Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

Buna ziua mamici

Numele meu este Cristina si va citesc inca de cand eram insarcinata, dar nu am avut curajul pana acum sa scriu.

Am o fetita, Alexandra Maria, nascuta pe data de 13.12.2007, la ora 21.20,nastere normala, 3250 gr, 50 cm.
Sper sa ne primiti in randul vostru.

Va doresc multa sanatate atat voua cat si puiutilor vostri.

Bine ai venit, Cristina! Sper sa te simti bine alaturi de noi. Fetele care va ocupati de listuta, adaugati si datele ei?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Multumim pentru urari.

Am inceput sa va citesc cam din luna a sasea de sarcina si mereu am gasit raspunsurile la intrebarile pe care mi le puneam mereu in gand, de multe ori neindraznind sa intreb pe cineva. Alaturi de voi, am avut sarcina mai usooara, nasterea parca si ea a fost la fel, pentru ca in fiecare etapa a ei, imi aduceam aminte ce vorbeati voi si chiar m-a ajutat

La fel, cand am ajuns acasa cu bebelina, imi aduceam aminte de fetele care deja au trecut prin asta si care ne-au impartasit experientele lor, ca sa le fie de folos celor care nu au un manual de crestere a copilului.

Ce bine ar fi fost daca am fi primit si instructiuni de folosire odata cu iesirea din spital.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Nu mai este nimeni pe aici?

Cristina si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Jasmin bine ai revenit printre noi. Sa-ti traiasca bebelinul "raut". Imi pare rau ca te solicita atat, dar o sa treaca si perioada asta si sa vezi cand vei vrea tu sa mai stai cu el si nu mai are el chef.
Si eu am trecut prin starile astea la inceput, cand plangea Kara fara intrerupere si nu mai stiam ce sa ii fac. Aveam momente in care ma enervam groaznic pe ea, dar imi dadeam seama ca ea saraca nu are nicio vina si ca de fapt eu sunt aia care nu stie ce sa ii faca sa taca. In fine...acum e mai bine, nu ma mai enervez si nici ea nu ma mai solicita atat. Sta cumintica si singura...normal ca nu foarte mult timp, dar sta.

BB si Kara isi baga tot pumnul stang in gura de mai are un pic si il inghite. Si bineinteles ca are balele pana la brau. Si isi mesteca limba aia de zici ca e cel mai bun lucru de pe lume
Chiar acum i-am facut niste poze...o sa le pun mai incolo la semnatura

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

bine ai venit cristina

nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Mersi pt raspuns, Anca!

Bine ai venit printre noi, Cristina! Sa iti creasca mare si sanatoasa bebelina!! Cum e sa fi mamica?

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am si eu o intrebare: copiii vostri ce mana folosesc mai mult?
Kara isi baga pumnul stang in gura si mai nou apuca jucariile, insa tot cu stanga. Cu dreapta nu vrea.
Oare o fi stangace? Eu sunt si poate ma mosteneste????

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si la a mea tot stanga e mai gustoasa, sigur nu ma mosteneste, eu sunt super-dreptace, mana stanga e mai mult pentru simetrie. Ta-su e oarecum ambidextru

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna fetelor,

Stefi, imi pare tare rau ca suferi dublu, sa zic asa. Sa stii ca si eu am probleme pe partea aia,incearca cu unguent de galbenele (nu crema, unguent), dar si bepanthen sau o crema pe baza de lanolina ca pentru piept. Ce mai functioneaza bine sunt cremele pe baza de oxid de zinc, cele pentru bb-i, ca protejeaza zona de umezeala si asa se reface tesutul. Incearca!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

of..adina numa' certata cu tati de floris mai lipsea... sper sa se remedieze intr-un fel sau altul...

de incercat pt. ragadi de numa' cu ce..nu am incercat ..si sincer nimic nu da rezultate..si eu am crezut ca crema pe baza de oxid de zinc va da rezultate... as vrea sa stiu cum se chiama galbenele aici ca numai cu alea nu am incercat si vad ca voi aveti mare incredere in ele..dar nustiu cum sa fac rost.....acum am terminat antibioticele..si vad ca sfarcurile incep iar sa se inflameze..sincer nustiu ce sa ma mai fac.. nici fionul nu mai da rezultate..cateodata de dureri mai iau cate un paracetamol..dar nustiu cat de bine face ..caci imi pare ca imi pierd productia..o fi de la el sau de la faptul ca ultimele zile nu mai suport sa o tin mult la san..ea ar vrea sa ma mai molfaie ca pe suzeta dar eu pe cat pot sa suport o fac...dar in rest nu mai rezist... si plange saracutza... si nustiu ce sa fac..sa o mai distrag..ca suzeta nu mi-o mai accepta deloc...si ceai de musetel nu vreau sa-i mai dau caci imi salta o masa si mi se umple prea tare sanii si ar insemna sa ma pompez..si..si... in plus am inteles ca de la ceai ei slabesc..nici asta nustiu de ce..

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Darleena, a mea foloseste ambele maini. Pana la cot daca poate. In biserica si-a papat palma dreapta, acasa ii plac degetele de la stanga.
Mi-a placut "strengarita" ta!! E super! Si comentariile la fel. Mai ales cea unde se uita daca e curat pe jos :)

Pentru "stangacie" :) este alta explicatie. Nu se mosteneste. Sunt gemeni univitelini, iar unul dintre ei dispare in timpul sarcinii (in primele zile). Se pare ca majoritatea sarcinilor sunt asa, doar ca nu stim noi.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput