Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristina, bine ai venit! Sa-ti creasca mare si frumoasa micutza Alexandra! (mesajele tale apar un pic mai tarziu, ca sunt moderate)

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

Eu am folosit pt hemoroizi (si pentru fisuri) care m-au omorat in ultima luna de sarcina si apoi dupa ce am nascut Detralex, la recomandarea medicului ginecolog, cand i-am zis ca nu a avut efect hemorzon

Tin sa mentionez ca alaptez si a zis ca a mai dat la mamici in aceeasi situatie ca si mine si totul a fost ok.

La mine, s-au vazut efectele cam la 2 zile dupa ce am luat (nici nu puteam sa stau in fund).

Sper sa va fiu de folos celor aflate in suferinta

multumesc mult dar darfiind faptul ca eu sunt aici nu coincid med. imi poti spune principiul activ te rog?

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cristina scz...

bine ai venit !

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Slimatei, am gasit prospectul pe net si iti dau copy/paste:

Prezentare si compozitie: Cutie cu 30 drajeuri. Fractiune flavonoidica micronizata 500 mg; diosmina 450 mg; hesperidina 50 mg.

Indicatii terapeutice: Tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala.

Sper sa te ajute.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

CrisVa, te-am trecut in listuta. Mai posteaza repede 6 mesaje ca sa-ti apara in timp real raspunsurile.

Flory, eu am reusit sa folosesc wrapul pentru ca am primit cu el si o carte de instructiuni. Altfel te asigur ca nu miscam nimic! Sunt vreo 6 variante care merg de la nastere si vreo 5 dupa ce-si poate mentine capul bine.

Am mai pus la semnatura inca o varianta de folosire a wrapului. Asta mie mi s-a parut cea mai comoda. Pot sa incerc sa explic daca vreti, cu poze bineinteles. Imi pare rau ca nu am un scanner sa trimit pe mail instructiunile! Pentru cine are experienta cu wrapul, vi se pare corect cum sta?

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Si eu vreau adresa de mail si parola ca sa vad si eu poze cu voi si sa pot trimite si eu.....

Si eu am un wrap dar nu stiu sa-l folosesc....l-a cumparat o prietene de la un second hand si e foarte fain dar nu-mi place cum sta fetita in el ....ii sta coloana incovoiata.
ori nu stiu eu sa o pun

nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

inca ceva fetelor.......care ii dati pe bebei cu ulei de masline....din ala ce se foloseste la gatit sau este un ulei special pt bebe?

nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Daria, activeaza-ti PM-ul ca sa-ti pot trimite parola.
Pediatra mi-a zis sa folosesc ulei extravirgin, iti dai seama ce salata facem! :) Dar s-ar putea sa nu conteze de care e...

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Alina multumim pentru aprecieri.
Chestia cu gemenii univitelini o stiam si eu, dar nu stiam ca asta este singura cauza a "stangaciei".
Ce e drept, stiu ca gemenii cam toti sunt unul stangaci si unul dreptaci, cel putin toti gemenii pe care ii cunosc eu asa sunt.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris bine ai venit printre noi!!
miha si darleena, multumesc de raspuns!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput