Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
adra_bell spune:
Eu sunt....Caut un scaun auto, dar sa fie ieftin, autorizat si pana la 36 de kg. Nici nu am pretentii, nu?!
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Aralia spune:
Eu sunt pe aici, Anca.
Nu mai stiu daca tu ziceai ca ai inceput sa lucrezi, pe mine m-a mancat in fund sa iau o traducere de facut, sa produc si eu un ban, si acum e fata asa de agitata! De joi de cand am luat lucrarea am facut 9 pagini din 80, si trebuie s-o termin pana vineri. Imi vine sa plang de ciuda, ca nu pot sa zic n-am facut-o ca am copil mic, nu trebuia s-o iau!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
nelone77 spune:
Salutare,
si eu mai sunt... Azi mergem sa cumparam bautura ptr botez.
Care ati avut botezul: cam cita bautura sa luam? Avem cam 60 invitati, 90% tineri
2. Cam cit trebe dat la popa? cit cotizeaza nasu? Eu habar n-am...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
Victo spune:
eu mai sunt..astept sa se scoale piti sa papaceasca.
acum el mananca la 4-5 ore..vai.as muri sa ii tot dau la 2 ore sa manance.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
intrebare: cat de repede pot sa inceapa sa iasa dintisorii???
Teoretic dupa 3 luni si semnele ar fi cele care le-ai spus,namai ca poate sa dureze si cateva luni pana sparge gingia.
Robert a balit si si-a ros pumnii de pe la 4 luni,dar primul dintisor a iesit la un an.
Acum vad ca si Amira face balonase...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
CrisVa spune:
Buna ziua mamici
Numele meu este Cristina si va citesc inca de cand eram insarcinata, dar nu am avut curajul pana acum sa scriu.
Am o fetita, Alexandra Maria, nascuta pe data de 13.12.2007, la ora 21.20,nastere normala, 3250 gr, 50 cm.
Sper sa ne primiti in randul vostru.
Va doresc multa sanatate atat voua cat si puiutilor vostri.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Eu sunt pe aici, Anca.
Nu mai stiu daca tu ziceai ca ai inceput sa lucrezi, pe mine m-a mancat in fund sa iau o traducere de facut, sa produc si eu un ban, si acum e fata asa de agitata! De joi de cand am luat lucrarea am facut 9 pagini din 80, si trebuie s-o termin pana vineri. Imi vine sa plang de ciuda, ca nu pot sa zic n-am facut-o ca am copil mic, nu trebuia s-o iau!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
Da ,eu am inceput munca si la fel stau cam prost cu termenele de predare ca lucrez mai mult noaptea dupa ce se culca pitica.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Salutare,
si eu mai sunt... Azi mergem sa cumparam bautura ptr botez.
Care ati avut botezul: cam cita bautura sa luam? Avem cam 60 invitati, 90% tineri
2. Cam cit trebe dat la popa? cit cotizeaza nasu? Eu habar n-am...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
noi la 54 de persoane am avut 50 de sticle de vin,din care 10 ni le-au dat inapoi si 6 sticle de whiski ,restul am luat de la ei si nu pot sa iti spun ce cantitati au fost.
Nasul a dat 2 mil la popa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Vreau sa va intreb ceva: cand copilul urla si nimic nu-l poate face sa se potoleasca nu simtiti ca vreti sa va duceti in lumea larga? Ca eu da... de cateva ori am si tipat la el... binenteles ca pe urma m-am simtit vinovata... uneori simt ca o iau razna. Spuneti-mi si mie ce sa fac in momente din asta. Dar sa tineti seama de faptul ca stau cu el tot timpul 24/24, ca nu am pe nimeni care sa ma ajute cu el. Dan nu sta prea mult cu copilul, caci invata pt scoala de soferi. Haideti, dati-mi niste idei. Va pup pe toate cu drag.
Eu nu stau chiar 24/24 cu amandoi,doar de dimineata pana seara. Si da...imi vine uneori sa ma duc in padure sa tip si sa vin inapoi,dar ce sa fac cu ei?Cu cine-i las? De cele mai multe ori Robert incaseaza ocarile,bietul de el,dsr el e mai mare si face prostioarele cele mai multe.Imi dau seama ca gresesc,ca nu e decat faptul ca oboseala ma aduce la capatul rabdarii si imi cer iertare si el imi zice atat de dulce:"te iubesc mami"
Poate ca si noi gresim ca avem prea multe asteptari de la copilasii nostri,ca ne-am facut o imagine idilica despre bebelusi...In reclamele alea frumose de la tv nu spune nimeni ca bebelusii plang,chiar si urla uneori,ca vor in brate,ca e greu fara nici un fel de ajutor din afara...
Dar noi suntem niste super mamici si o vom scoate la capat. Asa e?
Peste cativa ani o sa-ti aduci aminte cu melancolie de clipele astea. flo]
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
CrisVa spune:
Eu am folosit pt hemoroizi (si pentru fisuri) care m-au omorat in ultima luna de sarcina si apoi dupa ce am nascut Detralex, la recomandarea medicului ginecolog, cand i-am zis ca nu a avut efect hemorzon
Tin sa mentionez ca alaptez si a zis ca a mai dat la mamici in aceeasi situatie ca si mine si totul a fost ok.
La mine, s-au vazut efectele cam la 2 zile dupa ce am luat (nici nu puteam sa stau in fund).
Sper sa va fiu de folos celor aflate in suferinta