Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by nelone77

Salutare,

si eu mai sunt... Azi mergem sa cumparam bautura ptr botez.
Care ati avut botezul: cam cita bautura sa luam? Avem cam 60 invitati, 90% tineri
2. Cam cit trebe dat la popa? cit cotizeaza nasu? Eu habar n-am...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

vad ca esti din deva, preturile difera mult de bucuresti!!
la noi in TM se plateste la biserica intre 60-80 ron, bani care se dau inainte de parinti, cand faci rezervarea la biserica. mai departe e pb lor cum se descurca cu nasii sa "decarteze" banii.

noi la 40 de pers am luat 6 sticle de garone (din care am ramas cu 3 sticle!!), 6 litri de vin din care am ramas cu 2! si vreo 6 litri de palinca (ca asta au preferat!) din care am ramas cu 3 litri! suc nu mai stiu...
si la noi au fost 98% tineri!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna!!!! sa aveti un somnic usor si pufos!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by nelone77

Mersi pt raspuns, Anca!

Bine ai venit printre noi, Cristina! Sa iti creasca mare si sanatoasa bebelina!! Cum e sa fi mamica?

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Multumesc tuturor mamicilor care ne-au urat de bine, asemenea va doresc si eu, sa aveti bebelusi sanatosi si cuminti.

Nu stiu cum e sa fii mamica.

Cred ca inca nu realizez, in sensul ca de cand am nascut, consider ca mi s-a potrivit rolul de mamica ca o manusa, cu tot ce implica acest lucru (voi stiti cel mai bine).

Probabil ma voi simti "mai mamica" mai incolo, cand ma voi obisnui cu ideea ca am putut fi in stare sa dau nastere unui copil atat de perfect (cioara normal ca isi lauda puiul ei)

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Am pus si poze, ca eu deja va stiu bebe-ii, e timpul sa o cunoasteti si voi pe Alexandra Maria.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna mamicilor!

Imi permit si eu sa ma bag in seama, sper sa nu deranjez pe nimeni. BB-le nostru e nascut in iunie 2007. In seara asta avand un pic de timp liber si hoinarind pe forum am intrat un pic si pe forumul vostru si am vazut ca aveti unele nelamuriri (mi-am permis sa va raspund avand un pic mai multa experienta in plus fata de voi in meseria de mamica).

In leg cu uleiul: ulei de masline extravirgin dupa fiecare baita (pe cat posibil)

In leg cu botezul: noi am facut in oct. Taica popa in Buc percepe 1.5 mil la inc apoi inca 1.5 (adica dupa botez). Nasii se ocupa cu biserica (le va trebui o copie de pe certif de nastere al lui bb), lumanari, hainutele de dupa botez.

Daca mai aveti intrebari...

http://community.webshots.com/user/timur2701

Mergi la inceput

Eu cam am samanta de vorba. I-am facut masaj si baita Alexandrei,acum doarme si sforaie, asa ca nu mai am treaba...
Noi la masaj ii dam cu ulei de la Johnsons si dupa baita ocazional cu crema Mustela

Cred ca sunt singura pe aici, asa ca va doresc noapte buna.

Poze

Mergi la inceput

Nimeni, nimeni pe aici?

Va doresc somn usor si vise placute!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Oana unde ai gasit masinuta aia toata colorata .... e superrr.Si noi vrem
Ank Raul 17.10.2007

Masinuta colorata e de la buni adica de la soacra-mea, care ne e tare draga si cred ca si noi ei . Nu stiu cat a costat exact, cred ca in jur de 2 mil si e pt cand o sa stea fetita in fundulet; are si niste melodii, oglinda retrovizoare si cheie de contact .

CrisVa, si Alexandra mea are tot patut de la Graco si ne place tare mult muzica de la el .

Jasmin, eu sunt sigura ca usor, usor o sa reusesti sa ii faci cat de cat un program puiului tau; sau mai precis, o sa isi faca singur program; ai dreptate cand spui ca el acum e foarte mic si daca are nevoie sa te simta aproape, asta e; dar mai e si partea cu odihna si linistea ta... care nu e de neglijat

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Nu e prea devreme pentru fontanela inchisa total ??? Eu stiam ca nu e bine sa se inchida minim pana la 6 luni, ideal la un an .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Doctorul mi-a spus ca nu e nici o problema, Sophia s-a nascut cu fontanela de 1/1 deci foarte mica , semn ca m-am mineralizat suficient in sarcina. La 2 luni era deja punctiforma si la 2 luni jumate se pare ca e inchisa. Capul creste din suturile craniene, nu din fontanela. Fontanela este o zona in care osul cranian e inca la nivel de cartilagiu. Exista chiar posibilitatea ca fontanela sa se inchida si bebelusul sa aibe forme de rahitism.

Oricum eu ii dau o singura picatura de Vigantol, cu de la mine putere.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Anacami, am mai consultat un pediatru si ne-a zis la fel, ca fontanela e spaima mamelor, dar ca de fapt atata timp cat creste perimetrul cranian nu e o problema. Si a crecut ca are ditai capaliga...

Vasari, avem razboi deschis cu caciulitele (nu te lasa pacalita de sapcuta pusa doar de forma in poze). In special uram caciulitele care se leaga sub barbie... Am vazut pozele cu frumoasa Maria dar am o intrebare in legatura cu wrapul, nu trebuia sa stea cu cap cu tot inauntru ?

Nu stiu ce a fost cu Sophia ca toata noaptea a fost agitata, i-am dat sa pape de vreo 3 ori, mai mult ca sa o ajut sa adoarma la loc.

Ieri ne-am plimbat cu Anne_Ma si fetita ei Ioana, care este o dulceata. A dormit neintoarsa cat am stat afara, pe cand a mea a motatit cate 10 minute si in rest a gogonat ochii mari...

mami de Sophia

Mergi la inceput