Gravidute si mamici de Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Adryana_4u spune:
Fetelor, numai ce am vorbit cu sotul colegei mele de birou, care era si ea insarcinata (cu 2 saptamani mai micuta sarcina decat a mea)... M-a anuntat ca azi noapte a nascut o fetita de 2,800 kg si 50 cm, la ora 00:05, ca sa fie de 1 feb ( e ziua taticului azi ) va dati seama cat de fericiti erau...
Aseara la ora 9 i s-a rupt apa, si la 12:05 a nascut...va dati seama cat de usor....super! Este pacienta dr-ului Rusa.
Acuma m-am pus pe ganduri...toata lumea naste in jurul meu, numai eu parca astept de o vesnicie....
Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
docdecap spune:
am aparut si eu online!!
Tinna, la 17.30 ramasese dupa ultimlele mele calcule. adica eu am zis asa si nu m-a contrazis nime...
Bisous, scuze de intarzierea raspunsului, tinuta e de dans din buric. o sa fim multe cadane si o sa fie fun
elena, deiutz, tinna, sa stiti ca am primit mai nou un storcator de fructe, daca va mai raman morcovi de dat...
Creem, sa-ti traiasca mica crestina! Ne gandeam si noi sa facem acolo botezul, acolo am facut si cununia. Si-a facut parintele Picu numarul de glume, da' nici eu nu m-am lasat mai prejos. pacat ca la botez o sa vorbeasca cu nasa, si n-o sa-i pot raspunde eu... tin minte ca la nunta mi-a dat sa musc din piscotul cu vin (era grasa de cotnari) si mi-a zis sa musc cu incredere, si eu i-am zis ca "nu pot parinte, sunt la cura de slabire". cred ca nu se astepta...
EDIT: nu mai stiu daca am tinut minte bine, LA MULTI ANI Yannia, daca nu am nimerit, sper ca peste ocean se primesc urari si cu intarziere/anticipatie!!
pupici,
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by docdecap
am aparut si eu online!!
Tinna, la 17.30 ramasese dupa ultimlele mele calcule. adica eu am zis asa si nu m-a contrazis nime...
Bisous, scuze de intarzierea raspunsului, tinuta e de dans din buric. o sa fim multe cadane si o sa fie fun
Hi hi, Monica, daca tinuta e de dans din buric e supeeer! Ca eu am acum un buriiic d-ala de gravida in 9 luni... numai bun de dansat din el
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 15 de zile !!!
Tinna S. spune:
Elena81 si deiutz, voi la ce ora aveti programare la cabinet la dr. pe 6 feb? Pe mine m-a chemat pe la 15.15...
De-abia astept, stau ca pe ace, ca atunci aflu sigur sigur daca nasc si eu pe 7...
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 15 de zile !!!
mav spune:
Salut!
Tinna
tztztz... Moni, dansuri din buric zici? Pai ce facem cu minorii...?
Am trecut pe aci in graba, sa-mi laud varsatorul: a mancat broccoli+ardei gras+carnita (evident+ketchup, ca fara nu-l convingeam). Ce victorie!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Fetelor, numai ce am vorbit cu sotul colegei mele de birou, care era si ea insarcinata (cu 2 saptamani mai micuta sarcina decat a mea)... M-a anuntat ca azi noapte a nascut o fetita de 2,800 kg si 50 cm, la ora 00:05, ca sa fie de 1 feb ( e ziua taticului azi ) va dati seama cat de fericiti erau...
Aseara la ora 9 i s-a rupt apa, si la 12:05 a nascut...va dati seama cat de usor....super! Este pacienta dr-ului Rusa.
Acuma m-am pus pe ganduri...toata lumea naste in jurul meu, numai eu parca astept de o vesnicie....
Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adriana, nu-ti doresc sa ajungi chiar ca mine, in fond am nascut la 41s2z... dar asa, preventiv, nu deveni deja nerabdatoare, ca daca e sa astepti ca mine...
fata si o sa fie bine!!
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
deiutz spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Elena81 si deiutz, voi la ce ora aveti programare la cabinet la dr. pe 6 feb? Pe mine m-a chemat pe la 15.15...
De-abia astept, stau ca pe ace, ca atunci aflu sigur sigur daca nasc si eu pe 7...
AMR maxim 15 de zile !!!
Tinna, eu am programare la ora 17.00...
isidora spune:
YANNIA daca e ziua ta!!! Sa fii sanatoasa ,nastere usoara si o printesa asa cum iti doresti!
Madaluta, daca poti , sa ma iei la 17 .15 min.-pana la 17.30 ajungem,nu?-de pe Dumitru Marinescu,strada cu Marvimexul,care da in Fulgerului.Te astept la Agentia Imobiliara ,pe aceeasi parte cu Marvimexul,daca vii de pe Eliberarii.Daca ti-am facut parul cret deja,te sun pe la 17. 10 si mai vb. si multumesc mult!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
madaluta spune:
isidora: s-a facut..te iau de acolo. voiam sa te sun, dar ma gandeam sa nu deranjez la ora asta. eu voiam sa iti propun sa ne intalnim la capatul delalat al strazii tale, adica la intersectia cu dezrobirii, la tramvai, k sa coboram direct la delfinariu, dar e bine si la marvimex.
altcineva, cine se mai inscrie, pe cine mai iau?
Bisous..vii cu Inasi cu mav, sau trecem sa te luam si pe tine?
In alta ordine de idei: AM CREAT O ADRESA DE MAIL COMUNA, UNDE PUTEM POSTA DIFERITE INFORMATII DE INTERES GENERAL,SAU DE UNDE PUTEM LUA ASTFEL DE INFORMATII
adresa este:
mami_gravi_ct@yahoo.com
ID-ul l-am trimis pe Pm catorva fete din listuta( nu va suparati k nu l-am trimis tuturor, dar nu am timp )iar celelate care nu l-au primit si il vor, sa ne atentioneze si una din noi i-l va trimite imediat...
Am postat dejaacolo multe carti despre BB..
cand voi avea timp pun si muzica ..tot pt bb
Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
andicu spune:
Mada, eu vin cu masina, da ma gandeam,daca se poate, sa ne intalnim cumva sa mergem impreuna sau sa ne vedem la scara, sa urcam toate. Eu stau pe Merisor de la Brick cum vii, intre Fulgerului si Baba Novac.
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi