Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Miaunici sa-ti traiasca micul crestin...frumos filmulet.

Sabina pai atunci daca alergai nonstop dupa fetita sa vezi ce va fi dupa un baietoi...deci, sigur vei slabi .

Rox poate si-au revenit mai bine copii ptr ca erau in mediul lor...numai bine piticilor.

Si baietoiul meu nu mai are febra...de dupa 2 zile de antibiotic.
Eu am trecut pe usturoi ...daca tot m-ati intaratat...gatl nu ma mi doare,dar in jurul meu e o boare

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetelor sunt umflata de plans si extrem de trista......imi cer scuze de acum dar am mare nevoie de sfatul vostru de data aceasta in afara subiectului nostru.
Tatal meu a mers la ORL pentru o raguseala de cativa ani si diagnosticul nu este incurajator ba dimpotriva (nu are rost sa scriu toata povestea probabil ca banuiti la ce ma refer).
Rugamintea mea este, si credeti-ma ca in aceste momente doar voi mi-ati venit in minte ca posibil ajutor, sa imi spuneti si mie un ORL-ist bun in Bucuresti eventual la Spitalul ORL Sfanta Maria.
Are trimitere la Spitalul Panduri (habar nu am de ce acolo) si am inteles ca spitalul nu este in stare chiar buna.

Scuzati incoerenta si faptul ca mi-am permis sa postez aici un subiect care nu are legatura cu bucuriile din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

quote:
Originally posted by magdaz

Tomitza, nu stiu ce sa spun decit ca ma gindesc la voi..eu simt ca va fi bine. Vorba ta..bine ca e fata sanatoasa. Nu e nimic de netrecut. Incearca si cu relactarea, orice se poate. Dar nu te crampona de o solutie anume. Tinem pumnii pentru doua fete cucuiete.
Gindeste-te ca lactatia adevarata, dupa nastere, se instaleaza cam in 3 saptamini, nu te astepta tu acum sa reiei din primele zile la parametrii maximi. totul vine treptat.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

da da, sunt rabdatoare
da' imi sufla astia galactogilu' din farmacii
o sa mearga barbati-miu maine la aia din radu beller, sper ca nu l-au vandut intre timp
mi-am mai cumparat inca 3 feluri de ceai pt lactatie
si Nutrinatal (cum a zis Sabina)

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

vezi ca este un ceai instant f bun de la hipp...eu il beau si ma ajuta....mi se pare ca este mai bun decat galactogilul

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

GEMA, EU CUNOSC UN SG CHIRURG INTR-ADEVAR DE EXCEPTIE, DAR OPEREAZA BURTI...RADU PETRESCU DE LA SF IOAN.

scuze capsu.sa ceara recomandare de la medicul de familie la el, si tipul macvar va zice unde e bine.
el a operat sute....chipurile inoperabili, si sa-u vindecat.
incearca asa, nu o sa-ti para rau.
maine dimineata ar trebui sa fiti la el.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gema

Fetelor sunt umflata de plans si extrem de trista......imi cer scuze de acum dar am mare nevoie de sfatul vostru de data aceasta in afara subiectului nostru.
Tatal meu a mers la ORL pentru o raguseala de cativa ani si diagnosticul nu este incurajator ba dimpotriva (nu are rost sa scriu toata povestea probabil ca banuiti la ce ma refer).
Rugamintea mea este, si credeti-ma ca in aceste momente doar voi mi-ati venit in minte ca posibil ajutor, sa imi spuneti si mie un ORL-ist bun in Bucuresti eventual la Spitalul ORL Sfanta Maria.
Are trimitere la Spitalul Panduri (habar nu am de ce acolo) si am inteles ca spitalul nu este in stare chiar buna.

Scuzati incoerenta si faptul ca mi-am permis sa postez aici un subiect care nu are legatura cu bucuriile din viata noastra.

Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)

Panduri este fonoaudiologie - parca asa se numeste

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Rox e bine ca Alex este mai bine

Gema nu te panica....stai linistita, macar pana se pune un diagnostic clar

Andries eu am mai pus poze cu mine si cred ca sunt in semnatura si la 45 de kg si la 42 kg...eram intradevar slaba, dar nu schiloada, dar nu aveam pic de sunci pe mine.
Magdaz Am oasele f mici si usoare si sincera sa fiu prefer sa ajung la aceiasi greutate mai ales ca intentionez sa fac al 2-lea bebe si sa am cat mai putin de dat jos, mai ales ca am vazut ca dupa cea de-a 2-ua sarcina te refaci mai greu

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sabina tu zici ca opereaza burti.......ar fi bun sa ne dea un sfat, o recomandare? Si problema este ca eu sunt din Ploiesti, oare este suficient trimitere de la med. de familie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Gema, vezi ca ti-am dat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

quote:
Originally posted by gema

Sabina tu zici ca opereaza burti.......ar fi bun sa ne dea un sfat, o recomandare? Si problema este ca eu sunt din Ploiesti, oare este suficient trimitere de la med. de familie?

Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)

imi pare rau pt problema ta!
din cate stiu eu la internare e nevoie de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de angajat in care sa se precizeze contul in care face firma plata la sanatate sau talon de pensie

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

gabitz, nu merge linkul
gema, imi pare tare rau pt problema ta, din pacate eu nu am cunostinte in domeniu si nu te pot ajuta. Poate primesti o recomandare de la magdaz. Multa sanatate va dorim !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput