Strumfi de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
karligutza spune:
am scris la pagina 5 a capitolului curent
quote:
Originally posted by karligutza
Anya poate le confirmi tu la fete ce mi-ai zis mie despre fier.
Se da in perioada 6-12 luni ale lui bebe cate 1 sau 2 mg /kg corp / zi. Iar 1 picatura = 2,5 mg Fier.
Calculul pentru Adeluta mea reiese cam asa: 7 kg Adeluta ==>>
minim 7 mg si maxim 14 mg Fier ==>> undeva intre 4 si 6 picaturi pe zi!
(impartind la 2,5 mg per picatura)
Acum de exemplu eu ii dau cand 4, cand 5... depinde cand pica si a 5-a picatura in lingurita ... dar abia cand adeluta mai pune un kilogram, mai adaug si eu ceva la doza zilnica...
va pup, sper sa va fie de folos ce am scris.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ajutati-o pe Diana
si a repetat AYLIN la pagina 14 a capitolului curent
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
oana, uite aici ce mi-am salvat eu: Se da in perioada 6-12 luni ale lui bebe cate 1 sau 2 mg /kg corp / zi. Iar 1 picatura = 2,5 mg. despre fier e vorba......
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Cine poate sa puna informatiile astea despre FIER pe blog? eu una n-am intrat niciodata.....
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ajutati-o pe Diana
AndraZ spune:
Am sunat la Casa fericirii si....veste proasta...nu au inca grupe sub 1.5 ani ....deci pica alternativa asta ....dar dc gasesc altceva va anunt pe toate.
mychydutza spune:
"casa fericirii" .....ce naspa suna! andra asteptam vesti!
eu una n-am de gand sa ma intorc la servici. sper sa ne descurcam financiar si stau acasa 2 ani. singura alternativa ar fi sa-l creasca soacra, pt ca sotzu n-ar fi de acord cu bona si cred ca m-as impusca sa-l aud pe Andrei zicandu-i "mama" sau sa fie ea martora la primii pashi! un coshmar! mai ales ca am si oarecare siguranta ca-mi gasesc postu liber. la bugetari e altfel. (lucrez la CFR da' sa nu dati cu roshii!hehhe)
si pe mine m-ar incanta o intalneala! poate ne ajuta si vremea.
la capitolul "deprimare" sunt cap de lista (sau capulalista cum zice sotzu meu).
de cand poate bebe sa doarma pe pernutza?????
*mihaela*
oanabbb spune:
eu nici nu.mi imaginez sa.mi las puiul cu altcineva si.i multumesc lui Dumnezeu ca am sansa sa pot sta cu el!eu nu iau nici banii aia...asa s.a ninerit o incurcatura fix inainte sa raman insarcinata!mi.ar fi prins bine...da asta e.
oricum azi aproape am plans....a vomat asa de urat!l./am tot fortat cu o lingurita...si inca una....si pana la urma.......
ufff...ceapa lor de legume!!!!ca ma enerveaza pe mine de acu!sa.mi chinuie mie ingerasu....
eu azi n.am mai rezistat si i.am dat sa roada o juma de biscuit!asa de pofta!ca mancam io si era asa buuuuun!acuma nu ma puneti la colt ca nu vreau sa repet....dar i.a placut la nebunie!
ddanagh spune:
Cafera ai ajuns cu curatenia dupa canapele
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
cafera spune:
Uffffffffffff!
Va pregatesc poze.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
ddanagh spune:
Eu una sunt oarecum mirata cand va aud ca va intoarceti la servici ca ati fost avansate. Ati mai trecut pe acolo dupa nastere? sau erati aranjate inainte de a naste? Ma mira ca exista astfel de firme. Mie mi se propuse o super avansare si le-am zis ca sunt insarcinata (eram la inceput)- mi s-a parut fair sa zic si in plus ma gandeam si la stresul ce presupunea asta. Nici nu au mai pomenit ulterior de aceasta avansare. Eu chiar ma simt suparata ca nici macar la petrecerea de Craciun nu m-au invitat. Poate nu si-au dat seama, dar totusi eram om de baza in timpul activarii. Asta e pretul capitalismului. Omul e bun atata timp cat produce, cand are ceva personal, il dam deoparte.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
cafera spune:
Va pregatesc poze cu frumoasele mele
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)