Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by bebeka

Io stau in Ghencea.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

pai nu-i departe, eu stau in dr taberei, trec si te iau, numai sa stabilim o zi

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bebeka eu la pt safl, nu iau absolut nimic. Nu mi-am refacut analizele si nu cred sa apuc sa le refac in graba. Sper sa nu mor. Mai si alaptez deci sigur nu vreau sa iau nimic. Problema e ca ma chinuie niste ameteli crunte. Adica vertijuri nu altceva. Si nu e anemie sau lipsa de calciu. O sa mai vad cand s-o mai incalzi vremea. Sincer, eu am o vorba legata de analize si boli: cu cat te cauti mai mult, cu atat siur gasesti probleme cu gramada.
Roxana, am vazut ca intebai de vaccinul antibronsiolita. Mie mi-a spus o doctorita in spital ca americanii ar avea asa ceva (de fapt anti VSR), dar ca nu ar merge pe virusuri "europenesti". Dupa cum spunea Magdaz, ar fi ceva gammaglobuline si un anticorp monoclonal (au am auzit ca se fac injectii lunar, la grupele de ris. Poate sezonul viitor de imbolnaviri). Si specificitatea asta locala a diferitelor virusuri, ma determina sa fac vaccinul de stat. Iar in privinta ROR-ului, eu una nu sunt convinsa ca da imunitate pe viata. AM intrebat doctorul fix despre treaba asta si mi-a spus ca nu se stie exact, ca nu sunt de multa vreme introduse vaccinurile, ca trebuie facut si un rapel la scoala si ca se va mai vedea, etc. Pai si ai mei o sa faca sa zicem rapelul la scoala, apoi nu se stie daca va mai fi nevoie si se vor trezi cu Rubeola pe sarcina (Doamne Fereste) sau cu Oreion la varste mature (eu am facut la 23 de ani, o forma de Oreion nespecific, fara umflaturile regulamentare, care mi-a adus o multime de belele. . Deci e o porcarie, nedocumentata suficient. Pe mine sa ma scuzati daca spun prostii, sunt pareri personale (sau trecerea prin filtrul personal al unor informatii care au ajuns la mine din surse diverse), ma doare ca ma cam complac intr-un semidoctism absolut de cand gestez, nasc si cresc copiii.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

bebeka nu stiu unde este, dar mai sap, gasesc eu adresa, dau un telefon, vad eu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Da zisese cineva ca a vorbit cu nenea aramis la telefon!Si paeca tinusem minte ca tu!

Bee decat sa mor, mai bine fac analize.Dar eu nu am nici un simptom iar la ultimele analize mi-a zis ca sunt f bune.Si eu alaptez dar mi-au spus ca acest tanakan e ok.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Neata si de la noi!!!

Hai la !!!

Piciulika merci mumos pentru viitoarele ponturi...se pare ca am facut ceva valuri...eu sper sa fie utile pentru toate. Stiu ca tu te pricepi de minune la rezumate din astea.Eu recunosc sincer ca am capitulat. Am tot copy-paste diverse scheme de diversificare, dar tips&tricks suna foarte tentant.

Vio bine ai venit printre noi. Scrie cat mai repede mesajele de intampinare. Noi te asteptam.

Rodica si al meu a facut asa de cateva ori de ma bagat in boala si alta nu...Nu am avut ce-i face cu tot cu luat in brate, dragalit, plimbat...intr-un final am luat-o de la capat adica l-am pus la san si a acceptat, dar pana nu a plans zdravan nu s-a lasat. sa ai putere in astfel de momente.

Magda daca tot te-ai "deconspirat"...am si eu o intrebare tehnica: cat de veridice sunt rezultatele bune/proaste al unor analize biochimice de rutina la o mamica ce alapteaza la greu? Ma refer la analizele alea obligatorii cu talon...Chiar sunt interesata...sa stiu daca le-am facut cu folos.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Sunt foarte veridice. Numai profilul hormonal este diferit, dar acesta nu intra in anlizele de rutina. nu e nici o diferenta fata de alte persoane. ]
sigur trebuie sa rspecti aceleasi conditii care sunt valabile pentru toatA lumea: sa fii nemincat de 12 ore, sa fii cit de cit hidratata..

Myral, ti-a venit sotzul... Petrecere placuta !

Rodica
, lasa fontanela ca n-are nic o importanta! sa nu care cumva sa nu dai lui Darius vigantol! asta e o prostie.
Da, poti sa nu ii dai calciu o luna, sa zicem...
Niciodata sa nu renunti la vigantol, nu conteaza cum e fontanela.
ei au perioade cind pare ca e mai mica, dar imediat dupa aceea se mareste la loc, au si oasele craniului perioade de crstere si unele de stagnare.
nu fontanela dicteaza tratmentul cu vigantol, acesta e obligatoriu.

Andriesule, tu esti sigura ca esti inginer? si nu dr-ita?
citi ani are sotul acesta al tau, ca pare extraordinar de tinar, ca si tine de altfel....va potriviti foarte bine .
ce talasemie? minora, majora, intermedia....

Rox, imi pare rau...ce neplaceri....Sa fie puii bine, ca se rezolva restul tensiunilor. Halal vacanta ati avut....imi pare rau.
cu Prevenar, eu am primit sfaturi de la colegi pediatri sa il fac.. nu m-am decis inca cum voi actiona. Vezi ca poti sa il faci si la Alex dac vrei.
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/H-323-PI-ro.pdf

Piciulika, eu tot astept detaliii cu vaccinurile alea..

Si bv, votez si eu impotriva egipt. Nu e potrivita clima de acolo pt bebe.

Betty, ce vrei tu draga mea? 45 de kg, la 1,63 ? nu e bineeeeee....trebuie ca ai osatura extrem de gracila.

Sabinaaaa, hai sa ne ocupam de un montignac, de orice...hai sa ne plingem de mila. eu am "progresat" la 76 kg , inca un kg dupa vacanta de iarna. acum fac un curs de ecografie si practicam noi pe noi cursantii si mie imi e rusine sa ramin cu abdomenul gol
sotul meu aprape ca nu mai vb cu mine, e convins ca ma complac asa...

Bee, stai linistita ca omul cit traieste invata..important e ca stii ce intrebari sa pui.

Mergi la inceput

Annisia, pentru toate postarile tale din anul trecut cred ca meriti si de la mine un mesaj separat.
Fii " berbeaca" pina la capat, in sensul bun. Poate ca ai explorat si sensurile mai putin bune..dar tu nu poti sa dispari pur si simplu din peisaj..nu ai voie.
Vezi ca nu te rog..te amenint de-a dreptul.
Mie mi-esti draga cu toate ale tale...esti "o pata de culoare", nu stiu ce culoare e asta, dar locul tau e in curcubeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Sim nu vrea san deloc
da' nu ma deranjeaza sa ma mulg, conteaza doar ca laptele meu sa ajunga in stomacelul ei
problema este ca mai am f putin laptic, avand in vedere perioada stresanta, tensionata, obositoare si plina de "plansuri" prin care am trecut
sper sa o mai dreg (daca se mai poate) cu galactogilu' si cu globulii Piciulikai
daca nu....macar stiu ca am un copil sanatos, nu unul bolnav, slab, cu malformatii, cu reflux sau alte nebunii cum ma indoctrinasera doctorii...
offff, ce bine ca v-am avut pe voi si ca exista dr. culcer

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

In legatura cu vaccinurile: noi am facut 6+ (Infanrix hexa) si pneumococ (Prevenar) -(asta scrie pe carnetul de vaccinuri). Joia urmatoare il avem pe ultimul si scapam de cele 3 consecutive.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alina, dar nu mai vrea nici prin mamelonul de cauciuc?
Nu renunta, te rog frumos!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Tomitza, nu stiu ce sa spun decit ca ma gindesc la voi..eu simt ca va fi bine. Vorba ta..bine ca e fata sanatoasa. Nu e nimic de netrecut. Incearca si cu relactarea, orice se poate. Dar nu te crampona de o solutie anume. Tinem pumnii pentru doua fete cucuiete.
Gindeste-te ca lactatia adevarata, dupa nastere, se instaleaza cam in 3 saptamini, nu te astepta tu acum sa reiei din primele zile la parametrii maximi. totul vine treptat.

Mergi la inceput