Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, tare rau imi pare pt voi, pentru problemele piticilor dar si ale voastre, ale celor mari, pt concediul ratat...

Miaunici, am vazut si eu filmuletzele ( mai pe sarite, recunosc ) Sa va traiasca micul printz crestinat si sa va bucurati de el !
Andreea (aniast), unde esti ? Maria, ia trece-i tu o absenta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani sarbatorituilor de azi!

Noi raportam hohote neintrerupte de ras…toata se zguduie, e mortala… cu intorsul nu ne prea laudam, poate, ca am vazut-o, dar nu se chinuieste…in schimb vrea in fund, tot timpul…O mai pu in fund la mine in brate, in scoica...dar se arcuieste toata. Si ei aproape i s-a inchis fontanela, bine ca ati scris, ca m-am mai linistit...

Hm, se anunta competitie dura….cu frumoasa-ochioasa de Maria….si sofisticata-delicata Sofia…trebuie sa iau masuri.

Alinus, bine ai revenit! Bravo pt perseverenta cu alaptatul!Frumos tare puiul tau!

Gabitz, mult snatate copilasilor!

Piciulko, mi-era dor de mesajele tale…

Roxana, imi pare rau de toate problemele. Offf! Oricum, pupici pt o mma curajoasa!

Tomita, bravo pt curaj si perseverenta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim mult ca ne-ati fost alaturi si ne-ati incurajat. Alex e chiar bine, culmea. Incredibil! Nu pot sa inteleg, dimineata avea peste 39 chiar si dupa antibiotic si paracetamol. Acum nu mai are nimic fara vreun tratament.

Magda, lamurita cu vaccinul, ma risc.

Gema, Panduri e spital ORL specializat. Eu stiu un ORL-ist bun, se numeste Constantin Mocanu. Are cabinet particular, face operatii cu laser acolo, nu stiu la ce spital il mai gasesti. Daca dai cautare pe net o sa gasesti datele cabinetului si info despre el. Multa sanatate tatalui, sper sa nu fie asa grav cum lasi sa se inteleaga.

Va las. Atmosfera ostila. Noapte buna. Pe maine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, l-am biruit.

Tomitza, te rog sa imi spui daca nu gaseste sotul Galactogilul, o sa incerc sa vorbesc cu cineva de la Sensiblu sa vedem daca reusesc ceva. Sabina are dreptate, e un cerc vicios. Incearca sa o pui la san inainte sa ii dai din bibe lapticul si incet, incet o sa produci iar lapte suficient.

Gema, nu cunosc nici un medic de care ai tu nevoie, dar vad ca ti-a dat Magda PM deja.

Gabi, nu reusesc sa vad filmuletzul, cred ca nu e bun linkul.

Betty, ceai de ala de la Hipp am avut si eu, dar la mine nu a fost spectaculos efectul. La Galactogil am simtit diferenta.

Legat de kg - desi am ajuns la greutatea de inainte, sunt dispuse altfel si ma dispera aripioarele de sunca, burta si fundul. Usor, usor se duc ele, nu disper.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Rox, bine ca si-a mai revenit Alex, da Doamne sa o tina tot asa si sa nu mai faca febra.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Magda multumesc, esti o dulce. Sunt curioasa si eu sa vad cum vor iesi...mai ales daca trebuia sa fiu hidratata...

Gema .

Sa-nteleg ca trebuie sa-mi pun mari sperante in concediul din vara.

Tomitza bine ca nu te-ai internat. Rabdarica sa vezi tu cum o sa recupereze frumusetea ta!!!

[red]Maria???

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Fetele interesate de Galactogil, ia uitati ce am gasit:

http://www.pcfarm.ro/produs/1362/GALACTOGIL

http://www.farmateo.ro/produse/galactogil

Povestioare

Mergi la inceput

Tomitza, mi-am adus aminte ca mai exista un ceai de la Fares pentru stimularea lactatiei, l-a folosit Tomasa si spunea ca e f bun. Uite asta e:
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNINPARCF04

Povestioare

Mergi la inceput

Unde ati disparut toate? Hmmm, atunci dispar si eu, mai am cate ceva de facut.

Noapte buna.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu sper sa fie bine Alex. Sim,

Eu am revenit ca am citit mult mai atent articolul despre Prevenar. Reactii foarte frecvente: varsaturi, diaree, inapetenta, febra, reactii locale, agitatie. Reactii rare (atentie, nu foarte rare cum scria la altele): soc anafilactic. Hmmmmm.

Magda, hai cu o parere, please. Tu ai zis ca il faci copiilor. Tot acolo scria ca acoperirea de serotipuri a vaccinului scade o data cu varsta. Inteleg ca e mai eficient cu cat il faci mai devreme? Mai are sens sa il facem celor mari?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput