Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Piciulika draga....nu te stresa. M'am regasit in postarea ta, acu vreo luna cred...la fel se intampla si la mine...manca des si nu mai stiam cat...la o ora chiar...prima parte a noptii in patut...apoi ma bucuram ca doarme cat de putin....chiar daca il luam cu mine...eu zic ca e doar o perioada...exact asa spuneam si eu...daca mai e si noaptea asta asa nu mai rezist...exact noaptea aia era mai bine si imi reveneau fortele Curaj, si tot inainte...tu o sa fii cea fericita cand o sa zica toti...ce mult a crescut...ce mare e! doar alaptat?? [:P] Te pup cu drag

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna dimineata,
In primul rand multumim mamicii care ne-a trecut si pe noi in listuta.
In al doilea rand:
Urmy, nici eu nu ma descurc cu scosul afara.
Miruna mea nu vrea deloc sa o imbrac mai gros, tipa si plange si nu ne intelegem deloc. Ne stiu toti vecinii cand iesim afara. Iar cand o pun in carut parca o pun pe ace. Bineinteles ca ne plimbam mai intai in brate si carutul se plimba singur apoi incet incep sa o asez, o mai las un pic sa planga, ca trebuie sa ne vada si lumea pe strada cum plangem, si apoi se linisteste. Asta intr-un caz bun.

Alinus_25 si a mea doarme cu mine in pat si nu ma simt deloc vinovata. Mie chiar imi face placere sa o am asa aproape. Bine, ca doarme cu mine pentru ca nu vrea deloc in patut, ea adoarme numai la san, daca as muta-o simte imediat si se trezeste.
De dormit doarme cam 5 ore legate, chiar 6 cateodata, deci se trezeste pe la 5 dimineata pt laptic. Problema este ca de dimineata nu a mai vrut sa adoarma la loc dupa laptic. Sta si isi suge degetele si pumnii. Mai face un copil asa? Sa fie oare de la dintisori? Am o crema de dintisori in casa dar parca nu as vrea sa incep sa-i dau de acum....

fetele.

Andreea, mami de Miruna Ioana

Mergi la inceput

Piciulika, care sunt simptomele la depresia aia? Ca parca ma incearca si pe mine ceva-ceva....

Andreea, mami de Miruna Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Eu am revenit ca am citit mult mai atent articolul despre Prevenar. Reactii foarte frecvente: varsaturi, diaree, inapetenta, febra, reactii locale, agitatie. Reactii rare (atentie, nu foarte rare cum scria la altele): soc anafilactic. Hmmmmm.

Aici au facut ambele vaccinuri odata. Fie-mea n-a avut nimic, adica doar i-a crescut temperatura la 37.8 prima data.

Eu una ma ingrozesc cand citesc la voi ca dati antibiotice bebelusilor. Aici se merge pe medicina naturista intai. O fi de vina si poluarea din Bucuresti pentru bolile copiilor, dar parca prea au mana libera sa prescrie medicamente aiurea doctorii astia...
Eu l-am intrebat pe pediatru (cand mi-a zis ca poate sa faca febra de al vaccin) daca pot sa ii pun un supozitor cu paracetamol preventiv. Mi-a zis ca nu-mi recomanda, ca e totusi un MEDICAMENT si n-are rost sa ii dau copilului o substanta straina.

Revenind la ce a scris Roxana, m-am uitat si eu pe blatul pe care mi l-au dat cu Pneumococul:
"Pneumococul atinge 50-60% din copii si 20 - 30% din adulti, in Germania mor intre 10 000-15 000 oameni anual din cauza asta (se transmite prin picaturi pline cu bacterii la contactele apropiate cu o persoana bolnava).
Vaccinul contine tulpina a 23 de tipuri de pneumococ, raspunzatoare pt 90% din infectii. Incepe sa actioneze (esti protejat la infectie adica) de regula la 3 saptamani de la administrare. Se recomanda repetarea vaccinului dupa 3 ani de zile la copiii pana in 10 ani, la copiii sub 2 ani exista un vaccin special care ii protejeaza pana la varsta de 5 ani.
La copii sub 2 ani cam 10% din vaccinuri produc i nprimele 2-3 zile roseata, zona dureroasa la miscare, umflare a zonei, sau zona tare la apasare. Tot asa, in primele 1-3 zile pot aparea rar febra peste 39°, stari de agitatie sau de somnolenta, somn agitat sau probleme ale stomacului: lipsa poftei de mancare, regurgitare, diaree). Reactii alergice - urticarie. Cazuri izolate: soc anafilactic, trebuie urmarite indeaproape de medic."

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Aaaaa, sa nu uit, ca ieri am uitat.
Cine face un capitol nou poate completeaza si la noi: 36 saptamani si ora 18.50.

Multumim mult.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Erika de Devylla
Andrei Serban de Roxana
David de Andreeaiosif
George Ionut de RGE

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxule, ma bucur ca e Alex mai bine! Uf, nu se mai termina...
Sim, asa si la mine, sint la kg dinainte dar parca burtica tot am un pik si ma simt asa…diferit!
Ioi, ioi, ioi ce dulce e gheo….E el durduliu, dar tot finut e, cu trasaturile alea…
Urmy, si eu sint de aceeasi parere cu Sabina, copiii au mare nevoie de aer, asa cum e el…eu pe Sara o scot zilnic, tot singura, ca sotul vine foarte tarziu, stam in casa doar daca e ceata, vant puternic sau ploaie serioasa. La Tv se atentioneza a nu scoate copiii in medii glomerate, gen malluri si alte kestii, nu afara, la aer.
Picio, sorry pt trezirile din noapte, dar cum sa-I rezisti superbului???

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Aaaa, Piciulika, vezi, se mai recunosc si alte fete in situatia ta, nu numai eu. Puseu de crestere? Eu zica sa fii pe baricade vreo 3-4 zile, sa lasi orice altceva si sa te ocupi de ursulet. Asa era si al meu super energic si agitat. Atomic, ce mai. Ziua il pasam sotului ca sa incerc sa dorm. Seara era cosmar, sugea 3ore din 5. Doua seri la rand mi-a urlat de foame caci eu eram cu sanii goi-goluti.Ma si obisnuisem sa am mereu sanii tari, plini si era de-a dreptul dezolant sa simt ca nu am ce sa-i dau copilului.
La mine recunosc ca dupa vreo 2 zile m-a lovit si o indigestie vreo 3zile, deh... cate ceaiuri bausem si cata mancare bagam.

Acum papa la 3 ore, spre dimineata papa la 2.30 ore. Da zau daca nu le invidiez pe fetele care se trezesc fresh ca le dorm copilutii cate 5-6 ore legat. Poate nu e nici lapticul prea hranitor.
Apoi luasem in calcul si temperatura. Noaptea 22, ziua 22,5-23. Umiditatea nu stiu cat ar trebui sa fie. Am o mini statie meteo si indica 47-55%. Poate e prea uscat aerul si are nevoie copilul sa-si umezeasca gurita. Dr defamilie tot insistra cu ceaiul in timpul noptii. Dar am zis pas.
Nu dati cu rosii, dar caut si eu o solutie sa-mi doarma piticu ,ai mult..

Andreea1002 bun venit. Nu ma intelege gresit, nu ma simt vinovata ca doarme cu mine ci doar ca uneori mai adormn cu el, si atunci simt ca pierd controlul. Si nu e numai asta, dar piticul creste si incepe sa refuze patutul. Eu zic ca-i trebuie si dragoste dar si disciplina. Si apoi am cumparat degeaba patutul ala, doar asa sa-l tin de mobila?
Si al meu adoarme tot numai la san, si e chin si munca in plus sa stau sa adoarma, apoi sa-l mut, uneori se trezeste.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

urmy, mi-am editat mesaju ala plin de greseli, da tu ai fost mai rapida, LOL.

mai, da mama si sotul tau nu stiu ca cea mai sigura cale sa cresti un copil excesiv de bolnavicios e sa il tii in casa????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

subscriu...urmy asa este...

Iti dau exemplu chiar la mine in familie....pe mine mama sau bunica m-au scos in fiecare zi afara, dar pe sora mea, care imediat dupa nastere a facut o septicemie si a stat cu ea in spital pentru 3 luni si apoi nu stiu ce a mai facut, nu prea a iesit din casa sau spital apropape deloc pana la 1 an...si prin urmare a fost o fire extrem de bolnavicioasa. Eu una nu prea am racit, am avut doar probleme cu amigdalele, care pana nu le-am scos nu s-au rezolvat.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

CeciliaL , sa profitati cat puteti mai mult de alintarea si prezenta lui buni.
Roxali ,ma bucur ca Enrico e mai bine.Bine ca si-au facut efectul antibioticul pentru baiat si usturoiul pentru tine.
Gema ,sanatate multa tatalui tau.
Roxana ,ma bucur ca Alex e mai bine si cu rabdare ,sa treaca starea ostila.
Sim, mamica optimista in legatura cu kg in plus, cred ca esti prima care si-a exprimat parerea asa asupra lor.
Si_bv, multumim .
Nu te mai gandi la kg in plus , mai ales ca se anunta inceperea serviciului curand...
Urmy, sanatate papanasului Tudor. Cred ca nu faci bine stand in casa , starea ta ...singura , nu vezi , nu discuti ...Tudor sigur are nevoie de iesire la aer pentru calirea lui. Fiecare mamica procedeaza potrivit instinctelor sale...
Danuta36,multumim.
Sabina,mamico...iar la munte ...tare bine-i pentru copii. Superb Gheo.
Andries,aceeasi relatie gineri-soacre ....nu e un forum unde pot sotii schimba impresii?
Piciulika, vrea papanas Michael mai mult linga mami?

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput