Strumfi de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
va rog mult, poate ma puteti lumina intr-o problema la care primesc din toate partile raspunsuri tot mai diferite.
Baietii mei au fost vaccinati acum o saptamana cel mic cu vaccinul de 6 luni(priorix+engerix) si cel mare cu vaccinul de 2 ani si jumatate(DTP). La cateva zile dupa, au racit si nu stiu ce este permis si ce nu sa le administrez dupa aceasta vaccinare. Multa lume a zis ca nu au voie antibiotic, altii au zis ca nu sunt interdictii deoarece antipolio(la cel mic) a fost administrat injectabil, nu pe gura, doctorita mi-a zis ca le putem da orice daca se agraveaza situatia dar nici ea nu parea prea convinsa de ce zicea.
Stie cineva cum sta situatia de fapt? Unde este adevarul? Cat este de problematica o raceala(gripa) dupa vaccin?
Recunosc ca nu am citit nimic din urma, am fost tare amarata saptamana asta.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by cafera

Va pregatesc poze cu frumoasele mele

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Vroiam sa ma duc la culcare, da acum astept pozele sa visez frumos

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Eu una sunt oarecum mirata cand va aud ca va intoarceti la servici ca ati fost avansate. Ati mai trecut pe acolo dupa nastere? sau erati aranjate inainte de a naste? Ma mira ca exista astfel de firme. Mie mi se propuse o super avansare si le-am zis ca sunt insarcinata (eram la inceput)- mi s-a parut fair sa zic si in plus ma gandeam si la stresul ce presupunea asta. Nici nu au mai pomenit ulterior de aceasta avansare. Eu chiar ma simt suparata ca nici macar la petrecerea de Craciun nu m-au invitat. Poate nu si-au dat seama, dar totusi eram om de baza in timpul activarii. Asta e pretul capitalismului. Omul e bun atata timp cat produce, cand are ceva personal, il dam deoparte.

poze cu Dariuta mea

Sunt cu totul de acord cu tine!

Eu sunt de trei ani sef serviciu financiar si......am mai spus, sper sa nu supar, m-a lasat de tot entuziasmul de a ma reintoarce. Stat peste program pana noaptea tarziu, neglijat copil, concedii programate dupa inchideri de luna...Daca tot m-a apucat maternitatea a doua oara la 36 de ani, de ce sa nu ma bucur. Au intervenit, ce-i drept si probleme de sanatate, dar stati fara grija, mi-au gasit inlocuitor, aproape ca nici nu ma mai consulta in deciziile pe care le iau si mentionez ca inca nu am intrat in concediul de ingrijire copil, pentru ca am avut de efectuat cele 126 de zile+co cuvenit+cm boala. In martie imi fac cererea pentru ingrijire copil, asta ca sa respire usurati.

Acum poze:www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Andra, nu stiu ce sa iti zic, este o parere total neavizata. Eu una m-as uita pe prospectul vaccinului la interactiuni, situatii speciale...
Eu i-am facut infanrix si stiu ca nu se adminstreaza in cazuri de febra acuta (infanrix). Dar lor le-a fost facut deja iar raceala presupun ca are alte cauze, nu e de la vaccin. Dupa vaccinare, mai ales ca au trecut 48 ore, nu vad de ce ar mai fi probleme in administrarea altor medicamente.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sunt atat de debusolata deoarece azi am stat de vorba cu mama unui baiat de 16 ani nenorocit pe viata la varsta de 3 luni de un medic inconstient care i-a administrat ampicilina injectabil la 2 saptamani dupa vaccin si copilul a facut poliomelita. Mamica zice ca a facut boala deoarece 40 zile dupa vaccinul antipolio copiii nu au voie sa fie intapati pt nici o forma de injectie. Daca mintea ea, va mint si eu pe voi, dar m-a apucat depresia in timp ce o ascultam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Sunt atat de debusolata deoarece azi am stat de vorba cu mama unui baiat de 16 ani nenorocit pe viata la varsta de 3 luni de un medic inconstient care i-a administrat ampicilina injectabil la 2 saptamani dupa vaccin si copilul a facut poliomelita. Mamica zice ca a facut boala deoarece 40 zile dupa vaccinul antipolio copiii nu au voie sa fie intapati pt nici o forma de injectie. Daca mintea ea, va mint si eu pe voi, dar m-a apucat depresia in timp ce o ascultam.

Dupa antipolio nu se efectueaza nici o intepatura intramuscular timp de 30 de zile. Daca, prin absurd, sunt probleme, se face intravenos tratamentul respectiv. Va spun din proprie experienta; la vaccinul de un an al Alexiei, a doua zi am ajuns la spital: varsaturi, diaree, refuzul alimentelor si al lichidelor. I s-a instaurat tratament intravenos cu antibiotice. La o saptamana, cand au venit rezultatele probelor am constatat ca erau sterile, nu se descoperise nimic infectios. De ce a avut reactia asta...nu stiu si nici medicii nu m-au lamurit.

Vaccinarea e un subiect sensibil pentru mine. Eu inca nu am vaccinat-o pe Ilinca la 6 luni. Am unele temeri, dar...voi vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Mie medicul meu imi spune dupa fiecare vaccin asa: "doua ore nu are voie lapte si o luna nimic injectabil" Eu am invatat poezia, dar nu am intrebat niciodata de ce? Care are fi efectele?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

cafera, nu regret ca m-a prins ora 1 pe net, am vazut poze cu printese frumoase. Sa-ti traiasca! Cum te descurci cu amandoua? Si teme, si diversificare?

Oana de Barlad, au scris fetele modul de administrare a fierului. Iar de problema ta...nu stiu, mai bine mergi la medic. Si au sa treaca si grijile. Si daca ajungi in padure, pe patul ala de frunze, pastreaza si pentru mine un coltisor. Ala de sub creanga aia cu privighetoarea. Si de unde se vad norii aia pufosi...
Diana, sa stii ca imi pare rau sa citesc ca si Victor la tau e mofturos la mancare. Dar ma bucur, pe de alta parte, ca esti optimista. Mereu te-am simtit asa, o persoana puternica si care stie sa ia ceea ce e frumos de la viata. Si te-am admirat. Asa ca...o sa trecem noi si peste asta, nu.
Andra e si pentru tine valabil. O sa mance puisorii nostri si castronelul, o sa vezi. Ma bucur ca tu ai gasit cauza. La noi nu poate fi vorba ca nu-i place ceva, ca el nu accepta nimic. Si, ma repet, daca reusesc sa-i bag ceva in gura ...o! Ce mai savureaza!
Eu sunt tare azi, ca e a doua zi cand i-am dat doar lapte, deci nu am avut ocazia sa ma supar. V-am spus cum face cand ma vede ca ma apropi de el cu lingurita? Da din cap repede intr-o parte si alta. Asa ca...ce sa-i fac? Astept. O luam acusi de la capat.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

unde sunt pozele Caferei? ca eu nu am gasit nimic

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Uite ca m-a prins unu noaptea citind despre vaccinuri pe net si reactiile lor adverse. Nu am gasit nimic concret despre interactiunea lor cu ampicilina. Sunt pareri impartite
Ma duc sa ma culc ca nu mai vad bine
Vise placute

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput