Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Fetele interesate de Galactogil, ia uitati ce am gasit:
http://www.pcfarm.ro/produs/1362/GALACTOGIL
http://www.farmateo.ro/produse/galactogil
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
ahhaaa stai linistita...ca am comandat eu de la ei 5 bucati (de disperare) pe vremea cand nu se mai gasea si am primit un email de toata frumusetea: momentan nu avem pe stoc, va multumim ptr intelegere, va anuntam noi, bla, bla , bla
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Si bv spune:
Fetelor, va multumesc pentru sfaturile cu privire la concediu.
Sabina, ne-am gandit si noi la Grecia, dar sotul meu e obosit, el vrea sa doarma la soare , de aceea am ales Egiptul, ca am zis ca e oarecum aproape si e vreme de plaja.
Andries, suna f incurajator ce spui tu , ca sa nu mai zic de completarile Roxanei! Dar vorba Celiei, asta ne ajuta la pierderea kilelor in plus. A propos, Celia, ce dragalasa e Andreea ta!
Eu am dat ceva jos, ajunsesem la 74 cu sarcina, adica +21!!! Iar acum am 60 (1,71m), mai am de dat 7kg. Cred ca m-a ajutat alaptatul, caci de altfel mananc muuulte dulciuri; la mine nutella e cap de meniu . Ar fi fain sa ne sustinem reciproc sa slabim. Eu am facut primul pas: mi-am procurat cd-urile cu Pillates.
Magdaz, daca si tu zici ca Egiptul nu bun... Si tocmai ce-l auzisem pe Tantareanu la agentul vip ca a fost in Egipt de sarbatori si s-a lafait in soare...
Tomitza, ma bucur ca n-are nimic picea ta si sper sa revina lapticul!
Roxana, e jale cu mamele! cred ca sunt generatia suparaciosilor! si noi ne lovim de aceeasi treaba... tre' sa ne purtam cu manusi, ca imediat interpreteaza...
Gema, imi pare rau pt problemele taticului tau! Mi s-a facut un gol in stomac, citindu-ti tristetea! sper sa te fi ajutat fetele cu raspunsuri si sa rezolvati problema, eu nu sunt din Bucuresti.
Poze
gabitz78 spune:
sim..la mine merge site-ul!se deschide....
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2014205
roxana - pupici. tare ciudat cu febra asta...acum e, acum nu e!
pupici si de la mine. ma bag si eu la nani...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Gata, ma duc la nani. Noapte buna!
PS La capitolul tara arde si baba se piaptana, mai e vreo iubitoare de house pe aici? Sa ii spun ca am facut o fobie pentru Bucovina - Ian Oliver. Mi-am spalat creierii de juma de ora, o ascult continuu in cele 3 versiuni lansate. Mai ca as iesi in club.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
cica finutz
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
urmychance spune:
GEMA -- IMI PARE RAU SA AUD ASA VESTI PROASTE, speram sa fie bine.
Si_bv - si eu zic ca nu mergeti in Egipt. Mie mi se pare o mare mizerie acolo desi nu am fost, dar din povestite.
Roxana - ti-am mai scris in urma, poate nu ai vazut. Cu Prevenar. Am sa il fac si eu lui Tudor. Dr. mi-a spus ca daca nu am inceput vaccinul la 2 luni si sa continui la 4, il voi face la 7 luni.
Am sa intreb si eu de Galatogil la cumnata mea care lucreaza in farmacie si revin cu vesti.
Sotul meu tot pleaca in delegatii si eu stau singura cu bb in casa, prizoniera, nu ies nicaieri. Poate o sa vi se para ciudat, dar eu nu il scot pe Tudor afara. Dupa cum vedeti, sunt o multime de copii bolnaviori pe aici si au spus si la tv sa evitam locurile aglomerate si mai rarut cu bebeii pe afara. Sunt f multe cazuri de viroze, pneumonii, si altele. Nu tb neaparat sa imi sufle cineva in gura microbi, no consideram ca virusurile circula si prin aer si ne e frica. Tudor a mai fost racit o data si nu imi permit sa repetam experienta. Deci, tati e plecat, pe Tudor nu il scot, nu am cu cine sa il las si stau in casa. Am nevoie de ceva, inghit in sec. Si nicio prietena nu vine la mine....ma credeti ca simt ca innebunesc. Cand am auzit ca vine sotul in seara asta de la Brasov, m-am bucurat. Era frant, s-a culcat, maine la 7 are o intalnire la Mangalia. Deci nici maine nu apuc sa ies afara. Eu singura.
Moldoveanca - imi pare rau ca esti singurica. Stim cum e.
Eu am observat ca imi crestea lactatia dupa ce beam mult lichid (mi-a mers f bine cu un suc de portocale de la Kaufland - o fi fost o intamplare, dar nu puteam sa merg prin casa, asa de mult imi curgea), deci lichide, somn. La mine functioneaza si ceaiul de Chimen si Anason. Il beau rar si se vad efectele imediat.
Hainute de la Aramis as vrea si eu, dar ma uit cu nishte ochi lungi...ca nu prea am bani. Ma primiti numai cu o salopetica? Facem cumparaturi de 5 mil? EU AM VORBIT CU EL LA TEL.
Cecilia- parca tu ziceai ca vrei sa cumperi hainute in primavara. Trebuie sa cumperi de 5 milioane cand e. De asta ne unim noi. Vad ca adresa e pe Alexandru Obregia, in Berceni.
Sanatate multa copiilor bolnaviori.
Sabina spune:
Urmy...tare mai gresesti ca nu il scoti. Se va sensibiliza f f rau.
cum sa-l atinga virusii in carut? poate lua viroza doar daca vine unu si ii sufla direct in nas. plus ca in aer liber alta e situatia decat in casa.
sincer....te sfatuiesc sa reconsideri decizia asta.
a, daca ai un balcon larg si insorit,si nu e direct la strada f circulata, poti sa-l pui pe Tudor acolo in carut.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
urmychance spune:
nu am asa. Am spart balconul si oricum e chiar la strada, la soseaua colentina. Crezi ca din aer nu poate lua microbi?
Sabina spune:
din experienta mea de mama, copiii mei au racit strict cand cineva bolnav le-a adus boala direct la nas.
Sofia avea 7 luni jumate si tacsu a fost racit rau, atunci s-a imbolnavit ea prima data.
daca il duci pe stradute insorite, in parc, evitand cum zici tu aglomeratiile, nu are ce sa pateasca....
danuta36 spune:
Sabina e un dulcic si un grasunel Gheo al tau!Ptiu!
Vazut si poze cu Andrei si Andreea de mami Celia,tare dragalasi amandoi!