui, iar eu nu-i voi fi aproape. Mi se rupe inima cand ma gandesc la el, dar nu am ce face. In cazul meu a fost o situatie mai speciala, avansare, salariu marit, plus cateva zile libere echivalentul programului redus. Chiar nu puteam refuza oferta. Imi pare rau ca nu s-a ivit oferta asta mai devreme cand eram super sictirita de serviciul asta. Nu sunt genul care vrea cariere...daca ar fi dupa mine as sta numai acasa si as creste copii. Nu pot sa zic ca a fost vreo clipa in care sa ma fi plictisit sa stau cu Raducu...asta e mergem mai departe.
Macar ma consolez cu faptul ca pot sta cu voi mai mult .
Am vazut o multime de copii frumosi, dar cel mai tare m-a impresionat Matei de Simo care s-a schimbat fantastic intre 5 si 6 luni...parca e alt copil. Deja i-am invatat pe toti si imi place sa urmaresc cum evolueaza...toti imi sunt foarte dragi.
Imi spuneti si mie care e schema de administrare a fierului de la Anya?
Raducu e bine, fara dinti deocamdata,fara par mult, mancacios, dar nu se cunoaste pt. ca nu sta o clipa. Sper sa mai pun si eu poze recente cat de curand.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
aylin_tarcan spune:
andreea, am raspuns eu pagina trecuta despre fier si ce zice anya.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Nonna76 spune:
Mai fetelor (care va plingeti ca n-aveti timp de curatenie si mincare) eu stiu ca suntem in concediu de cresterea si ingrijirea copilului nu a casei si nici in concediu de facut mincare.
Asa ca intii ingrijim,distram,hranim ,plimbam copilul si celelalte le facem cind vine sotul acasa sau vre-o bunica.
Cel putin teoretic asa ar trebui sa fie.
AndraZ spune:
Nonna, si eu gandesc la fel, ca intai tre' sa am grija de Mara si poi de casa. Ca sotul sigur nu moare de inanitie, ca mai apuc sa mai si gatesc din cand in cand, iar dc nu....sandviciurile sa traiasca! La noi bunicile nu vin prea des pt ca una este la Mizil si alta la Buzau, deci dc noi nu ne impartim bine timpul, ghinionul nostru.
Si eu ma lup cu facutul si tinutul curateniei, macar in camera la Mara, ca oricum in restul casei nu prea am timp sa fac dezordine.
Andreea, si eu ma intristez la gandul ca o voi lasa pe Mara acasa si voi pleca la servici, dar asta este situatia. Si la mine e tot ca la tine: avansare, salariu mai bun si sper si un program mai lejer, macar cateva luni. Eu insa nu stiu cum sa fac cu Mara, cu cine sa o las. Am incercat ideea de bona sau gradinita/cresa particulara pt ca Mara va avea 1 an cand ma voi intoarce eu la munca. Oricum costurile sunt cam aceleasi ca este bona sau ca este gradi. Doar ca la gradi, fiind cu mai multi copii, ii va veni mai usor sa "uite" ca sunt plecata toata ziua de langa ea. Am in plan de vizitare cateva gradinite particulare si poate iese ceva. Oricum va anunt dc gasesc ceva care sa ma multumeasca.
loredana_76 spune:
Buna.Andra daca te interesezi de cresa /gradinita particulara sa ne spui si noua.Si eu as fi interesata ca am inceput serviciul la 6 sapt dupa ce am nascut.Acum sta cu bunica lui dar ii e destul de greu si as incerca o gradi cu program scurt.Dar ii primeste asa de mici? Ca eu nici nu m-am interesat ca m-am gindit ca e prea mic.O sa dau si eu niste telefoane sa vad ce pot sa aflu.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by loredana_76
Buna.Andra daca te interesezi de cresa /gradinita particulara sa ne spui si noua.Si eu as fi interesata ca am inceput serviciul la 6 sapt dupa ce am nascut.Acum sta cu bunica lui dar ii e destul de greu si as incerca o gradi cu program scurt.Dar ii primeste asa de mici? Ca eu nici nu m-am interesat ca m-am gindit ca e prea mic.O sa dau si eu niste telefoane sa vad ce pot sa aflu.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
Loredana, eu saptamana viitoare o sa merg sa vizitez gradinita Ariel si Casa fericirii ( aceasta este gradinita lu' Adriana Bahmuteanu si Mirela Zivari). Da un search pe siteurile astea doua si vezi daca te incanta. pe mine ma incanta ultima, Casa Fericirii, pt ca au sistem online de camere video peste tot si au si program lung (8-18), dar si scurt (8-12). Plus ca au si transportul asigurat. iar preturile sunt super ok. oricum eu ma duc luni sa vizitez, asa ca iti pot spune impresiile dupa aceea.
editez pt a mentiona ca ambele primesc copii de peste 3 luni.