Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

andicu, am o MAAAARE rugaminte la tine...te rog frumos, daca poti sa-mi dai detalii mai amanuntite despre cum sa ajung la cabinetul d-nei dr. Sima....am sunat ieri, dar nu a raspuns nimeni, si m-am hotarat sa ma duc sa caut, insa am gasit cu totul altceva, am dat peste o pediatra....se cheama..Blacioti(ati auzit ceva de ea???)...mie una, sincer, nu mi-a facut impresie buna, dar...
Am vazut ca tu esti foarte incantata de d-na Sima, si asa ca as merge pe mana ta, dar nu reusesc sa dau de ea....poti sa-mi explici, asa, ca la prosti cum ajung acolo? PLS

Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adriana, ti-am dat PM. Sper sa gasesti.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna dimineata la mamici si burtici!
Creem-Felicitarei proaspetei increstinate Maria Sofia!Sa-i dea D-zeu sanatate tot ce-si doreste in viata si muuuulta fericire!
Tinna,Deiutz si Elena fac si eu galerie alaturi de fete pentru voi.Nastere usoara si recuperare rapida va doresc din toata inima!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 34+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cu galeria, eu zic sa incepem cu Adryana, ca mai are 3 zile, si sa continuam cu Deiutz, Elena si Tinna !!!
NASTERI USOARE FETELOR SI SA AVETI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI SI CUMINTI!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

madaluta, eu am intrebat-o pe dr daca lucreaza cu o firma anume, si ea mi-a dat nr. se numeste cord blood. daca vrei, iti dau nr. trebuie sunat cu o luna si ceva inainte, adica eu am sunat la fix.

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

MAdaluta si noi ne-am interesat si tot CORD BLOOD CENTER RO
ne-a recomandat dr.

Am pus citeva intrebari, insa ni s-a spus ca e prea devreme. Avind in vedere ca noi avem sarcini de virste apropiate ar trebui cam peste 1 - 1 1/2 luna sa cerem informtii legate de pasi.
Vezi ca pe prima pagina este adresa site-ului lor. Gasesti si acolo multe inform.
Noi pina acum ne-am manifestat doar intentia, informatia de baza... in detaliu ... sa ne ami linistim putin cu mutatul.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?Azi e marea intalnire...ce as fi vrut si eu dar...Distractie placuta fetelor.Maine ies si eu din casa dupa 2 saptamani.Ieri printisorul nostru a facut 2 saptamani.
Corina bine ai venit! Prietena mea a fost si ea la dr Ionescu Tudor la inceputul sarcinii pt ca fusese pacienta lui dinainte si cand s-a dus sa ii confirme sarcina i-a zis:"sa nu te astepti sa vin la nastere".Asa ca a schimbat dr imediat.Dar bine ca i-a zis din timp.
Incep si eu galeria:
Adriana
Deiutz
TinnaS
Elena81

toate fetele
Mada mami de Iannis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumim pentru felicitari!
Avem poze si cu Sofia noastra, dar nu prea reusesc eu sa imi fac timp...ca trebuie sa imi fac un cont si pe un site cu poze si abia dupa ceea sa le incarc.
Preturile sunt ok la Sf. Mina, adica 400 mii cu chitanta si 150 Ron fara. Au platit nasii! Mie mi-a placut slujba si atmosfera de acolo, cu toate emotiile....

Pupici! ca iar s-a trezit. Ziua nu doarme mai mult de jumatate de ora odata si cand se trezeste ma striga, nu vrea deloc singura

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru galerie (face asa de bine la psihic!!!), numai ca AMR-ul meu de 3 zile este pana la DPN...insa bebita chiar nu-mi da nici un semn ca ar vrea sa iasa...l-a contrazis deja de 2 ori pe doctor, care ne spunea ca pana la sfarsitul lunii inauarie este la mine in brate...uite ca nu...si se repeta iarasi istoria, ca si cu angi, ca si cu docdecap, ca si cu alte fete care s-au rugat de bebei sa iasa....numai ca doc si angi au baietei, ei cica asa ies, mai tarziu....sper ca a mea sa nu ne faca vreo surpriza, si pana la urma sa fie baietel....
Oricum, sunt taaaaare nerabdatoare sa-mi vad si eu printesuca...sa vad si eu ce am adapostit in burtica atata timp (am senzatia ca am burtica dintotdeauna) nu stiu cum o sa ma reacomodez fara ea....
pup fetele dragi

Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Buna ziua la toata lumea!

Multumesc din toata inima pentru galerie si pentru urari! Sper sa fie totul bine nu numai pentru mine ci si pentru celelalte gravidute!
Elena si Tinna asa e, cred ca avem toate sansele sa fim colege "de suferinta", parca si vad cum joi, pe 07.02, o sa se vada din departare cum pe usile si geamurile spitalului o sa isi faca aparitia frunzele de morcov De la noi!!!

Ieri dupa-amiaza, la CTV a fost invitata d-na dr. Tomescu. A mai vazut cineva? Sau doar eu m-am uitat cum a vorbit despre infertilitate si sarcina?

Despre noi...Eu ma misc din ce in ce mai greu, cu somnul este si mai mare problema ca, din cauza de dureri de oase, nu pot dormi pe nicio parte, contractii nu am avut pana acum. Gargaritza in schimb...este o vioaie, se misca, se suceste, se invarte...In curand cred ca o sa ajung la parerea unor prietene care dupa ce au vazut/simtit ce se intampla in burta mea mi-au spus ca musai, dar musai trebuie sa ii spunem si VAN DAMME

Va pup!

Mergi la inceput