Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ba da, prin ala de cauciuc cred ca as da-o pe brazda, numai ca daca nu curge mare lucru, se enerveaza si nu mai vrea sa suga
deci primul pas ar fi sa re-lactez, ca sa aiba copilul ce sa traga...

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e cerc vicios, trebuie s-o pui la san ca sa relactezi...chiar daca se enerveaza la inceput.
persevereaza!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz,

Andries, ca bine mai zisesi de conced.

Fetelor, subscriu la ce a zis Andries: mesele un cosmar la noi, mancam pe rand daca mai apucam, asa e cu plaja, cu sexul, cu de toate. Cand sunt mici e mai bine, apoi e belea. La un an jumate al Alexandrei a fost cel mai de cosmar concediu, am alergat non stop. Dar non-stop credeti-ma ca nu e expresie. Pur si simplu alerga continuu, de regula pe marginea piscinei, de la piscina la plaja, de la plaja la leagane, de la leagane la mare, de la mare in parculet. La restaurant nu manca mai nimic, alergam dupa ea, alerga printre mese, fugea de la terasa la piscina, alerga de cel putin 20-30 ori pe seara pe podul de peste piscina si noi stateam fiecare in cealalta parte sa o pazim, alerga la amfiteatrul cu spectacol pentru copii, urca in continuu pe scari, etc etc. Nu va pot spune ca ne-am intors rupti si bolnavi de nervi. La 6 luni nu am stiut ca am copil. Dar la un an...asa vor avea ai nostri la vara...cred ca tot greu. Nu merg inca singuri sau nu sunt stabili, dar vor dori mereu sa mearga si sa fie ajutati. Mesele presupun mozoleala si mofturi probabil. NUmai cu somnul poate sa fie bine, ca ii darama atatea activitati si lucruri noi.

Bee, oricum ROR este pe schema obligatorie. Nu poti alege sa nu il faci, nu? Si intr-adevar este un rapel la 7 ani. Nu da imunitate pe viata si nu se mai poate face mai tarziu ca m-am interesat eu pentru mine. Dar pentru Rubeola se poate face un rapel mai tarziu, separat. Pentru VRS nu ma mai agit, pana la urma bronsiolitele astea se fac pana in 2 ani, sper ca nu atat de des. Nu pricep insa de ce nu da imunitate cat de cat, ca Alex a avut la bronsiolite din astea o multime de cand a mers la gradi.

Magda, multumesc mult de info despre Prevenar. Parca i l-as face... Alex a fost purtatoare de pneumonie vreo jumatate de an. Stiu ca ei ii trebuie doar o doza. Pediatra insista insa mult sa il facem lui Andrei. Ma intreb daca Bronhovaxom si altele de genul asta nu sunt suficiente, de ce mai e nevoie si de Prevenar?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

quote:
Originally posted by magdaz

Tomitza, nu stiu ce sa spun decit ca ma gindesc la voi..eu simt ca va fi bine. Vorba ta..bine ca e fata sanatoasa. Nu e nimic de netrecut. Incearca si cu relactarea, orice se poate. Dar nu te crampona de o solutie anume. Tinem pumnii pentru doua fete cucuiete.
Gindeste-te ca lactatia adevarata, dupa nastere, se instaleaza cam in 3 saptamini, nu te astepta tu acum sa reiei din primele zile la parametrii maximi. totul vine treptat.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

da da, sunt rabdatoare
da' imi sufla astia galactogilu' din farmacii
o sa mearga barbati-miu maine la aia din radu beller, sper ca nu l-au vandut intre timp
mi-am mai cumparat inca 3 feluri de ceai pt lactatie
si Nutrinatal (cum a zis Sabina)

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by rodicamaries

Andriesh...54 kg dupa doua sarcini ??? felicitari mai...

Pai la 18 ani- cat pare ea sa aiba - ma gandesc ca nu-i greu!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

mai ce vrei sa spui........hihihi, adica eu inainte sa raman insarcinata aveam 18ani????? (aveam 52kg si 1.62cm ......mai vreau sa am 18 ani ca sa am aceasi greutate...yupiiiii)

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uitasem sa va spun. Alex e mai bine, nu mai are febra. Asta asa ne ofticam ca ne-am intors, dar asta e, nu a fost sa fie. M-a sunat pediatra, au iesit analizele si nu pare sa fie altceva decat o simpla viroza, nici gand de mononucleoza (oricum nu avea ganglioni umflati). Inca e neclar de ce ea a facut o forma asa grava comparativ cu Andrei. Dr nu crede ca este alta viroza. In alta ordine de idei mama nu vorbeste cu mine, e suparata pentru scena de ieri si pe mine ca nu am luat atitudine, de parca trebuia sa ne circarim si mai si. Ma rog, al meu a comis-o, el sa o indrepte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Roxana, eu am primit recomandari "ferme" pentru bebelina, ca sa il fac. Acu', decizia e a ta.
Bronhovaxom e fix pix. ala nu e vaccin. asa e prezentat de firma productaoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Ma rog, al meu a comis-o, el sa o indrepte.

corect!
un pup Alexandrei, eram sigura ca nu are mononucleoza!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Roxana, ma bucur ca Alex e mai bine.Sa le treaca bietilor micuti , sa fie sanatosi tun.
Legat de prezentarea concediului cu bebici (completare la Andries, pe unele mamici le speriati , pe unele le indemnati)... cred ca acolo e de mamici cu kg in plus...acolo se dau jos , dar se pune altceva... oboseala si nervi...
Cu, "comis-o", cred ca tot tu vei media impacarea caci intre gineri si soacre e o "relatie mai speciala"...
Tomitza, incearca tot ce-ti sta in putere si nu renunta usor.Naty sa fie sanatoasa ca mami va da tot ce-i bun.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit tare greu sa citesc din urma, ati muncit azi nu gluma.

Roxana, imi pare rau de concediul ratat, dar ma bucur ca atat Andrei cat si Alex sunt mai bine.

Tomitza, sanatate multa si nu renunta, insista, poate poate revine lactatia.

Noi suntem bine, o avem pe buni care ne alinta,asa ca daca lipsesc e motivat, vreau sa profit de prezenta ei.

Fetele poate va pot ajuta cu un nr de telefon de la depozitul de hainute, parca Andries si gabitz voiati sa mergeti, eu vreau sa merg mai tarziu, in martie sa-i iau hainute mai subtiri.

Deci, noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput