Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
gema spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere si informatii, am avut cosmaruri azi noapte de nu va zic.
MagdaZ spune-mi te rog daca ai primit raspunsul meu pentru ca nu stiu daca am procedat coreact.
Roxana, stiam de un Bogdan Mocanu la Panduri........or fi doi Mocanu sau eu nu stiu bine.Asa cum i-am spus si Magdei cu recomandarea ta si informatiile de la ea vom face primul pas la Panduri. Doamne ajuta.
gema spune:
Gata m-am lamurit.sunt 2 Mocanu probabil tata si fiu. Cica ar fii buni amandoi.
Multumesc inca o data si va doresc multa, multa sanatate.
Andries spune:
Neata'
Gema si eu zic ca spitalul panduri e ok, este specializat pe orl. Sanatate si bafta maxima!
Urmy eu te inteleg, daca spui ca stai si inColentina m-am lamurit. Pe soseaua Colentina nici eu nu l-as plimba, ar trebui sa ajungi cu el in parc la Plumbuita. Eu te sfatuiesc sa iesi cu el intai 10 minute apoi 20 pana ajungi la o ora si intr-o ora ajungi si in parc. Nu e o solutie sa stai numai in casa. Cat despre hainute, bineinteles ca luam si pentru tine salopeta, numai sa ne spui care si trecem cumva sa ti-o dam. Am gasit minunata adresa, e in cartierul berceni. Dar asta ramane pe sapt viitoare ca azi si maine nu pot deloc, deloc.
Roxana cred ca sotul tau si cu sotul meu trebuie sa se cunoasca si vor avea ocazia sa schimbe impresii despre soacre , la noi de Craciun la Busteni a fost o "oarece" ciocnire pe tema "cum se cresc si se educa copiii" generata de o felie de sunca pe care mama vroia sa i-o dea lui Vic in timp ce ta-su era de parere ca trebuie sa-i dea ciorba. Evident ca crocodilul mic a busit imediat niste lacrimi pe obraji, ta-su a inceput sa tipe, crocodilul a continuat cu niste urlete, pana la urma s-a consumat ...evident sunca si nu ciorba, mama s-a dus afara sa fumeze si a racit cobza, ce mai, o poezie.
Magda sunt cat se poate de inginer electronica si telecomunicatii scrie pe diploma mea. Tot ce stiu in materie de boli si alte belele stiu de la medici, singurul meu merit este ca am memorie buna si bag la cap. Talasemia mea era cand minora, cand intermedia ...pana acum patru ani cand mi-au facut fenotipul si au stabilit ca e minora cu forma clinica severa. Sarcinile m-au consumat enorm, am avut in total 5 sarcini, primele doua si a patra le-am pierdut. Vic a mai fost cum a mai fost dar pe Mircescu l-am facut cu hb 5,5g incepand cu luna a treia de sarcina, greu, greu de tot, urca pana la 6,5g si apoi iar scadea. Si in aceste conditii mai aveam si curaj sa plec cu masina in oras, sa-mi duc plodul la gradi si la tenis. Nu e de mirare ca am facut un dismatur, in sapt 39 avea aspect de sapt 34. Dar vad ca e soi bun si recupereaza frumos. Doar dr anestezista a albit nitel in ziua cand mi-au facut cezariana... aveam peridurala si stateam cu ea de vorba pe masa si ii spuneam sa stea linistita ca n-am sa mor. S-a linistit a doua zi cand m-a vazut plimbandu-ma pe coridoare. Am intrat cu 5g hb in operatie dar aveam rezerva de sange pregatita de institut. In rest ...dictonul meu este "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample".
Sanatate maxima!!
Andries
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
cica finutz
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
superb gheo
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
alinus_25 spune:
Buna dimineata. Cine doreste un ceai?
S-a trezit piticu' din pricina unui kk. Offf ce as mai fi dormit sa ma refac si eu. De la o vreme Teo doarme in pat cu noi. De fapt sotul tine mortis sa doarma cu noi, asa ca am gasit solutia ca sa nu mai planga piticu... in pat cu noi. Bineinteles ca respect distanta regulamentara... nu vreau sa ma urc pe el noaptea, desi nici nu prea as avea cum, patul e 2x2.
Azi noapte insa m-am trezit ca dormeam cu tziztzi scoasa si cu mana imprejurul capului lui Teo. Cine stie cat o fi/n-o fi supt baiatul.
Acum trecand peste faptul ca m-am deconspirat ca mai adorm uneori langa baiat, spuneti-mi si mie cum fac sa-mi doarma si mie copilu macar 4 ore legat??
Al meu se trezeste noaptea (chitaie, suge pumnii) la fiecare 3 ore sii dau sa pape. I-o fi sete/ foame???
Voi cum ii imbracati, inveliti noaptea? Si cate grade aveti in camera?
Scuzati avalansa de intrebari asa de dimineata.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
isabeluta spune:
Andries ai toata admiratia mea. Asta da dorinta sa devii mama. Eu ma simt la pitici pe langa tine.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
magdaz spune:
Roxana, eu inca nu m-am hotarit daca il fac. Cam asa se intelege , ca e mai putin eficient, administrat la virsta mai mare. Mai lasa-ma nitel sa studiez pb si poate gasesc date despre rata de eficenta. Iti dai seama ca la noi nu e experienta cu el.
Gema, n-am primit mesajul tau, n-are nimca.
Eu zic ca ai luat o hotarire buna. Multa bafta la panduri.
Andries, la hb asta e severa "rau" forma ta. chiar ca esti o eroina ca ai rezistat asa. sper ca nu te mostenesc baietii.
Piciulika spune:
'neatza si de la noi. Ca buna era daca mai dormeam si recuperam un pic. Mi-am baut cafeaua (nu ceaiul!) cu gandul la voi.
NU MAI POT!!!
De 3 nopti ma trezeste tot la 2 ore, chiar si la 1.5 - nu stiu ce are. Oricum, Alinus, la 3 ore e de domeniul trecutului - schimbam?
Deci faza e asa: doarme la el in patutz 9-12:30 si apoi il iau la alaptat. Prima oara (eventual) reusesc sa raman treaza si-l pun inapoi, la ora 2 nu mai reusesc, si doarme langa mine.
(Nimic deosebit, si inainte la fel era meciu', doar ca de la ora 3.) Dar de 3 noptzi urmeaza foiala, tzitzi din 2 in 2 ore - habar nu am cat suge, ca adorm la loc si dimineatza-s groghi de tot si el fresh! Si peste zi daca doarme o data 2 ore e enorm (si rar) in rest evtl. una-doua power-nap de 20 min si fresh as a daisy dupa aia!
Daca mai vine o a 4a noapte asa ma iau de mana cu Teo - mai stitzi ceva de ea?!
Apropos: in "scrisorile catre parintzi" care-mi vin lunar acasa o data cu cresterea copilului, acuma, la luna a 3a scria ca e posibila "depresia de epuizare" - o forma a depr. post-natale, si dupa cum e descrisa, seamana...
Merg la un dush si incerc sa ajung la zi - de' ma lasa conashu.
Nu asteptatzi nimic de la mine ca-s cam ...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Alinus, ca citisem postarea ta:
Al meu doarme in pijama intreaga (fara body dedesubt), sub plapumioara (sau in sacul lui, cand cum). Avem 23 grade, noaptea ceva mai putzin, ca sta centrala.
Dar nu de la asta i se trage...!!!!!!! (ce l-as infofoli, in fash si-n blana l-as pune, numa sa doarma!)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate