Strumfi de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
cafera ai fost tare cu camasile! eu le spal la 40 grade si 600 rotatii si tot ies sifonate. hehe. nu vreau sa-mi imaginez cun arata ale tale.
eu am gasit o solutie ca sa nu mazacesc bretelele la scaunul de masa: ii pun bavetzica dupa ce l-am "inhamat", si asa nu le mai poate baga in gura.
ghitez, iti inteleg ingrijorarea cu mancatu lui bebe. la fel e si al meu. nici la vigantol nu deschide gura asa ca ii dau cu pipeta. eu nu-l fortzez nici la mancare ca mi-e frik sa nu capete "ura" pe papa. si in "Mama si copilul" tot asa zicea: nu vrea? il lasi in pace o perioada si reiei activitatea dupa cateva zile! se dau ei pe brazda! doar n-o sa pape tzatza pana la optshptshpce ani!
*mihaela*
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Ziua buna! Ce mai faceti?
Eu sunt cam suparata si deprimata in ultima vreme....[:-((]
Nu stiu ce sa mai fac si cum sa fac sa treaca totul...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
De ce esti suparata si deprimata?
Ce sa faci? Sa deschizi pagina cu fotografiile puiului tau, asa cum am facut-o si eu si am vazut o Andreuta atat de fericita, la munte, in zapada aia minunata, cu sania, ce sa mai spun o feerie. Stiu ca uneori nu ajunge sa stii ca esti sanatos si ai tot ce-ti trebuie, vrei mereu mai mult, dar alunga gandurile negative si starile proaste si incearca sa fii pozitiva.
Daca poti sa te intalnesti cu cateva prietene intr-o zi, sau sa iesi din casa doar tu, prin oras... poate deja ai facut-o, nu stiu.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Vivela spune:
Cam multe suntem deprimate. Se pare ca la noi a fost cu efect intarziat, ne apuca la 5-7 luni dupa nastere.
Toti zic ca trebuie sa iesim din casa, sa ne vedem cu prieteni... Eu am incercat, dar prietenii au servici, nu stau dupa mine .
Asa ca eu propun sa ne intalnim intre noi, ne mai sustinem si noi una pe alta.
Mai sta cineva in zona Titan si e amatoare de intalneala?
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
aylin_tarcan spune:
pai ce zicea fianna zilele trecute? hai la intalneala! ca ne trec depresiile. nici eu nu sunt prea breaza la capitolul moral. in casa mereu fac cate ceva si mereu e cu fundul in sus. dar na, ca sa depasim criza, azi am facut crema de zahar ars! din pacate ea s-a terminat, dar criza nu s-a depasit! noi insa perseveram! sot am din 3 in 4, copil marait am clipa de clipa, bolnavior - asa ca nici sa iesim nu putem....of, of...
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ddanagh spune:
Noi am fost pe afara de la 12 pana la 14. Eu ma intalnesc mereu cu o prietena care are bebe mai mic cu o luna. Cand stau in casa doua zile la rand deja se simte. Sunt mult mai irascibila, plictisita.
Monicabo vine weekendul. Lasa-ti fetitza cu cineva doua ore si iesi in oras un pic. Macar doar sa te uiti. E terapie curata.
Cafera exact la asta ma gandeam si eu ca trebuie sa, ..sa, sa. Nu se mai termina. Doar ca eu sunt genul care, cand nu am chef, nu fac nimic.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
oaana spune:
Buna tuturor,nici eu nu sunt prea bine,dar merg inainte.Sunt obisita,plictisita,ma dor mainile,desi nu-l tin mult in brate Aaron e greu si ma rupe de spate...sunt extenuata,as vrea sa merg intr-o padure ,sa fie cald si sa ma asez pe un pat de frunze,macar o ora sa nu aud decat ce include padurea.....fac si eu ca familia Puric de la desemnele Lupidoo"dorim un nou catel,vrem liniste si pace ,dar mai ales linisteeeeee"
Iosua e mofturos din cale-afara,nu stiu cine m-a pus sa-l spal cu seringa(fara ac)cu jet la cuculetz-la el nu se decaloteaza deloc-ca mi s-a parut mie ca e rosu...asa,si l-am spalat cu ceai de musetel...au trecut cateva zile,si acu plange de rupe cand face pipi,nu stiu incotro- sa apuc.Pediatra a zis sa merg la Iasi la chirurgie pediatrica,pt. decalotare s-au circumcizie..dar nu stiu ce sa fac..a spus ca mai tarziu va fi si mai greu.Eu inclin pentru circumcizie,dar stiu ca trebuie anestezie generala si eu ma tem...
sunt asa de obosita si ametita ca-mi vine sa plang continuu,nu am pe nimeni sa vina ;la mine..soacra la serviciu,mama e ocupata,prietenele nu prea mai vin pe la mine de cand am nascut,si am concluzionat eu:"prietenul la nevoie se cunoaste"
NU MAI POTTTTTT,LASATI-MA SA PLANG AICI ,dorm copiii si nu pot tipa prin casa...
Asa,daca nu v-am plictisit,rog si eu sa primesc modul de administrare a picaturilor de fier,poate Oana-de la Iesi....
Ma duc sa ma apuc de alte alea,casa mea e cu susu-n jos,dar asa le las,simt ca le fac degeaba,fac doar mancare si atat...
Hai ca va pup,nu ma mai plang,bine ca sunt sanatoasa sa ma pot ingriji de toate....celelalte trec si vin si tot asa...
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Amethyst spune:
ooana, nu ma pricep sa-ti zic ceva referitor la problema lui Iosua, pune intrebarea la sectiunea 'parintii intreaba, parintii raspund', sigur au mai trecut si alte mamici prin asta.
In alta ordine de idei, m-am indragostit de Aaron. Eu n-am vazut vreodata baietel mai frumos decat el! Foarte serios iti spun si imi pare rau ca de-abia acum am aruncat ochii pe pozele voastre. Si ti-a mostenit parul ala superb. Si Iosua ii calca pe urme. Nu stiu daca la par, dar in rest :). Nu te opreste lumea pe strada cand te vede cu asa minuni de copii?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Vivela spune:
quote:
Originally posted by oaana
Buna tuturor,nici eu nu sunt prea bine,dar merg inainte.Sunt obisita,plictisita,ma dor mainile,desi nu-l tin mult in brate Aaron e greu si ma rupe de spate...sunt extenuata,as vrea sa merg intr-o padure ,sa fie cald si sa ma asez pe un pat de frunze,macar o ora sa nu aud decat ce include padurea.....fac si eu ca familia Puric de la desemnele Lupidoo"dorim un nou catel,vrem liniste si pace ,dar mai ales linisteeeeee"
Iosua e mofturos din cale-afara,nu stiu cine m-a pus sa-l spal cu seringa(fara ac)cu jet la cuculetz-la el nu se decaloteaza deloc-ca mi s-a parut mie ca e rosu...asa,si l-am spalat cu ceai de musetel...au trecut cateva zile,si acu plange de rupe cand face pipi,nu stiu incotro- sa apuc.Pediatra a zis sa merg la Iasi la chirurgie pediatrica,pt. decalotare s-au circumcizie..dar nu stiu ce sa fac..a spus ca mai tarziu va fi si mai greu.Eu inclin pentru circumcizie,dar stiu ca trebuie anestezie generala si eu ma tem...sunt asa de obosita si ametita ca-mi vine sa plang continuu,nu am pe nimeni sa vina ;la mine..soacra la serviciu,mama e ocupata,prietenele nu prea mai vin pe la mine de cand am nascut,si am concluzionat eu:"prietenul la nevoie se cunoaste"
NU MAI POTTTTTT,LASATI-MA SA PLANG AICI ,dorm copiii si nu pot tipa prin casa...
Asa,daca nu v-am plictisit,rog si eu sa primesc modul de administrare a picaturilor de fier,poate Oana-de la Iesi....
Ma duc sa ma apuc de alte alea,casa mea e cu susu-n jos,dar asa le las,simt ca le fac degeaba,fac doar mancare si atat...
Hai ca va pup,nu ma mai plang,bine ca sunt sanatoasa sa ma pot ingriji de toate....celelalte trec si vin si tot asa...
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Oana, nu vreau sa te speri, dar nu cred ca ai procedat prea bine. Daca il ustura, e clar ca ai deranjat ceva acolo. In locul tau as merge la medic cat mai repede, nu cred ca e de joaca.
Si de ce vrei circumcizie? Din motive religioase? Daca nu, da un search pe google sa vezi ce inseamna asta. Daca da, nu mai spun nimic (si-asa am "deranjat" astazi un amic cu conceptiile mele religioase, de nu cred ca o sa mai vorbeasca ever cu mine!!).
Orice ai decide, ii doresc multa sanatate lui Iosua .
Si poti sa te plangi cat vrei aici, si noi facem la fel .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
aylin_tarcan spune:
oana, uite aici ce mi-am salvat eu: Se da in perioada 6-12 luni ale lui bebe cate 1 sau 2 mg /kg corp / zi. Iar 1 picatura = 2,5 mg. despre fier e vorba. sa treaca repede starea asta. si mergi cu el la doctor, ca e cel mai bine. paza buna trece primejdia rea.
am fost cu alma la doctor, si am inteles ca are o rinita de sezon (dar si cu tuse). sa ii dau eurespal sirop cate 4 ml de 3 ori pe zi. ser fiziologic si marimer. daca se pricepe cineva si e pe receptie...
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
AndraZ spune:
ziua buna la toata lumea!
am luat si eu pauza din invatat azi ca nu se mai putea....imi crapa si ultimul neuron ramas in viata.
luna, merci mult pt informatii. le-am citit de atunci insa nu am avut timp sa-ti raspund.
karli, am admirat adeluta! scumpa foc! la fel ca si "petele" anyei, ca si david al vivelei, ca si andrei al nonnei, matei al simonei, matei al fiannei, alma lui petra (parca am retinut eu ca iti place "a lui petra", nu? ), andrei de mihaela, iris de lacramioara, daria de dana, lorina de lavi, una de lia si tot asa. ca de azi de dimineata numai la poze ma uit. frumosi foc toti! cred ca noi sigur ne incuscrim intre noi.
vb zilele trecute despre intoarcerea la munca. eu una nu m-as intoarce, insa din toamna va trebui sa o fac pt ca dpdv financiar stam cam pe piuneze si, sincera sa fiu, nu stiu cat de fericita as fi daca nu mi-as permite sa-i iau copilului ce are nevoie, dar stau cu el acasa. asa ca, pt fericirea ei si a noastra, ma voi intoarce la munca...desi imi va fi f greu.
mai vb si despre refuzul copilului de a manca. si eu m-am confruntat cu asta, insa am gasit si "buba": Mara vroia ca fiecare supa/piure sa contina radacina de patrunjel. dc mancarea nu are asa ceva, nu deschide gura. Oana ( ghinetz) iti inteleg starea pt ca asa eram si eu cand Mara refuza mancarea. am luat-o practic de la capat cu diversificarea. nu am trecut inapoi pe lapte, dar am luat iar legumele pe rand, adaugand cate una in fiecare zi ( din cele deja introduse)si facand diverse combinatii, cate 2-3 in fiecare zi. pana am observat ce ii place si ce nu. si de atunci "inventez" cate o "concentratie" noua in fiecare zi, ca sa nu se plictiseasca. sper ac victor al tau sa fie "cooperant" de acum inainte si sa iti mai vina si tie inima la loc.
noi inca n-am facut vaccinul de 6 luni pt ca Mara a fost putin racita si abia maine sau la inceputul saptamanii viitoare ne intepam. atunci vom vedea si cum facem cu fierul si cu restul, ca nu as vrea sa i le dau dupa capul meu. poate asa vedem si cand facem dozarea de anticorpi a Marei pt intoleranta la gluten.....mi-e teama de mor de cate analize va face, dar sper ca rezultatele sa fie bune si ea sa fie sanatoasa.
aaaa....mi-am adus aminte: Felicitari pt !!!!!!...pt toti cei care au dinti, ca noi mai asteptam! deocamdata ne batem cu o iritatie urata la fundulet ( de la pipi si kk acid) si poate ca dupa ce trece asta ne dau si noua dintii.
Andra de Mara Teodora
Povestea Marei