Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
isabeluta spune:
Vreau sa urez
Dulcetei Erika de mami Devylla
Papanashului Andrei Serban de mami Roxana_G
Papanashului David de mami Andreeaiosif
Papanashului George Ionut de mami RGE!!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Off...Maria...am fost asa ametita de somn ca nu ti-am pastrat
Uite vine acu`
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by urmychancequote:
Originally posted by Sabina
urmy, mi-am editat mesaju ala plin de greseli, da tu ai fost mai rapida, LOL.
mai, da mama si sotul tau nu stiu ca cea mai sigura cale sa cresti un copil excesiv de bolnavicios e sa il tii in casa????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ce sa iti zic Sabina..suntem precauti. Daca o raci Tudor la primavara macar e mai mare, o sa aiba 6 luni, o sa treaca 3 luni de la ultima raceala. Daca era dupa sotul meu pana in aprilie copilul nu iesea din casa deloc (si asa a iesit f putin), iar maica-mea , desi a crescut doi copii si e medic, il cocoloseste si il imbraca f "bine" pe Tudor. Banuiesc ca la fel ne-a crescut si pe noi si nu am avut pb. Si sincer mi-e frica si mie sa imi iau bobarnace daca se imbolnaveste puiul mic.
Am zis ca pe al doilea copil il nasc in martie ca sa il pot scoate afara mai repede.
Urmy si eu stiu ca ar trebui copilul scos cat mai mult. Mie chiar mi-a spus doctoritza ca aerul rece ii face cel mai bine. Cu cat mai rece cu atat mai bine
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Andreea1002 bun venit. Nu ma intelege gresit, nu ma simt vinovata ca doarme cu mine ci doar ca uneori mai adormn cu el, si atunci simt ca pierd controlul. Si nu e numai asta, dar piticul creste si incepe sa refuze patutul. Eu zic ca-i trebuie si dragoste dar si disciplina. Si apoi am cumparat degeaba patutul ala, doar asa sa-l tin de mobila?
Si al meu adoarme tot numai la san, si e chin si munca in plus sa stau sa adoarma, apoi sa-l mut, uneori se trezeste.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
Ei , nici noi nu l-am luat de mobila, ziua mai doarme in el, sau daca nu doarme vb cu caruselul de care e pur si simplu. Si a mai dormit primele 2 luni jumate si noaptea.....o sa incerc sa o obisnuiesc iar, dar parca nu-mi vine...ca nu o mai am niciodata asa mica si langa mine...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
andreea1002 spune:
Sabina cred ca e de prisos sa-ti mai spun si eu ce superb este Gheo si ce poze frumoase faci...
Apropo, imi trimite si mie cineva parola de la contul comun? Vreau sa v-o arat si eu pe printesa mea . Multumesc.
bikmaria spune:
isabela multumesc pt,foarte buna
.
la multi ani sarbatoritilor de azi :
frumoasa domnisoaraERIKAde mamica DEVYLLA
mancaciosului ANDREI de mamica ROXANA
GEORGE IONUT de mami RGE
DAVID de mami ANDREEAIOSIF
sa cresteti mari ,frumosi si norocosi !1!
andreea1002 spune:
Am adormit printesa, ma duc si eu sa mananc ceva, asta asa , nu cumva sa se duca suncutele...
Glumesc, chiar mi-e foame.
sim_stoian spune:
Neatza!
Erika de mami Sabina Y
Andrei Serban de mami Rox
David de mami Andreeaiosif
George Ionut de mami RGE
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
danuta36 spune:
Neata!
Vin si eu sa urez 'La multi ani' sarbatoritilor de azi:Erika de mami Devylla,Andrei Serban de mami Roxana,David de mami andreeaiosif,George Ionut de mami RGE!
Roxana,Alinus multumim de urari.
Alinus am vazut eu bine,Teo era cu capul in jos cand l-a bagat preotul in apa??? Parca la Aniast mai vazusem asa ceva...pai cum sa nu fie speriati micutii?! Oau,ce 'moda'!!
Urmy sa stii ca si noua ne-a recomandat pediatra sa scoatem copilul la aer,cat se poate de des si vreau sa-ti zic ca am fost si in aglomeratii cu ea,dar n-a patit nimic..